04 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Kaymakamımız Y. Fatih KADİROĞLU ve Beraberindeki Heyet Kasabamızı Ziyaret Etti
Kaymakamımız Y. Fatih KADİROĞLU ve Beraberindeki Heyet Kasabamızı Ziyaret Etti




BOLVADİN KAYMAKAMIMIZIN BAŞKANLIĞINDA, TÜM İLÇE DAİRE AMİRLERİNİN KATILIMIYLA KASABAMIZ HALKIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI PARK KAHVESİNDE YAPILDI


Bolvadin Kaymakamımız Sayın Yunus Fatih KADİROĞLU Başkanlığında, başta Cumhuriyet Baş Savcımız , İlçe Jandarma Bölük Komutanımız ,Belediye Başkanımız ve diğer daire amirleriyle birlikte , Kasabamız Mahalle Muhtarları,Okul Müdürleri,Din Görevlileri ve Kasabamız Halkının da katılımıyla gerçekleşti.

Kaymakamımıza ve diğer daire amirlerine tüm katılımcılar tarafından dilek ve temenniler iletildi.İlgili daire amirlerince de ilgili sorular cevaplandırıldı. Toplantının gayet samimi ortamda yapıldığını halkımızın da sorunlarını ve görüşlerini ,başta Kaymakamımıza ve diğer yetkililere serbestçe anlatabilme fırsatını buldukları görüldü.

Toplantı bitiminde Kaymakamımız SayınYunus Fatih KADİROĞLU Dişli Halkına teşekkür ederek, Başkanlığındaki yetkililerle birlikte kasabamızdan memnun olarak ayrıldılar.






























Son Güncelleme :  19/10/2008 Saat 22:25:35 Bu Haber  9275 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mustafa petek      Tarih : 18/10/2008 00:00:00
   
Dişli Kasabası
27/04/2005
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
Pürdikkat toplantıyı izlediğimi zannediyorum ama uyuklarkende yakalanılabiliyormuş.Hatta uyuyanı bile uyandıracak şekilde güzel bir toplantı idi. Orada bulunan hazurundan özdilerim.(Yayınlamaya uygun gördüğünüz için teşekkürler Mustafa Okumuş Hocam)

     
     
 Yorumlayan : bayram öztürk      Tarih : 17/10/2008 00:00:00
   
istanbul
22/07/2008
Mesaj Bilgisi
7

Yeni Üye
 
öncelikle ilçemiz yeni tayin olmuş kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU ve ilçe jandarma bölük komtanımıza hoş geldiniz dileklerimizi sunuyoruz.umarızki toplantıda dinledikleri dişli kasabasının isteklerini ve sorunlarını çözerek en kısa zamanda yerine getirirler.hızla büyüyen ve kalkınan dişli kasabasına yardımcı olurlar.HERŞEY GÜZEL DİŞLİ KASABASI İÇİN....

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 16/10/2008 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
BOLVADİN KAYMAKAMIMIZIN VE SUBAYIMIZIN AFYONUN EN BÜYÜK KASABALARINDAN BİRİ OLAN DİŞLİMİZE GEREKEN ÖNEMİ VERMELERİ TAKDİRE ŞAYAN BİR DAVRANIŞTIR,DİŞLİMİZİN GEREK NÜFUSU GEREKSE TARIM VE HAYVANCILIKTA ÇOK DEĞİŞİK ÜRÜNLERLE AFYONUMUZUN EN VERİMLİ VE ÇALIŞKAN HALKLARINDAN OLMA ÖZELLİĞİ İLE KENDİ SESİNİ DUYURAMIMIŞTIR,TARIM VE HAYVANCILIĞIN DESTEKLENEBİLMESİ YANINDA EĞİTİM ALANINDADA GEREKLİ DESTEKLERİN YAPILMASINI UMUYORUZ.(Mustafa GÜVENİR)

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 16/10/2008 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
İlçemize yeni tayin olan Kaymakamımıza ve Jandarma bölük komutanımıza hoş geldiniz diyoruz. Kaymakamımızın daire amirleriyle birlikte kasabamıza gelip tanışması, halkın sorunlarını dinlemesi, problemleri çözmesi, takdire şayan bir davranış. Çevremizde ilk defe yapılan uygulama Kendisine ve daire amirlerine teşekkür ederim.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 16/10/2008 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
ILCEMIZ KAYMAKAMI BASKANLIGINDA YAPILAN BU TOPLANTI, TAKDIRE SAYAN BIR OLAYDIRVE BIR ILK TIR. KASABAMIZ DA, KASABAMIZ INSANIYLA YAPILAN BÖYLE BIR TOPLANTIYA, ÖMRÜMDE ILK DEFA SAHIT OLUYORUM. BASTA SAYIN KAYMAKAMIMIZA, KARAKOL KOMUTANIMIZA VE DIGER DAIRE BASKANLARIMIZA, BIR AVRUPADA YASAYAN DISLI LI OLARAK VE BIR SIVIL TOPLUM KURULUSU OLAN, AVRUPA DISLI DAYANISMA ve YARDIMLASMA DERNEGI(DDYD) MENSUBU OLARAK, TESEKKÜR EDERIM.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 15/10/2008 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
GÜN GEÇTİKÇE GELİŞEN, GELİŞTİKÇE MODERNLEŞEN, MODERNLEŞTİKÇE MEDENİLEŞEN GÜZELİM YEŞİL DİŞLİ KASABASININ GÜZİDE İNSANLARI HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLIYORUM. SAYIN BOLVADİN KAYMAKAMI VE İSTİŞARE HEYETİNİN KASABAMIZDA TOPLANMASI, TOPLANTIDAN İYİ İZLENİMLE AYRILMASI ÇOK ÖNEMLİ VE GÜZEL BİRŞEY. KASABALININ İSTEK VE ARZULARI MEDENİ ORTAMDA OLDUĞU ZAMAN HER MÜLKİ AMİR ELİNDEN GELEN YARDIMI YAPAR, YETERKİ MAKUL VE MANTIKLI OLSUN. SAYGI İLE HERKESİ SELAMLIYORUM.( KÜRT VEZİROĞLU TURANSUSAN)

     
     
 Yorumlayan : seydi sapMAZ      Tarih : 15/10/2008 00:00:00
   
İstanbul'dan
06/01/2007
Mesaj Bilgisi
83

Çalışkan Üye
 
Öncelikle istanbuldan dişli köyüme selamlar.Yapılan istişare toplantısında istenilen ve yapılması gereken manevi ARZULAR inşallah yapılır. Herşey güzel dişlimiz için zaten güzel dişlimin insanlarına da bu yakışır. kaynarcadan herkese selamlar.

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta