03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE AĞAÇLANDIRMA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR (Fotoğraflı)
DİŞLİ'DE AĞAÇLANDIRMA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR (Fotoğraflı)




Başta Dişlimizin adını taşıyan , gerek Merkez DİYAD gerekse İstanbul,Afyon ve Avrupa DİYAD Dernekleri el ele vererek birlikteliğin en güzelini sergilemeye başladılar bile.

Dişli Belediye fen memuru Bünyamin OLAŞ'ın gönderdiği tepe planına uygun olarak İstanbul'da peyzaj mimarlarınca çizilen çevre düzenleme ağaçlandırma planını hazırlatan , Maliye Müfettişi Recep TEKEŞ Kardeşimiz bizzat gelerek çalışmaları yerinde takip etmiş,akabinde Eskişehir'e Çay Orman Müdürlüğünde çalışan Murat ŞİŞİK Kardeşimiz ve A.Karahisar Çevre ve Orman Müdürlüğü'nde çalışan ormancı diye tanıdığımız İbrahim KARA kardeşimiz, Öğretmen Bülent GÜVENİR Kardeşimiz ve ben Mustafa OKUMUŞ birlikte Eskişehir Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı Eskişehir Orman Fidanlığı'ndan yapılacak ağaçlandırma ve çevre düzenlemesine uygun ağaç ve süs bitkileri, Peyzaj planına uygun olarak özenle seçilmiş, İlgili müdürlükte çalışan Dr.Ş.Teoman GÜNER Bey'inde görüşlerinden faydalanarak seçim tamamlanarak sipariş verildikten sonra dönülmüştür.

Kasabamızdaki çalışma yapılacak alan zaman kaybetmeden aynı ekiple Dişli Belediyesi Traktörü,Grayder ve kepçesinin yardımıyla tepedeki alanın dikime hazır hale getirilmesi çalışmalar sonucunda tamamlanmıştır.


BAĞLANTISINI KURDUĞUMUZ AĞAÇLAR HAZIR HALE GETİRİLDİĞİNDE KASABAMIZA GETİRİLEREK PLAN DAHİLİNDE DİKİMİ YAPILACAKTIR.

BU GÜZEL ÇALIŞMAYA DESTEK OLAN TÜM HAYIR SEVER DİŞLİLİLERDEN VE DİŞLİMİZİ SEVEN KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DİLEKLERİMİZLE SAYGILAR SUNUYORUZ.



HAYDİ GÜZEL VE YAŞANABİLİR DİŞLİ İÇİN EL ELE




DİKİLECEK AĞAÇ SAYISI AĞAÇLAR TESLİM ALINMAYA GİDİLDİĞİNDE EKLENECEK BAZI TÜRLERİN OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞ,BU EKLEMENİN TAMAMLANMASINDAN SONRA SİTEMİZDEN AYRINTILI ŞEKİLDE BİLGİLENDİRİLECEKTİR.AYRICA PARK ALANINDA SÜS BİTKİLERİNİN DE ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU BOLVADİN HORAN PARKA BENZER BİR PROJEDEN DE BAHSEDEBİLİRİZ.

GENÇLERİMİZİN HAVADAR ORTAMDA SPOR YAPMALARI İÇİN BOŞ ALAN TESPİT EDİLMİŞ , BU ALANA DA İLERİDE HALI SAHA YAPILABİLECEĞİ DÜŞÜNÜLMÜŞ,BU ALANIN ALT KISMINA BİR MESCİD DE PLANDA YERİNİ ALMIŞTIR.

ÇALIŞMALARIMIZDA DİKİM YAPILACAK PARK ALANININ ETRAFINININ, ÇALIŞMALARIMIZIN BOŞA GİTMEMESİ İÇİN TEL ÖRGÜYLE ÇEVRİLMESİ DE DÜŞÜNÜLMEKTEDİR.





























































HABERİMİZE HAZIRLAYACAĞIMIZ FOTOĞRAFLARLA BİRLİKTE KAMERA GÖRÜNTÜLERİ EKLENECEKTİR





Son Güncelleme :  30/03/2008 Saat 09:33:44 Bu Haber  5398 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : SAİT KARA      Tarih : 02/04/2008 00:00:00
   
MANİSA(ÇARŞI)( karaköy)
02/01/2008
Mesaj Bilgisi
19

Yeni Üye
 
kasabamız ıcın emegı gecen butun ekıbımıze basarılar..manısa bekar evı mıtırık

     
     
 Yorumlayan : Ramazan ÖZCAN      Tarih : 30/03/2008 00:00:00
   
AYDIN / SÖKE
12/01/2008
Mesaj Bilgisi
2

Yeni Üye
 
kasabamızın yeşillendirilmesinde emeğigeçen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim

     
     
 Yorumlayan : AYSEL ŞİŞİK      Tarih : 25/03/2008 00:00:00
   
ÇAY/AFYON
10/07/2007
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Eskişehir orman fidanlığında bizlere yardımcı olan Toprak Tahlilleri Enstitüsü Mühendisimiz sayın Dr Teoman Beye hanımı Ağaçlandırma Şefimiz Dilek Hanıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim.Kasabamızın Ağaçlandırılması için maddi manevi yardımcı olan herkesten ALLAHım razı olsun.Yapmış oldukları hayırlarını ALLAH kabul etsin.

     
     
 Yorumlayan : üMMüNuR GÜVENİR      Tarih : 23/03/2008 00:00:00
   
istanbul
23/02/2008
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
нєякєѕє нαуıяℓı υğυяℓυ σℓѕυη!...! νє тüм ∂ιşℓιℓєяє нαуıяℓı υğυяℓυ σℓмαѕıηı тємєηηι є∂єяιм

     
     
 Yorumlayan : Süreyya GÜVENİR      Tarih : 22/03/2008 00:00:00
   

03/03/2008
Mesaj Bilgisi
12

Yeni Üye
 
DİŞLİ''DE BU TÜR ÇALIŞMALARA ÖNCÜLÜK EDEN BÜTÜN DİŞLİ ADINI TAŞIYAN DERNEKLERİMİZE VE FAALİYETLERE ÖNCÜLÜK EDEN BAŞTA MUSTAFA OKUMUŞ HOCAMIZA VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLERİM. İMAMOĞLU TİCARET MİLANGAZ & LİKİDGAZ BAYİİ D İ Ş L İ K A S A B A S I

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 20/03/2008 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Emeğin Hakkı Ödenmez. Emeği geçen herkesten Allah Razı Olsun.İnşaallah Ağaçlar dikildikten sonra hep beraber sahip çıkarız. Kıymetini biliriz.Güzel Dişlime her şey yakışır. İzzet Sönmez Bolvadin Belediyesi.

     
     
 Yorumlayan : ahmet ağılönü      Tarih : 16/03/2008 00:00:00
   
İSTANBUL
30/10/2006
Mesaj Bilgisi
84

Çalışkan Üye
 
Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese tşk.ler

     
     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 16/03/2008 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM: MESLEĞİM OLMASI NEDENİYLE KASABAMIZDA BU TÜR ÇALIŞMALARIN YAPILACAĞINI DUYDUĞUMDA SEVE SEVE KOŞTUM. HELE KASABAM OLDUĞU İÇİN BU DUYGU BAMBAŞKA DUYGU. KASABAMIZDA MESLEĞİM ALANINDA BU TÜR ÇALIŞMALARA BUNDAN SONRADA KİM TARAFINDAN YAPILIRSA YAPILSIN ÇAĞIRILDIĞIMDA DA KOŞA KOŞA GELECEĞİMİN BİLİNMESİNİ İSTERİM. BU KAMPANYADA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE AĞAÇLARIN GETİRİLMESİNE DE SEVE GİDECEĞİM VE AĞAÇLARIN DİKİMİNDE DE ORADA OLACAĞIM İNŞALLAH. GELECEĞİMİZ İÇİN YAPILAN BU ÇALIŞMALARIN MEYVESİNİ GELECEKTE ÇOCUKLARIMIZLA VE TORUNLARIMIZLA HEP BİRLİKTE ALIRIZ İNŞALLAH.. SEVELİM SEVİLELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ. AFYON DAN ORMANCI İBRAHİM KARA DAN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLER.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 15/03/2008 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
ALLAH YARDIM EDENLERİN ,BU İŞE ÖN AYAK OLANLARIN VE SEBEB OLANLARIN CÜMLESİNDEN RAZI OLSUN.RESULÜLLAH EFENDİMİZ BİR HADİS-İ ŞERİFLERİNDE :«BİR KİMSE AĞAÇ DİKERDE HAYVAN VE İNSANLAR O AĞACIN GÖLGESİNDEN VE MEYVESİNDEN İSTİFADE EDERSE SAHİBİ İÇİN O SADAKA OLUR.»BUYURUYOR .İNŞAALLAH BU İŞLERLE UĞRAŞAN VE YARDIMI DOKUNAN BÜTÜN İNSANLARA DA O AĞAÇLAR BİRER SADAKA OLUR.BİZLER DE DÜN CUMA NAMAZINDAN SONRA DİN GÖREVLİLERİ CAMİASI ADINA MASRAFINI BÜTÜN GÖREVLİLER KARŞILAMAK ŞARTIYLA BOLVADİN''DEKİ ABDÜLVAHAP GAZİ TÜRBESİ CİVARINA 700 E YAKIN AĞAÇ DİKTİK VE ARAZİNİN ADINA DA DİYANET ORMANLIĞI ADINI KOYDUK.ONUN İÇİN KİM OLURSA OLSUN ELİMİZDE İMKAN VARKEN AĞAÇ DİKELİM.BU DA BİR YAĞMUR İÇİN FİİLİ DUADIR.ÇÜNKÜ AĞAÇLIK VE ORMANLIK YER YAĞMURU ÇEKER.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 14/03/2008 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Kasabamız dışında oturan Dişlili kardeşlerimizden kampanyaya katılanların bize bildirilmesi halinde, anında isimleri sitemizde yayınlanacaktır.. Bugün Bolvadin müftülüğüde ağaç kampanyası düzenleyerek peygamberimizin sahabelerinden Abdülvahap hazretlerinin kabrinin bulunduğu çevreye altıyüz tane fidan dikileceğini vaaz verirken söyledi.. Allah yardımsever halkımızdan razı olsun. Selam ve dua ile..

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 19 Yorum Bulunmakta