05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 İstanbul ' da Ege Rüzgarı Esti (Fotoğraflı)
İstanbul ' da Ege Rüzgarı Esti (Fotoğraflı)


İstanbul' da Ege Rüzgarı Esti

Sitemizde daha önceden duyurusu yapılan İstanbul’da faaliyet gösteren Egeli vakıf ve derneklerin oluşturduğu Egebir Derneği’nin Beşiktaş MKM’ de düzenlediği “Egeden Esintiler Gecesi” adeta Ege rüzgarı estirdi. 26 Aralık 2008 gecesi saat 20 ile 24 saatleri arasında Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye katılan 1200 Egeli, coşkulu bir şekilde eğlenirken bunun yanı sıra memleket hasreti de giderdiler.

Sunuculuğunu İzmir'li Müzik Öğretmeni Şefika Keskin’in yaptığı gecede açılış konuşmasını yapan Egebir dernek başkanı H.Reşit Öz, Egebir faaliyetleri konusunda açıklamalarda bulunarak Egelilerin birlikteliği üzerine vurguda bulundu.

Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan Soma Belediyesi Folklor Ekibi, oynadıkları Ege oyunları ve Soma kına gecesi geleneği örnekleriyle davetlilerden büyük alkış topladı.

Gecenin sonunda topluca sahneye çıkan Egebir üyesi vakıf ve dernek başkanları adeta gövde gösterisi yaptıktan sonra Egebir için emeği geçen sanatçı ve idarecilere hatıra plakete verdi.

Böyle bir geceye davet edilen 03 DIYAD Derneği'mizde üstüne düşen görevi yerine getirmiş ve Mustfa Kodeş başkanlığında geceye katılarak , egelilerin buluştuğu bu önemli gecede Dişli ' mizi temsil etmişlerdir. Geceye katılan hemşerilerimize sitemiz ve kasabamız adına teşekkür ederiz.

Geceden görüntüler ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.



























Son Güncelleme :  27/12/2008 Saat 21:48:20 Bu Haber  4015 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : fatıma tan      Tarih : 05/01/2009 00:00:00
   
istanbul
29/11/2008
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
geceye katıltım.güzel bir organizasyon olmuş.Yağmura rağmen salon doluydu.hatta pek çok kişi ayakta izledi.düzenleyenlere teşekkürlerimi sunuyorum.

     
     
 Yorumlayan : Emir ÇELİK      Tarih : 30/12/2008 00:00:00
   
İzmir Karşıyaka
24/12/2008
Mesaj Bilgisi
88

Çalışkan Üye
 
Böyle güzel bir etkinliğe katılarak bizleri temsil ettikleri için,emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.tanınmak bizler için yaşayabileceğimiz haklı gururların başında gelir.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 28/12/2008 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
BIR EGELI OLARAK GURUR DUYMAMAK ELDE DEGIL EMEGI GECEN HERKESDEN ALLAHIM RAZI OLSUN DISLIMIZIN SESINI TÜM EGEYE DUYURAN SAYIN AFDIYAT BASKANIMIZ MUSTAFA ABEYEDE BURDAN SONSUZ TESEKKÜRLER INSALLAH DAHA NICE BÖYLE EGELILER AFYONLULAR DISLILILER GECELERINDE GÖRÜSMEK ÜZERE

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta