05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİLİ RENKLİ SİMALARIN KURBAN BAYRAMI BULUŞMALARI
DİŞLİLİ  RENKLİ SİMALARIN KURBAN BAYRAMI BULUŞMALARI



Kasabamızda geçmişten günümüze uzanan samimi dostlukların ve arkadaşlıkların önemli bir günde tekrar bir araya gelerek anılarını tazelemelerine yönelik
DİŞLİLİ RENKLİ SİMALARIN BULUŞMA GECESİ Kurban bayramının 2. ve 3. gününde İMAMLARIN ODADA gerçekleştirilecektir.

Gecenin ilk günü yemek ve ardından eski dost ve arkadaşların sohbetleriyle gece geç saatlere kadar devam edeceği;

Ardından ertesi gün (Bayramın 3. Günü) kasabamıza özgü yöresel oyunların ( Postalın Ahmet,Arabın Fındık,Hamamcı Mevlüt, Gediklerin Deli Hicazi,Tamirci Osman,Mucuve gibi) şu anda aklımıza gelmeyen renkli simaların katılımlarıyla, Peşkir Dokuma ,Fırın Kızdı,Uzun Eşşek,Al At Gır At .., Yüzük Saklama,Fili Fili gibi diğer değişik oyunların samimi bir ortamda sergilenmesi.

Gecede kasabamıza mal olmuş Kasap Mevlüt ile Kazık Yüksel'in Maceraları, Küçük İstanbul Mustafa Amcadan hatıralar,Bay Mevlüt'ün ;Kötü Omar Emmi ve Bakkal Muammer Emmiyle geçen av hatıraları, Kahveci Şevket,Gıli Bilal gibi diğer geceye katılan dost ve arkadaşların geçmişteki renkli unutulmaz anıları,çocuk yaşta oynanan mahalle oyunları hatıraları ve Dişlimiz yaşayan diğer renkli simaların maceraları,oda yarenliklerinden seçmeler , ferfene anıları , gibi pek çok konular tekrar raflardan indirilerek nüktedan Dişlililer'in güzel anlatımlarıyla dile getireceklerdir. Ayrıca yöreye özgü kırık havalardan örnekleri Bilginin Sazıyla Asımın Ürüstam Amcadan bir fasıllada geceye devam edilecektir.

Katılma Zorunluğu Olarak ; 1 Okka Et 1 Dürge Şepit 1 Kelle Çakırlar Soğanı (Bunları Getiremeyenler Beyan Ederek Gelmelerini Rica Ederiz. Her İki Gecenin Ahçısı Mehmet Ali ÖZKARAN'dır .

Daha Önce Katılmak İsteyipte Katılamayanlara Önemle Hatırlatırız.

Bu Şartlar; Ahmet SAPMAZ'ın Özel Tercihi ve İsteğidir


ORGANİZASYON İBRAHİM GÜVENİR (CELAL OĞLU) VE AHMET SAPMAZ KARDEŞLERİMİZİN SPONSORLUĞUNDA DAYANIŞMA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

BU GÜZEL GECEYE KATILMAK İSTEYEN YURT İÇİNDEKİ VE YURT DIŞINDAKİ KARDEŞLERİMİZDEN DAHA ÖNCE BU GECENİN YAPILMASI HUSUSUNDA BİR ÇOK İSTEK ALINMIŞTI.

BU VESİLE İLE TÜM HOŞ SOHBET ARKADAŞLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

AYRICA HER İKİ GECEDE SAAT 12'DEN SONRA ATIŞ SERBEST TAKOZ KOYMAK YOKTUR

GECEYE AKKAŞIN HURŞİT ABİ,HAPBENİN KADİR ABİ VE KEBELİNİN OSMAN ABİMİZ ÖZEL DAVETLİMİZDİR



ORGANİZASYON SORUMLULU SPONSORLARI

AHMET SAPMAZ VE İBRAHİM GÜVENİR (CELAL OĞLU)



BU GÜZEL GECENİN TÜM GÜZEL KARELERİ VİDEO ÇEKİMLERİYLE ZİYARETÇİLERİMİZLE BULUŞTURMAYA ÇALIŞILACAKTIR






UNUTTUĞUĞUMUZ RENKLİ SİMALARI HATIRLAMAMIZA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ




Son Güncelleme :  06/12/2008 Saat 02:11:26 Bu Haber  6422 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 06/12/2008 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
ÖNCELIKLE BÖYLE BIR ORGANIZASYONU YAPAN IBRAHIM ABEYE VEDE AHMET ABEYE BURDAN TESSEKKÜRLER COK GÜZEL OLACAGI HER HALINDEN BELLI DAVETLI MISAFIR ABEYLERDE BIR BIRINDEN MUHTESEM SIMDIDEN GECEYE KATILACAK OLAN BÜYÜKLERIME HAYIRLI VEDE IYI EGLENCELER ORDA SIZLERLE OLMAYI COK ISTERDIM INSALLAH BIR BASKA DISLININ RENKLI SIMALARI GECESINDE BULUSMAK DILEYIYLE ORADA BULUNANCAK HREKESE ALMANYADAN SONSUZ SEVGILE SELAMLAR EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ RENKLI SIMALAR GECESI GIBI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 24/11/2008 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
BAYRAM VESİLESİ İLE TÜM ARKADAŞLARIMIZIN GECEN YIL BİR ARADA OLABİLME,GEÇMİŞTEKİ ANILARI TAZELEMEK,GELECEKTE İSE DİŞLİ İÇİN DAHA GÜZEL BİR GELENEĞİN İLKİNİ BAŞLATMA İSTEKLERİNE NASİP OLURSA KATILMAYI ARZU EDİYORUM...AYNI KUŞAKTA OLAN BU TOPLULUĞUN BAĞLARI HİÇ BİR ZAMAN KOPMADI İNANIYORUM Kİ KOPMAYADA NİYETİ YOK.AVRUPA DERNEĞİMİZİN BAŞKANI İSA GEDİK BEYİN TÜM ORGANİZASYONLARDA OLDUĞU GİBİ YANIMIZDA OLMASADA,,YÜREĞİMİZDE DİĞER TÜM ARKADAŞLARIMIZDA BERABER ORDA OLACAKLARDIR.SELAMLAR TÜM ARKADAŞLARIMIZA

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 24/11/2008 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
böyle bir toplanti hem kardesligi; hemde dostluklari pekistirir. Güzel bir düsünce. O gün bizimde siz hemsehrilerimize bir sürprizimiz olacak ins. AVRUPA DDYD den selamlarimizla.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 21/11/2008 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR, İYİ FERFENELER, İYİ FİLİ FİLİLER, ADINI UNUTMAK ÜZERE OLDUĞUMUZ NİCE OYUNLAR İLE SAĞ VE RAHMETE EREN NİCE BÜYÜKLERİMİZİ ANARKEN ONLARIN SİZLERDE BIRAKTIĞINI ANARKEN EN AZ BİRER FATİHA İLE YAD EDERSENİZ SEVİNİRİM. BU KÜLTÜREL ETKİNLİĞİ PLANLAYAN BAŞTA DİYAD KURUCU BAŞKANINI, ŞİMDİKİLERİ VE TASARIDA EMEĞİ GECEN TÜM KASABALI KARDEŞLERİMİ KUTLUYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLEYEREK HERKESE SAYGILAR SUNARIM.(KÜRT VEZİROĞLU TURAN SUSAN)

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 21/11/2008 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
DİŞLİLİ OLAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN DİKKATİNE, Bu davet dişlili olan HERKESDİR, TÜM KASABALIMIZIN GELMESİNİ ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUZ. Böylebir başlangıcın anlamı bir defaya mahsus deyildir. HERYIL GELENEKSEL HALE GETİRECEK GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ. BUYIL İMAMLARIN ODADA AMA GELECEK YIL BİZİM ODADA DEMENİZ bu işin sahiplerinin olacağı anlamına gelecektir. AHMET SAPMAZ İBRAHİM GÜVENİR. SAYGILAR, BİZDEN DEVAAM ETTİRMEK SİZDEN.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 21/11/2008 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Asımın Ürustamın kolları kırık kalacak, birde polim olsaydı yanında

     
     
 Yorumlayan : selçuk guvenir      Tarih : 21/11/2008 00:00:00
   
eski bir İStanbul dan
14/06/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
gelirsem bende size bi çiğ köfte cekem

     
     
 Yorumlayan : Hursit Özdemir      Tarih : 20/11/2008 00:00:00
   
Almanya halle west
10/10/2006
Mesaj Bilgisi
92

Çalışkan Üye
 
Kardesim Ahmet simdiden o eski günleri kalbimde hissediyorum ve insallah heyecanla o mübarek günümüzü bekliyorum ve vesile olan herkese saygi ve selamlarimi sunuyorum ve basarilar diliyorum.Hersey gönlünüzce olsun. Akkas Oglu Hursit Özdemir almanya

     
     
 Yorumlayan : mustafa mert      Tarih : 20/11/2008 00:00:00
   
Gebze
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
şimdiden heycanlandık valla ammaaaaaaaa tırtırın hüseyininen teymenın nadir olmazssa gece 12 den sonra olacak seyler olmaz valla

     
     
 Yorumlayan : ahmet zengin      Tarih : 20/11/2008 00:00:00
   
Deutschland
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
64

Aktif Üye
 
slm öncelikle bu güzel fikrin sahiplerini kutlarim, ibrahim abi rahmetlik cavus emmi ile ( celik cavus)deveci emmiyi unutmussun,hatirlatmak istedim..simdiden muhabbetinizin bol ve daim olmasini dilerim.ZENGINOGLU

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta