17 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİMİZ'DE VE ÇEVRESİNDE ''KUTLU COŞKU'' DEVAM EDİYOR (FOTOĞRAFLAR EKLENİYOR)
DİŞLİMİZ'DE  VE ÇEVRESİNDE ''KUTLU COŞKU'' DEVAM EDİYOR (FOTOĞRAFLAR EKLENİYOR)





Her yıl Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin doğum yıldönümü olarak bütün Müslümanlarca kutlanan ''Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri, bu yılda Kasabamızda ve çevresinde kutlanmaya devam ediliyor.


Bu kapsamda her zaman olduğu gibi; Merkez DİYAD Derneğimizin öncülüğünde her türlü hazırlıklara haftalar önceden başlanılmış, bu amaçla derneğimiz bünyesinde
2500 adet gül,çocuklarımıza bu günün önemini ve heyecanını tattırmak, Peygamber sevgisini kazandırmak amacıyla şeker ve çikolata,bu etkinlikte görev alan konuşmacı Hoca Hanımlara günün anısına değişik hediyeler hazırlanarak, etkinliklerde dağıtımları gerek Kasaba içerisinde gerekse Kasaba dışında değişik güzel ortamlarda gerçekleştirildi.

Bu ortamların başlıcaları çevremizdeki Yörükkaracaören, Güneyköy, Taşlıdere, Özburun'da ve Afyonkarahisar Mavi Hastanedeki hastalara gül dağıtımı şeklinde gerçekleştirildi.



KASABAMIZDA VE BOLVADİN MERKEZDE KUTLU COŞKUSU İLE İLGİLİ İZLENİMLERİMİZ HAZIRLANDIKÇA BU SAYFADAN VERİLECEKTİR.















ZİYARET ETTİĞİMİZ HASTALAR TARAFINDAN BAŞTA MERKEZ DİYAD DERNEĞİMİZE VE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE SELAM VE DUALARINI İLETMEMİZİ RİCA ETMİŞLERDİR





KARŞI KARDEŞ KÖYLERE MERKEZ DİYAD BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ''KUTLU DOĞUM HAFTASI''NI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNDEN İZLENİMLERİMİZ






























KASABAMIZDA VE KARDEŞ ÖZBURUN'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KUTLAMA ETKİNLİKLERİ FOTOĞRAFLARI HAZIRLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.








BU GÜZEL HAFTA NEDENİYLE BÜTÜN GÜLLER DİŞLİLİ HEMŞEHRİLERİMİZ ADINA DAĞITIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ,BÖYLECE HEM KASABAMIZ HEMDE SİTEMİZİN İZLENİMİ SAYESİNDE KASABAMIZIN AFYON ÇEVRESİNDE İZLENEBİLİRLİĞİNE YENİ HALKALAR EKLENMİŞTİR.



AYRICA SİTEMİZİN DİŞLİ'DEKİ EDİTÖRLERİ OLARAK BOLVADİN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN DR.AHMET HELVACI TARAFINDAN BOLVADİN'DEKİ RESMİ AÇILIŞLAR İÇİN BASIN BÜROSUNA VERİLEN TALİMATLA DAVETLİ BASIN ARASINDA YERİMİZİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ.



























KASABAMIZDA VE BOLVADİN MERKEZDE KUTLU COŞKU İZLENİMLERİMİZ

18 Nisan 2008 tarihinde kasabamız çarşı camii'nde ve Bolvadin Kültür Sitesi'nde güzel etkinliklerle sürdürüldü.

Başta kasabamız Merkez DİYAD Derneğinin organize ettiği güzel etkinliklerin başlıcaları olarak ; Bütün kasaba içerisinde işyerlerine KUTLU DOĞUM HAFTASI hakkında yazılar ve gül resimleriyle donatıldı.Bolvadin Müftülüğünce Müftülüğe bağlı 16 bayan kur'an kursu öğretmenleri kasabamız Çarşı camii'ndeki etkinliklere aynı anda görevlendirildi .Etkinlikler çerçevesinde kasabamız tepesi gezdirildi,derneğimiz gezdirildi bilgiler verildi.

Misafirler bu görüntüler karşısında gıpta ederek güzel dileklerle kasabamızdan ayrıldılar.











































































ETKİNLİKLER MERKEZ DİYAD BAŞKANI HACER OKUMUŞ VE VE YÖNETİM KURULU'NDA BULUNAN BACILARIMIZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP, MUSTAFA OKUMUŞ HOCAMIZIN ARABASIYLA İLGİLİ KÖYLERE GİDİLMİŞTİR.(BÜLENT HOCAMIZ MAALESEF KÖY GEZİLERİMİZDE ARAMIZDA BULUNAMAMIŞTIR) BU ÇALIŞMALAR UYGUN ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMEYE ÇALIŞILMIŞ OLUP, GÖNÜL İSTERDİ Kİ BÜTÜN İMKANLARIMIZ TÜM ÇEVRE KÖYLERİ ZİYARET ETMEMİZE FIRSAT VERMESİ.BAZI KÖYLERE GİDEMEYİŞİMİZİ BU İMKAN VE ŞARTLAR DAHİLİNDE DEĞERLENDİRMENİZ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.

SAYGILARIMIZLA


Son Güncelleme :  24/04/2008 Saat 21:52:02 Bu Haber  7006 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 23/04/2008 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
ÖNCELİKLE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN KUTLU DOGUM HAFTASINI KUTLUYORUM VE BÖYLE BİR ETKİNLİGİ KASABAMIZ DIŞINA TAŞIYAN MERKEZ VE DİGER DİYAT DERNEKLERİMİZİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM SAYIN MUSTAFA HOCALAR, BÜLENT HOCA VE HACI FADİME, VE HACER ABLA VE ETKİNLİGE KATILAN DİGER DERNEK YÖNETİCİLERİN TÜMÜNDEN ALLAH RAZI OLSUN.KARDEŞ KÖYLERE SELAMLARIMI SUNAR HASTALARIMIZIN TÜMÜNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

     
     
 Yorumlayan : mustafa ölmez      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
paşa köyünden
26/06/2007
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
BÖYLE HAYIRLI GÜNDE BU İŞLERE EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH.IM RAZI OLSUN..TEŞEKKÜRLER DİŞLİ ADINA SİZLERE GÖBEŞ OGLU.VE AİLESİ

     
     
 Yorumlayan : Yasin Eryılmaz      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
paşa köyünden
26/06/2007
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN...

     
     
 Yorumlayan : rıza ölmez      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
HAKKARI yüksekoava
19/10/2006
Mesaj Bilgisi
26

Yeni Üye
 
boyle guzel ıslerde emegı gecen hemserılerımızden ALLAH RAZI OLSUN ve yardımcıları olsun

     
     
 Yorumlayan : arif mert      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
dişliden
11/04/2008
Mesaj Bilgisi
17

Yeni Üye
 
cok güel olmuş işallah bu şekılde deam etmesi dileyiyle tum halkımıza ve hayır sever kurumundan ALLAH razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Akkuş      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
......
17/04/2008
Mesaj Bilgisi
4

Yeni Üye
 
Bu şekilde diger gül dagıtan tüm kuruluş ve dernekler Hz. Muhammed''in yaşını simgeleyen 1436 adet gül dağıtmışlar inş bizim dernegimizde bu sayı kadar dagıtmıştır en azından.

     
     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
ÖNCELİKLE BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN KUTLU DOĞUM HAFTALARINI KUTLARIM.NE MUTLU BÖYLE GÜZELLİKLERE İMZA ATAN DİŞLİMİZİN DEĞERLİ İNSANLARINA..SİZLERİN ÇALIŞMALARINIZ DIŞARIDA OLAN BİZLERİN GÖĞSÜNÜ KABARTIYOR.SİTEMİZİN HABERLERİ BİLE AFYONDAKİ BAZI MAHALLİ GAZETELERDE YAYINLANIYOR.İSTANBULDAKİ AFYONLULAR GECESİNDE DİŞLİLİLERİN DAMGASI HALA KONUŞULUYOR. DİŞLİ SİTEMİZLE ÖVÜNÜYORUZ..SİTENİN ÇITASINI YAPTIĞI GÜZEL ÇALIŞMALARLA YÜKSEYE ÇIKARAN BAŞTA BÜLENT HOCAMIZA VE MUSTAFA HOCAMIZA SELAM VE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM. DİĞER DERNEKLERLE İŞBİRİĞİYLE DERNEK FAALİYETLERİNE SOLUK ALMADAN DEVAM EDEN MERKEZ DİYAD DERNEĞİMİZİN ÇALIŞKAN ANALARIMIZA VE BACILARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER...HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ.AFYON İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2083

Fanatik Üye
 
Bizler Allah''a öyle bir şükretmeliyiz ki; Yaratılanların en şereflisi İNSAN olark yaratılmışız, yine şükretmeliyiz ki; son nebi Hz.Muhammed (SAV) ümmeti olarak yaratılmışız. Bunun kıymetini bilerek o yüce nebinin doğum günü olan kutlu doğum haftasında ona yakışır bir şekilde onu anmalı ve onu örnek kabul ederek hayatımızda tatbik etmelidir. Bu güzel kutlu doğum haftası dolayısıyla etkinliklere maddi ve manevi desteği olanlardan Allah razı olsun. Riyadan uzak, Allah''ın rızasını umarak faaliyetlerde bulunmayı herkese nasip eylesin. Kutlu Doğum Haftası hayırlara vesile olsun.

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Böyle güzel Kutlu Doğum Haftasında Köylerimizi unutmayan oradaki insanlarımızı hatırlayıp sevindiren siz gönüllü kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliirim.Allah sizlerden razı olsun. Allah Yolunuzu açık etsin. Selam ve Sevgilerimle.

     
     
 Yorumlayan : mehmet duzyatan      Tarih : 22/04/2008 00:00:00
   
istanbul
05/09/2007
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
başta bütün müslüman kardeşlemin mübarek kutlu doğum haftasını kutlar ve bütün hastalara acil şifalar dilerim ALLAH cc acil şifalar versin ve emğigeçen herkesten ALLAH cc razı olsun düzyatan ailesi ALLAH ,a emanet olun.

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 23 Yorum Bulunmakta