03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Gurbetçiler Ayrılmaya Başladı. Kasabamızdan ve Çevremizden İzlenimler(Foto)
Gurbetçiler Ayrılmaya Başladı. Kasabamızdan ve Çevremizden İzlenimler(Foto)





Ramazan ayı ve ardından Ramazan Bayramının İdrak edilmesinden sonra kasabamıza gelen gurbetçilerimiz doydukları uzak ve yakın yerlerine dönmeye başladılar. Kasabamız Halkından Sarı Mevlüt TAŞPINAR Kardeşimize öğrencilerin burs dilekçelerini Almanya'ya gönderebilmek için uğramış Kendisini Bolvadin'de ikamet eden kıymetli Kayın Babaları Ali KORKMAZ Amcamızın evinde bulmuştuk.

Evrakları teslim ettikten sonra belirli zaman aralıklarıyla Kendi ailesiyle ve diğer yakın aile bireyleri ile İzzet GENCER ailesinin ayrılma görüntülerini aldık.Sizleri önce bu duygusal görüntülerle ardından diğer görüntülerle başbaşa bırakıyoruz.











































Son Güncelleme :  12/10/2008 Saat 22:00:18 Bu Haber  6800 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Sözün Özü      Tarih : 12/10/2008 00:00:00
   

30/01/2006
Mesaj Bilgisi
29

Yeni Üye
 
sarı mevlüt abiye izet amcaya baska gutbettekilere allahım her bir zaman yol acıklıgı versinn,,görüntüler devamlı böle olsun hocalarımın eline saglık,,bakıyorum muhtar özgür abi isi kolay etmişin benim cüzdan eskidi hazırla geliyon,,yollar acılsın kazalar azalsın .yaslılarımıza allah sifa vesin,-koyboy emmiye selam, örnek bahçayi yapan hocamızın ebe annemizin eline koluna saglık köyümüzün heryanına çicek ekilsin gül dikilsin köyümüzde örnek kasaba olursa ,,belediye,-muhtarlar,,imamlar ,ögretmenler ,,yöneticilerde örnek oluır sevilir sayılır,, buişlerin herkes ben gibi bekliyo ama hiç kıpırtı yok,, işimiz gücümüz birbirimizle uğraşmak bu işlere bakan yok..,,uyumaya devam ,,iyi uykular

     
     
 Yorumlayan : aliosman kozan      Tarih : 11/10/2008 00:00:00
   
manisa
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
60

Aktif Üye
 
Selam doslar . Mevlüt kardeşime ve yanındakilere hayırlı yolculuklar dilerim . sayılı günler çabuk bitermiş, herhalde mevlüte de öyle gelmiştir. Mahalle komşularımıza,muhtarlarımıza ve tanıyan herkese selamlar.

     
     
 Yorumlayan : ÖZGÜR ÖLMEZ      Tarih : 11/10/2008 00:00:00
   
DİŞLİ KAS. RIZAOGLUİLETİŞİM
25/07/2005
Mesaj Bilgisi
59

Aktif Üye
 
slm dişli ve gurbetci kardeşlerim her zaman saygı duydugum enişte nasılsın özlettin kendini bizlere mevlüde şu zaman da hiç bir şey deva olmaz yok böyle bir imkan ah elimde olsa yaparım sizleri ve hepinizi seviyoruz kalın saglıcakla saygılarımla ...

     
     
 Yorumlayan : GÜRHAN GÜKKIYAS      Tarih : 11/10/2008 00:00:00
   
ALMANYA KÖLN
24/01/2008
Mesaj Bilgisi
9

Yeni Üye
 
HAYIRLI YOLCULUKLAR. BIRINCISI: COK DEGERLI MUHTARIM KARSLILARADA NÜFUS CÜZDANI VERIYORMUSUN IKINCISI: MUHTARLIGINI KULANIB , SARI MEVLÜTÜ BIRAZ DAHA ORDA TUTMAN ICIN ALMAN HÜKÜMETI SANA COK RICA EDIYOR . TÜM DISLIYE SLM KARSLI GÜRHAN

     
     
 Yorumlayan : sadık vural      Tarih : 11/10/2008 00:00:00
   
izmit* gölcük
26/11/2006
Mesaj Bilgisi
145

Tecrübeli Üye
 
hocam ellerinize sağlık cok güzel fotolar hacı annem yacının ayşe onuda görmüş olduk yengemle birlikte maşallah 87 yaşında kendisi halen didik ayaktayım diyor sanki

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 10/10/2008 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
MAHALLE ARKADAŞ, EŞ,DOST VE HANIMEFENDİLERİ BU SİTEDE GÖRÜNCE KASABAYA VARIP GELMİŞ GİBİ OLUYORUZ. SAYIN TAŞPINAR, SAYIN GENCER VE AYNI MAHALLEDE ÜZERİMDE EMEKLERİ ÇOK OLAN SAYIN AYŞE TEYZE İLE İKRAMİYE YENGE SİZLERİ GÖRÜP DUYGULANMAK ELDE DEĞİL. ESKİDEN HERKESİN İMRENDİĞİ DOSTLUK, ARKADAŞLIK, KARDEŞLİK BİZİM MACUR MAHALLESİNDE İDİ.HER BİRİMİZ YURT İÇİNDE- YURT DIŞINDA EKMEK DAVASINA DÜŞÜP AYRI, AYRI DİYARLARA DAĞILSAKDA KALBİMİZ, GÖNLÜMÜZ SEVDİKLERİMİZ VE KASABAMIZDA.HEPİNİZİ SAYGI İLE SELAMLAR BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN, KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.(KÜRT VEZİROĞLU TURAN SUSAN)

     
     
 Yorumlayan : AdemNur KÖYLÜ      Tarih : 10/10/2008 00:00:00
   
Eskişehir
06/06/2006
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
MEVLÜT KARDEŞİMİZİN NEZDİNDE,YOLCULUK YAPAN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZİN VE YURTTAŞLARIMIZIN YOLLARI AÇIK OLSUN.

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta