03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Heybeli Yolunda Üzücü Kaza Sonucu Terzi Recep Amcamızı Kaybettik(Video Eklendi)
Heybeli Yolunda Üzücü  Kaza Sonucu Terzi Recep Amcamızı Kaybettik(Video Eklendi)



Kasabamız Halkından Fransa'da uzun yıllar çalıştıktan sonra Kasabamızda ikametini sürdüren Terzi Recep AĞILÖNÜ Amcamızın kullandığı özel otomobil Halk diliyle Kızırkirse diye bilinen Heybeli Kaplıcası yolunda demir yolunu geçtikten sonra virajı alamayarak kaza yaptı.

Kaza sonucu otomobilde olay yerinde Terzi Recep Amcamız can verirken ,aynı otomobil içerisinde bulunan, eşi Döndü AĞILÖNÜ, Amcaoğlu Kadir AĞILÖNÜ ve eşi Dudu AĞILÖNÜ ile kız kardeşi Atike SOLMAZ (Gümüş Amcanın Eşleri) yaralandılar. Yararlılardan Dudu AĞILÖNÜ Teyzenin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdürüldüğü, durumunun ciddiyetini koruduğunu diğer yaralıların durumlarının gayet iyi olduğu,kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları bilgisi edinildi.

Edindiğimiz son bilgilere göre 3 günlüğüne kaplıcalarda kalmak üzere aynı otomobil içerisinde Heybeli Kaplıcasına hareket eden Recep Amca Hamidiye Köyü'nden kaplıca istikametine dönerler. İleride tren yolunu hemzemin geçitinden geçtikten sonra yolun yapılmasından bu tarafa ilgili yolun istikametinde virajların kaldırılmasına yönelik hiçbir düzenleme çalışmasına girişilmeyen sürekli keskin virajlı ve doğru dürüst işaret levhası bulunmayan yolda virajı alamayarak arabası yan takla atar.
( Bu virajlarda geçtiğimiz yıllarda en az 3-4 ölümlü kaza meydana geldiği bilgisi edinildi.)

Maalesef emniyet kemerlerinin de bağlı olmaması nedeniyle ilk savrulmada ön kapı açılır ve Recep amcamızın bir ayağı kapıya kısılır vaziyette arabanın dış tavanı altında ezilerek beyin kanaması geçirerek aniden can verir. Etrafta bulunan çiftliklerden yardıma koşarlar yaralılara ilk müdahale edilir.Ne yazık ki Recep Amcamız hayatını kaybettiği için ilk yardım boşunadır. 15 dakika sonra gelen bir araçla yaralıları hastaneye taşırlar.O bölgeye bakan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekibi ve Cumhuriyet Savcılığı gerekli incelemeyi yaparak adli işlemlerini başlatırlar.


İşte Değerli Sitemiz Ziyaretçileri; sakına sakın araca bindiğiniz takdirde ilk önce
LÜTFEN EMNİYET KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN VEYA BAĞLAMAYANLARI UYARIN ....LÜTFEN..... LÜTFEN.....


Hakkın Rahmetine kavuşan Yüksel ve Latif AĞILÖNÜ Kardeşlerimizin babaları,Terzi Recep AĞILÖNÜ Amcamıza Allahtan Rahmet yaralı olan annelerimize ve Kadir Amcamıza Allah'tan acil şifalar dileriz.


MERHUM RECEP AMCAMIZ ÇOK YAKIN BİR ZAMANDA DİĞER HEMŞEHRİLERİMİZ GİBİ ARAMIZDAYDI
ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN .. SENİN GÜLEÇ YÜZÜNÜ TERTEMİZ KALPLİLİĞİNİ ÖZLEYECEĞİZ....
NUR İÇİNDE YAT RECEP AMCAMIZ



CENAZE NAMAZI 06/10/2008'DE (BU GÜN ) İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP KILINDI.









EFENDİ BİLGİSAYAR ADEM KÖYLÜ KARDEŞİMİZİN CENAZEDE YAPTIĞI ÇEKİMLERİNİ İZLENİMİNİZE SUNUYORUZ.

EFENDİ BİLGİSAYAR ADEM KÖYLÜ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ




















































Son Güncelleme :  09/10/2008 Saat 01:23:25 Bu Haber  9706 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Adem KÖYLÜ      Tarih : 14/12/2008 00:00:00
   
ANKARA
28/11/2008
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
Eniştemiz Recep Ağılönü''nün vefatı bizleri oldukça müteessir etmiştir.Ancak her ruhun birgün uçacağı mekansızlık aleminin boşluğu onu da sardı. Enişte!...Cennettin semasında gülerek uçman dileğimle.... Hoşçakal.... Ali KÖYLÜ oğlu Adem KÖYLÜ

     
     
 Yorumlayan : RABIA mert      Tarih : 05/11/2008 00:00:00
   
FRANSA/PARIS
23/11/2006
Mesaj Bilgisi
11

Yeni Üye
 
canim dedecigim öleli bugün tam 1 ay oldu ,gunler ne cabuk geciyor dedecigim ,seni cok ozledin ,insallah oteki dunyada gorusuruz. seni cok seviyorum. allah mekanini cennet eylesin,kabrin nur la dolsun INSALLAH , canim dedecigim. HAKKINI HELAL ET DEDECIGIM torunun Rabia Agilonu/Mert

     
     
 Yorumlayan : Çetiner PAMUKÇU      Tarih : 03/11/2008 00:00:00
   
AFYON MERKEZ
18/01/2006
Mesaj Bilgisi
228

Fanatik Üye
 
RECEP AMCAMA ALLAH RAHMETİYLE MUAMELE ETSİN GERİDE KALAN EŞ VE DOSTLARINA DA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM ALLAH SABRI CEMİL NASİP EYLESİN

     
     
 Yorumlayan : RABIA mert      Tarih : 22/10/2008 00:00:00
   
FRANSA/PARIS
23/11/2006
Mesaj Bilgisi
11

Yeni Üye
 
ı Allah(C.C) inşallah cennetinde buluşturur. Biliyorum ne desem seni geriye getirmez ne desem acını yok edemez. Yüce Allah böyle tecelli etmiş. Mekanın cennet olsun. Allah geride kalanlara sağlıklı, hayırlı, mutlu ömürler nasip etsin. SENİ ÇOK SEVİYORUM… (TORUNUN rabia agilonu)

     
     
 Yorumlayan : RABIA mert      Tarih : 22/10/2008 00:00:00
   
FRANSA/PARIS
23/11/2006
Mesaj Bilgisi
11

Yeni Üye
 
Daha önce hiç bu kadar yakınımdan birini kaybetmemiştim. Ölüm ne demekti belkide bilmiyordum. Neydi olup biten anlamaya çalışıyordum. Daha önce hiç böyle bir acı yaşamamıştım . Bu acı başkaydı diğerlerine hiç ama hiç benzemiyordu. Dedem yüreklerimizde bir köz bırakarak gittin. Bu dedemin daha önceden yaptığı şakalara, bizi sevindirdiği diğer sürprizlerine hiç benzemiyordu. Bu şaka değil gerçekti, sürpriz değil hayal kırıklığıydı, rüya değil kabustu bu başka bişeydi. Evet dedem artık bizimle olamayacaktı tek gerçek buydu. Ama bedenen yanımızda olamasada rüyalarımızda, sözlerimizde, hayallerimizde hep canlı kalacak.Ölene dek bizimle beraber yaşayacak. İnşallah dedeciğim . Seninle geçirdiğimiz günler tek tesellimiz. Allah(C.C) inşallah cennet

     
     
 Yorumlayan : BEKİR SIDDIK KÖYLÜ      Tarih : 12/10/2008 00:00:00
   
ANKARA
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
19

Yeni Üye
 
MEKANI CENNET OLSUN.BAŞINIZ SAĞ OLSUN. O''NDAN GELDİK YİNE DÖNÜŞ O''NADIR.

     
     
 Yorumlayan : muhammed yıldırım      Tarih : 10/10/2008 00:00:00
   
KONYA
25/11/2006
Mesaj Bilgisi
13

Yeni Üye
 
ALLAH RAHMET EYLESİN.ÇOK ÜZÜCÜ BİR KAZA ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN, KALANLARA BOL SABIR İHSAN EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Muharrem AĞILÖNÜ      Tarih : 10/10/2008 00:00:00
   
Ankara/Keçiören
24/12/2007
Mesaj Bilgisi
17

Yeni Üye
 
öncelikle üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim.vefat eden recep amcaya hak tealadan rahmet, yaralı büyüklerimede acil şifalar diliyorum.

     
     
 Yorumlayan : seydi sapMAZ      Tarih : 10/10/2008 00:00:00
   
İstanbul'dan
06/01/2007
Mesaj Bilgisi
83

Çalışkan Üye
 
ALLAH rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun gerise kalan ailesine baş sağlıgı diliyoruz sapmaz ailesi

     
     
 Yorumlayan : uğur çakıl      Tarih : 10/10/2008 00:00:00
   
istanbul
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
92

Çalışkan Üye
 
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun bu izinde yenıce tanıstıgım recep amcayla sohbet etme ımkanı buldum ve cok memnun olmustum beraber sevket abının kavede cay ıcmıstık hakkını helal et hacı amca bizden yana helal olsun allah gunahlarını affetsın

     
Toplam 10 sayfada 123.. 10>

Habere Yapılmış Toplam 93 Yorum Bulunmakta


 Facebook Yorumları