04 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ BU TÜR OLAYLARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM !...
KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ BU TÜR OLAYLARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM !...



BU DUYURU ZİYARETÇİLERİMİZİN HERHANGİ BİR ZARAR VERİCİ DURUMLARLA KARŞILAŞMAMASI İÇİN UYARI AMAÇLI BİZE GÖNDERİLEN AŞAĞIDAKİ MAİLİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİK


---------- Yönlendirilmiş ileti ---------- Kimden: Nuray FİL Tarih: 27 Ekim 2008 Pazartesi 08:31
Konu: dikkat! çok önemli Kime:

*Cidden çok önemli bir yazı . Yakın bir arkadaşım yolladı .* *Bende sizlere yolluyorum . Allah korusun demekten başka * *bir temennide bulunamıyorum .*

*'**Size cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum.** **Cumartesi günü **0544 243 87 83 **numaralı bir telefon beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediği**n**i söyledi. Ben de aranan kişinin ben olduğumu söylediğimde bana, ' Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan** **dün aksam ............ no' lu telefona astsubay **.............. **isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden** **de ** **telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade** **vermem gerektiği söylendi.

Ben de adimi bilen insan benim is ve ev** **adresimi de bilir; böyle bir is varsa gelin beni bulun, su an size yardımcı olamam dedim. Telefonun diğer ucundaki şahıs (yaklaşık 45-50 yaşlarında)bana bağırmaya başlayıp mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi .... Savcılığına aktarıyorum 154 tuşlayın dedi. Bende hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip baya bir bagiristan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakin karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı.

Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir mağaza sahibinin **154 tuşlandığını ve telefonu otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp yaklaşık 2-3 milyarlık fatura** **geldiğini söyledi....*

*Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 kez bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi.

Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu bir çete.


154 **TUŞLA**MAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN**'* *bu maili bir arkadaşım gönderdi onun başına gelmiş bu olaya bende sizlere gönderiyorum sizlerde arkadaşlarınıza yollayın uyarın*


Son Güncelleme :  19/11/2008 Saat 08:55:53 Bu Haber  3535 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : tuana yıldız      Tarih : 19/11/2008 00:00:00
   
bırakıp gittigin yerden
10/12/2006
Mesaj Bilgisi
3

Yeni Üye
 
GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU. GEÇEN GÜN BİR TANIDIĞIMIN BAŞINA GELDİ DAHA. HAKKARİDEN ARADIĞINI SÖYLEYEN BİR KOMİSERMİŞ. ORADA BİR OLAYA İSMİNİN KARIŞTIĞINI SÖYLEYEREK TAM TELEFONLA 1200 KONTÖR ALDIRMIŞLAR. BÖYLE BİR DURUMA HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM. EN AZINDAN TAMAM ZATEN KARAKOLUN YANINDAYIM BURADAN SORARIM FALAN DEYİP KAPATMAK GEREKİR..

     
     
 Yorumlayan : Mustafa MERT      Tarih : 19/11/2008 00:00:00
   
Ankara
11/03/2008
Mesaj Bilgisi
89

Çalışkan Üye
 
Arkadaşlar bu tür olaylar hiç azımsanmayacak kadar çok yaşanıyor, en akıllı görünen kimseler bile bu olayın kurbanı olabiliyor, en meşhuru da sizi arayan ve polis amiri olduğunu söyleyen bir kişinin size ait özel bilgileri size söyleyerek, önce güveninnizi aldıktan sonra sizin kullandığınız telefon numarasından yüksek mevkili birisine küfür yada hakaret edildiğini söyleyip başınızın belada olduğuna sizi inandırdıktan sonra bu yanlışın düzeltilmesi için sizden kontör istiyor, kontör paralarının sonra size iade edileceğini de söylüyor,zaten bir panikle adama kendinizi kaptırdınızmı aklınız başınıza gelerne kadar size kontörleri yükletiyor. )( 5 milyarlık kontör yükleyen insanları bilirim) Dikkat edersek canımız yanmaz, saygılarımla.

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta