05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MÜSLÜMAN GAZZELİ KARDEŞLERİMİZ BOMBARDIMAN ALTINDA (VİDEO EKLENDİ)
MÜSLÜMAN  GAZZELİ  KARDEŞLERİMİZ  BOMBARDIMAN  ALTINDA (VİDEO EKLENDİ)




ORTA DOGU YINE KANA BULANDI


Bir avuç Siyonist Yahudî başı bereli
Vurdular kalbinden Gazze sehrini
Muşmula Bush´tan mı aldın bu emri ?
Allah belânızı verecek bir gün

Ağlıyor kucakta meçhûl bebekler
Uzanmıyor size şifalı eller
Al kana boyandı mübârek yerler
Gelecek sonunuz inşallâh bir gün

Müslüman Dünyası nasıl susuyor
Gazze’de kardeşler kan kusuyor
Bu vahşeti Avrupalı görmüyor
İnsallâh sonunuz gelecek bir gün

Ortadoğu kan gölüne dönüştü
Bedenleri paramparça bölündü
Parmaklar kaldırıp şehâdet verildi
Allah belânızı verecek bir gün

Hastane camîler hedef alındı
Bir anda insanlar yere yayıldı
Müslüman dünyası size ne oldu?
Sesiniz çıkmıyor hep susuyorsunuz

Mü’minler camide namaz kılıyor
Secdeye vardılar bomba yağıyor
Yahûdî dölleri hala geliyor
Çıkmıyor sesimiz suskun haldeyiz

Amerika senden hiç hayır gelmez
Sen iki yüzlüsün kimseler bilmez
Yahûdî lobisinden dostumuz olmaz
Amerika katil derdi mahsuni

Rahmetli mahsûni bunları bilmiş
Amerika kâtil kâtil diye söylemiş
Yarım asır oldu vahşet bitmemiş
Sanki diller yoktur suskun haldeyiz

Yahûdî dölleri bomba yağdırdı
Anne baba yavruları kaybetti
Bu masum insanlar size ne yaptı ?
Sonunuz karadır İsrailoğlu

İçimden geleni yazarım böyle
Masumların sucu nedir sen söyle
Dünyada yasamak haramdır size

Allah’ın izniyle geleceksiniz dize

Bundan böyle hüsran sizleri bulsun
Hayatınız tipi ve tufanlı olsun
Kökünüz kurusun,hepsi yok olsun
Allah belânızı verecek bir gün


Bütün Gazze’de Ölenleri Allah Rahmet Eylesin Onlar Müslüman Aleminin Şehitleridir.


Selam ve Dua ile,

HURŞİT ÖZDEMİR

Akkaş Oğlu


Almanya

Halle/West


Allah biliyorki Hurşit Ağabey Şehitler kadar onları seven onlar için düşünen, onlar için gözyaşı döken,onlar için adım atan ,onlara beyniyle kalemiyle destek olanlara şehitler gerçek dünyada şahitlik edecektir.


Allah Rızası İçin Sen ve Senin Gibi Düşünen Müslüman Kardeşlerimizi

Allah'ın Yüce Selamıyla Selamlıyoruz.

ÇOK ÖNEMLİ UYARI


AŞAĞIDAKİ VİDEO İSRAİL'İN KATLİAM YAPTIĞI VAHŞET DOLU GÖRÜNTÜLERİ OLUP LÜTFEN ÇOCUKLARA ,HAMİLE KADINLARA VE KAN GÖRMEKTEN KORKANLARA İZLETTİRMEYİN!..







TOKAT'TA MEMURSEN'E BAĞLI EĞİTİM BİRSEN ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ SENDİKASI'NIN İSRAİL ZULMÜNÜ TELKİN MİTİNGİNDEN DUA VİDEOSU




































OLURDA HANİ İÇİNDE İSRAİL MARKASI OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMİZ MARKALAR VARDIR UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM İNŞAALLAH BEBEK KATİLİ İSRAİLİN ÜRÜNLERİNİ KULLANANLARI UYARMAYI BİR MÜSLÜMANLIK VAZİFESİ SAYIYORUZ...



BİDE NE YAPALIM ADAMLAR İŞİ BİLİYO YAPSIN BİZİM TÜRKLERDE EN İYİ CEP TELEFONUNU KULLANALIM, GÜZEL GİYİNELİM,MARKA ÜRÜNLERLE HAVA ATALIM DİYEN MÜSLÜMANLARA KARŞI SÜKUTU BİR BORÇ BİLİYORUM...
RABBİM MÜSLÜMAN GEÇİNEN BİZLERİ GAFLET UYKUSUNDAN UYANDIRSIN...









































































































































......... .........


......











En son alınan haberlere göre İsrailli siyonist eli güçler camilerin ardından, hastanelere bile bomba yağdırmaya devam ediyor. Hastane de bulunan doktorlar çocukların çığrışlarının etrafı inlettikleri, ellerinde sargı bezinin bile kalmadığını, pardelerden sargı bezi yapmaya başladıklarını, daha öncede müşrüklerin Mekke'yi kuşatıp aç susuz bıraktıkları gibi aylarca aç susuz bırakıldıklarını ardından başlayan zalimce ve alçakça saldırıların başladığından bu tarafa sürekli artan yaralıları bile cep telefonu ışığında ameliyat etmeye çelıştıklarını belirtti.

İsrail'in, Hanuka Bayramı'nın son gününde düzenlediği ve adını da bayramdan "Dökme Kurşun" koyduğu saldırıda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı sürekli artıyor.


Ölenlerin çoğunu Gazze'de ve bu kentin kuzeyinde yaşayanların oluşturduğu, ve yılılan binalrın enkazlarında kurtarılmayı bekleyen yaralıların olduğu bildirildi...
Ahmedinejad, devlet televizyonunda yayımlanan açıklamasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik hava harekatının suç teşkil ettiğini, ülkesinin, Filistinlilerin yanında olduğunu söyledi.





















İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da saldırılar "soykırım" olarak nitelendirildi ve uluslararası topluluğa, Filistinlileri savunma çağrısında bulunuldu. İran Kızılayı da bir gemiyle Gazze'ye ilaç, giysi ve gıda yardımı göndermeyi planladıklarını açıkladı.



İRAN: "İSRAİL'İN SUÇ DOSYASI GİTTİKÇE KABARIYOR"



Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Filistinli bazı yetkilileri arayarak olaydan duyduğu üzüntüyü bildirdi ve Filistin halkının yanında yer almaya devam edeceklerini iletti. Ahmedinejad, "İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarından son derece rahatsız olan İran halkı, mücadelenin sonuna kadar Filistin halkıyla beraber olacaktır" dedi.



"İsrail'in belini kıran ve onların ümitlerini yok eden Filistin halkının direnişidir" diyen Ahmedinejad, Filistin direnişini desteklediklerini yineledi.



İran Cumhurbaşkanı, "Son saldırılar, siyonist rejimin durumunu değiştirmeyecek, tam tersine İsrail'in suç dosyasını daha da kabartacak ve onların sonunu vahim hale getirecek" diye konuştu.



İran Meclis Başkanı Ali Laricani de Meclis'te yaptığı konuşmada, "İsrail katliamlarına maruz kalan Filistin halkı yalnız değil, Filistinlilerin direnişi hepimizin kalbinde yer alıyor" dedi. İsrail'in bu saldırılarla ulaşmak istediği hedeflere varamayacağını belirten Laricani, "İran halkı, devleti ve meclisi, Filistin halkının yanında yer almaya devam edecek" ifadesini kullandı.



İran, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere yönelik abluka ve saldırıları karşısında BM'yi ve İslam Konferansı Teşkilatı'nı (İKT) göreve çağırmıştı. Birleşmiş Milletler Yardım ve Çalışmalar Kuruluşu (UNRWA), Gazze Şeridi'nde yaşanan insani krizin gün geçtikçe kötüleştiğini açıklamıştı.




AA







Bu arada, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in saldırıların durdurmak için birçok ülkeyle temasa geçtiğini açıkladı.



Ziyarete bulunduğu Suudi Arabistan'dan AFP'ye telefonla açıklama yapan Abbas, "Gazze Şeridi'ndeki hain saldırı ve katliamları durdurmak için birçok ülkeyle acilen temasa geçtiğini" belirtti.



SALDIRI SÜRÜYOR





Gazze Şeridi'nin kontrolünü elinde bulunduran Hamas örgütü, İsrail'in hava saldırılarının sürdüğünü bildirdi.

Hamas'tan yapılan açıklamada, İsrail'in bugün başlayan hava saldırılarının, hava karardıktan sonra da Gazze'nin güneyinde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, İsrail'in saldırılarında bir dökümhane ile bazı başka yerlerin hedef aldığı kaydedildi.

İsrail ordusu, "operasyonun gerektiği sürece devam edeceğini" bildirmişti.



İSRAİL SALDIRISINDA ÖLÜ SAYISI 500 Ü GEÇTİ



İsrail'in, Hanuka Bayramı'nın (Işıklar bayramı) son gününde düzenlediği ve adını da bayramdan esinlenerek "Dökme Kurşun" koyduğu saldırıda ölen Filistinlilerin sayısı 225'e yükseldi. Yaralı sayısının da yüzlerce olduğu belirtiliyor



Hasaneyn, İsrail saldırılarının hava karardıktan sonra da yer yer devam ettiğini, bu yüzden ölü ve yaralı sayısının daha da artabileceğini söyledi.

İsrail, 6 aylık ateşkes 19 aralıkta sona erdikten sonra Gazze şeridinde Hamas'ın hakmiyetine son vereceğini ilan etmişti.



Gazze'deki sağlık kaynakları, yaralılarının çoğunun durumunun ağır olduğunu, ölü sayısının 350 dolayına yükseleceğinden endişe ettiklerini söyledi. Gazze'de yaralılarla dolup taşan hastane yetkilileri, Mısır'dan Kahire'deki hastanelere yaralı taşımak için acil helikopter göndermesini istiyor.



Gazze'deki sağlık kaynakları, yaralılardan en az 80'inin hastanelere parçalanmış şekilde getirildiğini belirtirken, Gazze'deki Acil hizmetler ve Ambulans Hizmetleri Başkanı Dr. Muaviye Hasaneyn, görevlilerinin halen yıkıntılar altından ölü ve yaralı onlarca kişiyi çıkarmaya uğraştıklarını da kaydetti.



Hasaneyn, hastanelerin morglarında yer kalmadığını, koridorların cesetler ve sedyelerle dolduğunu, yaralıların pek çoğunun durumunun kötü olduğunu doğruladı. Hasaneyn, Arap ülkeleri hükümetlerinden Gazze'ye ilaç ve ameliyat gereçleri göndermelerini isterken, pek çok yaralının Gazze dışına gönderilmesi gerektiğini de ifade etti.



Hasaneyn, hafif ve orta derecedeki yaralılara bakamadıklarını, bunları evlerine göndermek durumunda kaldıklarını söyledi.



İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik en kanlı operasyonlarından biri olarak değerlendirilen saldırılarda ölenler arasında 4 yaşında bir kız çocuğu ile bir kadının da bulunduğu ifade edilirken, yaşamını kaybedenlerden bazılarının, Hamas'ın El Rimal'de, El Meştel olarak bilinen vurulan polis merkezinde tutuklu bulunan El Fetihli tutuklulardan oluştuğu, ailelerin hastanelerde yakınlarını aramaya çalıştıkları da öğrenildi.



Ölenler arasında, Hamas polislerinin komutanı Tevfik Cabir ile özel timler oluşturma görevi verilen iç güvenlik sorumlusu İsmail Caberi'nin de bulunduğu bildirildi.



-100 DOLAYINDA HEDEF VURULDU-



İsrail saldırısına 60 savaş uçağının katıldığı ve 100 dolayında Hamas'a ait hedefin vurulduğu belirtiliyor.



Gazze kentinde saat 11.30'da Hamas'ın bir karakolunun ve El Rimal'de Hamaslı polislerin tören düzenlendiği El Meştel adlı karargahın vurulması ile başlayan saldırı bir kaç dakika sürdü. Ardından saat 14.00'te ikinci hava saldırısı geldi. Bombardımanlar, akşam ve gece saatlerinde de Gazze Şeridi'nin kuzey, güney ve orta kesimlerindeki hedeflerin vurulmasıyla devam etti.



İsrail ordusu, operasyona "dökme kurşun" adını verdi. Bunun, Hanuka bayramında, çocukların çevirdiği ve eskiden kurşundan yapılan fırdöndülerden adını aldığı ifade edildi.



Gazze Şeridi'ne operasyona 60 dolayında savaş uçağının katıldığı ve Hamas'ın hemen tüm asker ve güvenlik binaları vurulduğu ifade edildi.



Gazze kentindeki yerel kaynaklar, kentin mateme büründüğünü, sokakların tümüyle boşaldığını, Hamas'lı polislere ait araçların sokaklardan çekildiğini belirtirken, Hamas'ın, askeri karakolların, karargahların yanına yaklaşma yasağı getirdiğini belirtti.



Halk ise operasyonların devam edeceği endişesiyle fırınlara koştu ve uzun ekmek kuyrukları oluşturdu.



-FİLİSTİN'DE TEPKİ BÜYÜYOR-



Hamas'ın 2007 haziran ayında bölgede yönetimi ele almasından sonra hedefindeki isimlerden biri olan ve Gazze'den çıkmak durumunda kalan El Fetihli yöneticilerden Muhammed Dahlan, İsrail'in operasyonunu şiddetle kınadı. Dahlan, "Hepimiz, Hamaslısı da El Fetihlisi de biriz" dedi.



Batı Şeria'daki Filistin Yönetimi Başbakanı Selam Feyyaz da bakanlar kurulunu olağanüstü topladı. İsrail'i kınayarak saldırıları derhal durdurmasını istedi. Birleşmiş Milletlere, Dörtler Grubu'na, Arap ülkelerine müdahale çağrısında bulunan Feyyaz, Filistin'de (El Fetih ve Hamas arasında) iç barışın bir an önce sağlanmasını da istedi.



Batı Şeria'da Ramallah'ta, El Halil'de, Nablus'ta, Tubas'ta İsrail operasyonuna karşı gösteriler yapıldı. Bu gösterilere, uzun süredir ilk kez olmak üzere Hamas'ın da aralarında bulunduğu tüm Filistinli gruplar katıldı.



Ramallah'ta Beyt El Yahudi yerleşimi yakınlarında bir grup Filistinli genç, İsrail askerlerine taşlarla saldırdı, askerlerle Filistinli gençler arasında çatışmalar yaşandı. İsrail askerleri, Filistinli gençlere plastik mermilerle karşılık verdi. Doğu kudüs'te de Arap gençleri operasyonu protesto etti. Çıkan olaylarda bazı gençlerin polis tarafından tutuklandığı ifade edildi.



Beytüllahim'de Gazze operasyonunu protesto eden Filistinli yetkililer, Noel ışıklandırmalarını söndürdü.



Filistin-İsrail barış görüşmelerinde, Filistin tarafına başkanlık eden Ahmed Kurey (Ebu Ala) ve bir grup El Fetihli yetkili, Gazze'ye göndermek üzere Filistin Kızılayı'na kan bağışında bulundu.



Öte yandan, Gazze'deki Filistinli militanların operasyon sonrası roket saldırıları da artarak devam ediyor. Gazze'ye 20 kilometre mesafedeki tüm Yahudi yerleşimleri ve kibutzlarda (çiftlik) yaşayan İsrailliler sığınaklara taşındı.




İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarını kınadı.






AA







Ajanslar



Son Güncelleme :  06/01/2009 Saat 12:26:54 Bu Haber  6359 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 09/01/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
İsrail askerleri bir eve 110 Filistinliyi sığınmaları için yerleştirdi ve bu kişileri evden çıkmamaları konusunda uyardı. İsrailliler daha sonra evi bombaladı.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Sapmaz (Bekiroglu)      Tarih : 08/01/2009 00:00:00
   
istanbul
03/04/2006
Mesaj Bilgisi
187

Başarılı Üye
 
ALLAHA DUA EDİYORUZ İNŞALLAH BİR GÜN İSRAİLİNDE SONU OLUR.O GARİBAN İNSANLARA HELE O ÇOCUKLAR YAPİLAN ZULÜMLER YÜREKLERİMİZİ DAGLIYOR.MEVLAM ONLARA YARDIM ET.TEK DİLEYİMİZ SENDEN BUDUR. AMA ARKADAŞLAR BU ARAPLAR NE ZAMAN AKILLANACAK BİLEMİYORUM.. SADDAM UGRUNA IRAKIN HALİ.HAMAS UGRUNA FİLİSTİNİN HALİ ADAMLARDA NE ASKER VAR NE SİLAH TAŞLA SOPAYLA BU İŞ OLMAZ.BİRAZ SİLAHLANMALI BAKIN İRANA SURİYEYE ÜRDÜNE HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORLAR NEDEN ASKERİ GÜÇ VAR.SİLAH VAR NÜKLEER SANTRAL VAR DAHA NELERİ VAR BAKALIM.BİZDE MÜSLÜMAN ÜLKEYİZ NİYE BİZE BİRŞEY YAPAMIYORLAR.HAMAS BARIŞ ASKERİMİZİDE KABUL ETMİYOR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN NE DİYELİM.....

     
     
 Yorumlayan : mehmet yurdusev      Tarih : 07/01/2009 00:00:00
   
istanbul
03/04/2006
Mesaj Bilgisi
187

Başarılı Üye
 
ORTA DOGU YINE KANA BULANDI BIR AVUC SIYONIZIM YAHIDI ERMENI DINSIZ KEFIRLAR VURDULAR KALBINDEN GAZZA SEHRINI MUSMULA SURATLI BUSH TANMI ALDIN BU EMRI ALLAH BELANIZI VERECEK BIR GUN AGLIYOR KUCAKTA KORPE BEBEKLER UZANMIYOR SIZE SIFALI ELLER AL KANA BOYANDI MUBEREK YERLER GELECEK SONUNUZ ISALLAH BIR GUN MUSLUMAN DUNYASI NASIL SUSUYOR KAZZEDE KARDASLAR KAN KUSUYOR BU KATLAMI AVRUPA GORMEYOR INSALLAH SONUNZ GELECEK BIR GUN FILISTIN KAN GULUNE DONUSTU BEDENLERI PARAMPARCA BOLUNDU PARMAKLAR KALKTISAHADET VERILDI ALLAH BELANIZI VERCEK BIE GUN HASTANE CAMILER HEDEF ALINDI BIR ANDA INSANLAR YERE YIGILDI MUSLUMAN DUNYASI SIZE NE OLDU YAGCI OGLU MEHMET YUDUSEV ALMANYA FRANFURT

     
     
 Yorumlayan : mehmet yurdusev      Tarih : 07/01/2009 00:00:00
   
istanbul
03/04/2006
Mesaj Bilgisi
187

Başarılı Üye
 
ORTA DOGU YINE KANA BULANDI BIR AVUC SIYONIZIM YAHIDI ERMENI DINSIZ KEFIRLAR VURDULAR KALBINDEN GAZZA SEHRINI MUSMULA SURATLI BUSH TANMI ALDIN BU EMRI ALLAH BELANIZI VERECEK BIR GUN AGLIYOR KUCAKTA KORPE BEBEKLER UZANMIYOR SIZE SIFALI ELLER AL KANA BOYANDI MUBEREK YERLER GELECEK SONUNUZ ISALLAH BIR GUN MUSLUMAN DUNYASI NASIL SUSUYOR KAZZEDE KARDASLAR KAN KUSUYOR BU KATLAMI AVRUPA GORMEYOR INSALLAH SONUNZ GELECEK BIR GUN FILISTIN KAN GULUNE DONUSTU BEDENLERI PARAMPARCA BOLUNDU PARMAKLAR KALKTISAHADET VERILDI ALLAH BELANIZI VERCEK BIE GUN HASTANE CAMILER HEDEF ALINDI BIR ANDA INSANLAR YERE YIGILDI MUSLUMAN DUNYASI SIZE NE OLDU YAGCI OGLU MEHMET YUDUSEV ALMANYA FRANFURT

     
     
 Yorumlayan : muhammed aydogmus      Tarih : 06/01/2009 00:00:00
   
dislikasabası
07/12/2007
Mesaj Bilgisi
13

Yeni Üye
 
BU BÜTÜN HIRISTİYANLARI YOK ETMENİN TEK BİR ÇARESİ VAR BUDA BÜTÜN MÜSLÜMANLARI VE ASKERLERİMİZİ TOPLAYIP HIRISTİYANLARI VE TÖRÖRİSLERİ ÖLDÜRÜP ORTADAN KALDIRA BİLİRİS VE BU YAPILMIYOR BU YAPILSA BİLE MEHMETCİKLERİNDE ANALARI AĞLAMAKTAN VE ÜZÜLMEKTEN KURTULUR BE BUNUN İÇİN YA VATAN YAVAT

     
     
 Yorumlayan : ÖZGÜR ÖLMEZ      Tarih : 06/01/2009 00:00:00
   
DİŞLİ KAS. RIZAOGLUİLETİŞİM
25/07/2005
Mesaj Bilgisi
59

Aktif Üye
 
FİLİSTİN BİZDEN YARDIM BEKLİYOR 5 YTL LİK KISA MESAJLA YARDIMDA BULUNALIM MÜMKÜNSE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE BOŞ MSJ 5777 GÖNDERİN YAPACAGINIZ BU ALLAH RIZASI İÇİN

     
     
 Yorumlayan : mehmet uçar      Tarih : 06/01/2009 00:00:00
   
istanbul
15/04/2005
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdâdıma saldırdı mı, hattâ boğarım!.. - Boğamazsın ki! - Hiç olmazsa yanımdan koğarım. Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam; Hele hak nâmına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir âşıkım istiklâle, Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lâle! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticâın şu sizin lehçede ma''nâsı bu mu? Mehmet Akif Ers

     
     
 Yorumlayan : mehmet uçar      Tarih : 06/01/2009 00:00:00
   
istanbul
15/04/2005
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
Ey Yolcu Gitme, ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım: Elemim bir yüreğin kârı değil, paylaşalım: Ne yapıp ye''simi kahreyleyeyim, bilmem ki? Öyle dehşetli muhitimde dönen matem ki!.. Ah! Karşımda vatan namına bir kabristan, Yatıyor şimdi... Nasıl yerlere geçmez insan? Şu mezarlar ki uzanmış gidiyor, ey yolcu, Nereden başladı yükselmeye, bak, nerde ucu! Mehmet Akif Ersoy

     
     
 Yorumlayan : beybeyoglukadir celik      Tarih : 06/01/2009 00:00:00
   
DİŞLİ
18/03/2007
Mesaj Bilgisi
2

Yeni Üye
 
ALLAH YAEDIMCILARI OLSUN ELBET BİRGÜN ALLAH ONLARIN CEZASINIVERECEK ...

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 06/01/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
herkes bu siteye girip turk askeri ganzeye gitsin diye oyversin ALLAH filistinli muslumanlarin yaninda olcaktir ebabil kuslarini israilin basina gonderecektir insaallah http://www.haber7.com/anket.php?cmd=vote&poll=22

     
Toplam 5 sayfada 123.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta