03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa DDYD'nin Burs Alacak Öğrencilerle İlgili Bildirisi
Avrupa DDYD'nin Burs Alacak Öğrencilerle İlgili Bildirisi


1. Bilindigi üzere kasabamız ve kasabamız kökenli, orta ve agırlıklı olarak Üniversite Ögrencilerimize 2001 yilindan beri, derneğimizce burs verilmektedir.



Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu 1 Kasım 2008 tarihinde yaptığı toplantıda müracatların çokluğu nedeniyle, babasının veya annesinin sosyal güvencesi olmayan,fakülte veya yüksek okullarda öğrenim gören 10 öğrenciye burs vermeye karar vermiştir.


2. Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize 1 Kasım 2008 ile 1 mayıs 2009 tarihleri arasında burs verilecektir.Bu konuda bilgi edinmek isteyenler Avrupa temsilcimiz Mustafa Okumuş'a başvurabilirler. Okullarımızda eğitimini sürdüren tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Avrupa DDYD Yönetim Kurulu Adına

Başkan İsa GEDİK






Son Güncelleme :  09/11/2008 Saat 11:31:51 Bu Haber  3962 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 13/11/2008 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Sayın Avrupa DDYD yönetim kurulu arkadaşlar yaptığınız etkinlikler takdire şayan.Hepiniz de manevi değerlerine bağlı, çalışkan, vatanseversiniz. Bazı bal yapmaz arıların lüzumlu lüzümsuz eleştirilerine kulak asmayın. Şunu bilinki halkımız sizi takdir ediyor. Hizmete devam edin. Allah doğrularla beraberdir. Bir atasözü vardır. ''''Boş tenekenin sesi çok çıkar'''' Allah yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Ergün Celik      Tarih : 12/11/2008 00:00:00
   
Almanya-Köln
23/04/2007
Mesaj Bilgisi
7

Yeni Üye
 
...valla ben sizi anlamiyorum ??? neyin yorumunu yapiyorsunuz.sanki avrupada her ailenin para basma matbanesi var sanki. köydeki ve türkiye genelinde calisan esnaflarda allaha sükür yeteri kadar gelirleri var. kim kime hesap sorup vermeye yetkisi yok.herkes kendinden hükümlü.basi kisiler konuyu devamli baskalarina cekmeye calisiyor.bunu hic anlayamiyorum!!! FAALIYET GÖSTERIN - DESTEKLERINIZI EKSIK ETMEYIN edenlerinde edeceklerinden tiksindirmeyin.

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
BU AĞIR SORUMLULUĞU ÜZERLERİNDE TAŞIYAN AVRUPADA YAŞAYAN TÜM DİŞLİ KASABALI HEMŞEHRİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM...(Bu kampanya için yapılan eleştirilerinde.en iyiyi,en güzeli ve en hayırlı olanın yapılması temennileri olduğunu düşünüyorum.(YARDIM YAPMADA YARIŞINIZ)Bu söz bence herşeyi en güzel şekilde ifade ediyor.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
TÜM DERNEKLERİMİZDE GÖREV ALAN , BAĞIŞLARIYLA BU DERNEKLERİMİZİN YAŞATILMASINI SAĞLAYAN , AYRICA ŞAHSİ GAYRETLERİYLE YARDIM KERVANINA KENDİ ÇAPINDA DESTEK OLAN..... TÜM DİŞLİ SEVDALILARI''NA KALBİ TEŞEKKÜRLERİMİZİ VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ...

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Avrupa DDYD Derneğimizde geçmişten günümüze görev yapan ve bu güzel birliktelik için bir tuğlada benden deyip yolaçıkan,her geçen gün bu tuğlaların üzerine tuğla koyarak yardımlarını devam ettiren ve şahsi gayretleriyle Dişlimize konulan her tuğlada kakısı bulunanlara,Ayrıca Güzel Türkiyemizin Güzel metropol kenti İstanbul''da Güzel Dişlililer''in bir çatı altında toplanmasına öncülük edenlerden Ahmet SAPMAZ kardeşimize ve Yönetim Kurullarında görev yapan Dişli Sevdalıları''na yürekten Selam ve Saygılar..Aslında söylenen her söz Dişlimiz''de Güzel ve geniş adımların atılmasına yönelik bir tavsiye olduğunu zannediyorum. İletişim çağında tek bir eksikliğimiz var,kırmadan birbirimizle görüş alışverişi ve önerileriler için olumlu adım atamamak.

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
....özgür abi senin yorumuna vallah hic bi sözüm yok keske herkes senin gibi düsünse ve senin gibi yorum yapsa benim o sözüm sana degil sakin yanlis anlama o söz yerini bulur merak etme ...biz seni biliyoruz abi sende bizleri cok iyi taniyorsun bizi tanidigin icin senin yorumlarini bile okumama gerek yok ....saygilarimla herkese selam hayirli isler bol musteriler ins....

     
     
 Yorumlayan : Soner Arslan      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
Almanya
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
64

Aktif Üye
 
Sayin Ahmet Sapmaza soruyorum burs verdikleri ögrencilerin icinde köyümüzden kazanan 27 ögrenciden bir kisi varmi acaba? Burdaki insanlarin yimpasta parasi varmis kombassanda parasi varmis hic kimseyi ilgilendirmiyo vede bunu dile getirmeyi Ahmet beye yakistiramadim. Gecen yil elimizden geldi 19 ögrenciye burs verdik Allahin izniyle ama bu yil elimizden gelen bu. Biz elimizden geldigi kadar ince eleyip s!k dokuyoruz cünkü bunun bir vebali var bununda farkindayiz.Cünkü para üyelerimizin yani milletin parasi bizde bunu car cur edemeyiz. Son olarakta bizim faaliyetlerimizin bununla sinirli olmadigini herkes biliyor sanirim. Saygilarimla

     
     
 Yorumlayan : ÖZGÜR ÖLMEZ      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
DİŞLİ KAS. RIZAOGLUİLETİŞİM
25/07/2005
Mesaj Bilgisi
59

Aktif Üye
 
o nu istemiştim ona dikkat çekmiştim demekki yazı olarak okumuşun anlamamışın tahsin ve dernekler bir allah rızası ve teşekkürü hak ediyor bunuda bir şekilde ifade edelim ki daha gayretle yöneciler üyeler bu işe sarılsın demek istemişitim saygılarımla kalın saglıcakla

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
...biraz daha duyarli olsa hersey daha iyi olacak bir elestiride ben yapayim o zaman özgür abi diyorsunki biz esnaflara kimse gelipte birsey demiyor neden denmesini bekliyorsunuz siz o köylü degilmisiniz neden ayaginiza bekliyorsunuz siz gidin sizlerde birseyler yapin olmazmi herkes elestiri yaparken biraz daha dikkat etsin derneklerde calisan kardeslerim hangi dernek olursa olsun adamlarin en azindan kosturma gayreti var ugrasi var emegi var buna saygi duyun daha düne kadar hicbir dernegimiz yoktu bakin bugun derneklerimiz cogaldi yardimlar az veya cok disli kasabasina akiyor bunun önünü tikamayalim...hersey bu kadar basit bu kadar güllük gülüstanlik degil lütfen elestiriler yikici alayci olmasin saygilarimla....

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 11/11/2008 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
...özgür abi dernekler elestire her zaman acik ama yikici alayci olmasin lütfen en azindan emege saygi olsun miktar cok az olabilir evet dogrudur aydad 5 eurodur kimileri 10 euro ödüyor ama 10 ödeyen cok azdir yönetim ne yapsin kardesim silah zoruylami alsin yönetimin gitmedigi dislili kapisi kalmadi ama olmuyor olmuyor kisilerin sahsi yardimlarida var tabiki bizim gayemiz bireysel ön plana cikmak degil dernek olarak güclü bir sosyal faliyet yapmaktir biz nece avrupali kardeslerimizi taniyoruz sahsi olarak cok yardimlar yapiyor ayrica dernegimizede üye üye olmasi yanisira manevi desteginide hic eksik etmeyen kardeslerimizi biliyoruz dernegimizin istedigide budur dedigim gibi kisiler üye olmuyorsa dernegimizin yapacagi bisey yok insanlarimiz

     
Toplam 4 sayfada 123.. 4>

Habere Yapılmış Toplam 33 Yorum Bulunmakta