02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KARDEŞ İHSANİYE İLÇESİ DÖĞER BELDEMİZİN ANLAMLI DAVETLERİ
KARDEŞ İHSANİYE İLÇESİ DÖĞER BELDEMİZİN ANLAMLI DAVETLERİ
KARDEŞ İHSANİYE İLÇESİ DÖĞER BELDEMİZİN ANLAMLI DAVETLERİ


"İstanbul'daki Afyonkarahisarlılar Buluşuyor" gecesinde biraya geldiğimiz Yeni Afyonkarahisarlılar Dayanışma Derneği yetkilileri İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Kasabası'nda çekimine başlanacak olan Cem Yılmaz ' ın son filmi A.R.O.G ile ilgili bir duyuru yayınlanması sitemizden talep ettiler.

Bizde İstanbul’da Afyonkarahisarlı olarak her türlü birlik ve beraberlik oluşumunda dayanışma adına büyük destekler gördüğümüz Dernek Yönetiminde kardeşlerimizin bu taleplerini bir Afyonkarahisarlı olarak kendimize her zaman görev bildiğimizi bir kez daha hatırlatarak, Afyonkarahisarımız’ın ve kardeş yörelerimizin tanıtımına faydası dokunacak böyle bir haberi siz ziyaretçilerimiz ile paylaşmak istedik.

SİTEMİZE İLETİLEN DUYURU METNİ

Son surat set çalışmaları devam eden A.R.O.G. filminin hazırlıklarını kontrol etmek için , Afyonkarahisar ilimizin İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Kasabası’na gelen Cem YILMAZ Döğer Memeç Kayalıkları ve Asar Kalesindeki çalışmaları Döğer Belediye Başkanı Sayın Ömer GÜNGÖR ile birlikte yerinde inceledi.Ayrıca Cem YILMAZ ve ekibine Döğer Belediye Başkanı Ömer GÜNGÖR tarihi kervansaray da yöresel yemeklerden ikram etti.

Mayıs ayında çekimleri başlayacak filmin kasabamıza büyük kazanç sağlayacağı kasaba halkının bu nimetten yararlanması ve fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini belirten Cem YILMAZ kasabamızın tanıtımı ve kasabanın menfaati için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti.Bir Afyonlu ve Döğerli olarak Cem YILMAZ’a bu düşüncelerinden dolayı teşekkür eder kendilerine ve ekibine başarılar dileriz. Ayrıca İstanbul’daki tüm Afyonkarahisarlı Hemşehrilerimizi ve arkadaşlarımızı filmin çekimini ve Döğer Kasabamızın tarihi ve doğa güzelliklerini görmeleri için Mayıs ayından itibaren Döğer’e davet ediyoruz.

Çok hoş ve güzel bir gezi olacağına emin olabilirsiniz.

İlyas Seçen
Başkan Yardımcısı



Habere Ait Görüntüler







Son Güncelleme :  07/04/2008 Saat 12:05:24 Bu Haber  4548 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 10/04/2008 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
DÖĞERDE Kİ 2005 2006 DAKİ TÜM HACI KARDEŞLERİME SELAMLAR LOKMAN HOCA (KAHRAMAN) BOLVADİN

     
     
 Yorumlayan : Mustafa petek      Tarih : 07/04/2008 00:00:00
   
Dişli Kasabası
27/04/2005
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
İhsaniye Döğer''den Mustafa SARA''ya selam. mustafapetek

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta