28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİMİZDE YARI FİNAL MAÇI İZLENİMLERİMİZ
DİŞLİMİZDE YARI FİNAL MAÇI İZLENİMLERİMİZ






TARİH YAZMAYA DEVAM EDEN

ARSLAN MİLLİLERİMİZİN YARI FİNAL MAÇI

Kasabamızda başta ÜNAL DİGİTAL Muhammed ÜNAL ve Arkadaşlarının özverili çalışmalarıyla kasabamızda ilk defa Kasabamıza özgü dev ekrandan Milli takımımızın Yarı Final maçını Dişlililerin coşkulu izlenimine sunan ÜNAL DİGİTAL Muhammed ÜNAL ve Arkadaşlarına teşekkür Ediyoruz.

A Milli takımızın daha ilk maçlarda özellikle çeyrek final maçında TÜRKLERİN AYRUPAYI AVRUPALILARA DAR EDECEĞİ, FUTBOL DERSİ VERECEĞİNİ ANLAYANLAR , çaldıkları haksız,mesnetsiz ve yanlı düdüklerle Almanya ile yapılacağımız maçta elimizi kolumuzu bağlamaya çalıştılar.

Milli takım teknik Direktörümüz başta olmak üzere zor zamanda çok ve büyük işler başarmaya alışık Milli duygularla ve iman dolu yürekli Futbolcularımızın güzel ve nefes kesen mücadelelerini alkışlıyoruz.

Gelecek Dönemlerde Aynı Milli Heyecanı Hep Birlikte Yaşamak Dileğiyle

SİZLERİ DİŞLİ’DEKİ YARI FİNAL KAÇIMIZDAN KESİTLERLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ.



I. BÖLÜM



II. BÖLÜM





Son Güncelleme :  30/06/2008 Saat 03:37:46 Bu Haber  4618 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 30/06/2008 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
soze gerek yok avrupa turkiyeyi konusuyor birakin avrupayi dunya alin size reklam

     
     
 Yorumlayan : Sözün Özü      Tarih : 29/06/2008 00:00:00
   

30/01/2006
Mesaj Bilgisi
29

Yeni Üye
 
vatan abime katılıyom.,.biz türkler ne zaman ikiliye düşmezsek o zaman bizi kimse tutamaz.avrupalı karşısında haç işareti yapan avrupalı din gardeşini koruyor. her şeye rağman süperdi bizim milli takım süperrr. böyle güzellikleri dişlide görmek daha güzel ..ünal dijital ile diger akadeşler. bülent hocam teşekkürler...ellerinize saglik.,., dişlime selamlar ..,,

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 29/06/2008 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
ÖNCELIKLE BIZ AVRUPADAKI TÜRKLERE ÖYLE GURUR YASATTILARKI ONLARA GERCEKTEN NEKADAR TESSEKKÜR ETSEK AZDIR VEDE BIZLERE DISLIMIZDE ILKLERE IMZA ATAN ÜNAL DIGITALE VEDE MUHAMMET KARDESIMIZE YARDIMLARINI ESIRGEMEYEN TÜM ARKADASLARA BURDAN SONSUZ TESEKKÜRLER INSALLAH DAHA NICE NICE YENILIKLERE HEP BERABER GIDERIZ VEDE INSALLAH COK YAKINDIRKI TÜRK MILLI TAKIMIMIZ COK IYI ISLER BASARACAKTIR CÜNKÜ BURDAKI MACLARDA TÜM RAKIPLERIMIZE TÜRKÜN NE OLDUGUNU BIR DEFA DAHA GÖSTERDIK HEPSI ANLADIKI TÜRKLERLE BASA CIKILMAYACAGINI IZIN SEZONU BASLAMIS OLUP YÜCE MEVLAMDAN TÜM GURBETCI KARDESLERIMIZI SAG SALIM KAZASIZ BELASIZ SEVDIKLERINE KAVUSTURSUN ALLAHA EMANET OLUN HERKESE BOL BOL SELAMLAR

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta