18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Kasabamızdan 89/1 Tertip Olarak Askere Gidecek Asker Uşakları Toplanıyor
Kasabamızdan 89/1 Tertip  Olarak Askere Gidecek  Asker Uşakları Toplanıyor



Kasabamızdan 89/1 Tertip Olarak Askere Gidecek Asker Uşakları 9 Ocak 2009 Cuma GünüAkşam Saat:19:30'da Macur Odası'nda Toplanacakları Bildirildi.

Gerek kasabamızda ikamet eden gerekse kasabamız dışında ikamet eden 89/1 Tertip Olarak Askere Gidecek Asker Adaylarımızın Birlik-Beraberlik , Dayanışma ve Kaynaşma Etkinliklerine Aynı Oda Ortamında katılmak isteyen asker adaylarımızın,katılma isteklerini aşağıdaki telefona yapabilecekleri ifade edildi.

Sitemiz olarak tüm asker adayı Asker Uşaklarımıza Vatan Savunması için Başlattıkları Kutlu Yolculuklarında Yüce Allah'tan Kolaylıklar Dileriz.


GEÇİCİ İRTİBAT TELEFONU :0 544 250 9449



İLERLEYEN GÜNLERDE ASKER UŞAKLARIMIZIN ETKİNLİK GÖRÜNTÜLERİNİ İNŞAALLAH YAYINLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ







Son Güncelleme :  08/01/2009 Saat 23:22:25 Bu Haber  5852 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 09/01/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
DEĞERLİ GENÇ KARDEŞLERİM ŞİMDİDEN ASKERLİĞİNİZİ KUTLAR, ALLAH C.C.''DEN SAĞ SALİM ASKERLİĞİNİZİ YAPARAK TEKRAR ANNE VE BABANIZA, SEVDİKLERİNİZE KAVUŞTURMASINI NİYAZ EDER, GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM. TEKİRDAĞ / ÇORLU 5 İNCİ KOLORDU VE BİRLİKLERİNE DÜŞERSENİZ TELEFONUM:0 542 228 47 45 TİR.ARARSANIZ BİR NEBZEDE YARDIMIM OLURSA SEVİNİRİM.BERBER CELAL İLE CAMBAZ CEYLANIN KADİR İLE KARAKADİRİN ŞEREFİN OĞLU VE KEBELİNİN OSMANIN MEVLÜT SADECE BU GÜNE KADAR YANIMDA YAPTILAR. İNŞAALLAH İÇİNİZDEN BİRİ YANIMA VEYE YAKINIMA DÜŞER.KÜRT VEZİROĞLU TURAN SUSAN. HEPİNİZE VE AİLENİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ŞİMDİDEN.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta