18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİ'DE AŞURE COŞKUSU ( VİDEO EKLEMELER TAMAMLANDI)
GÜZEL DİŞLİ'DE AŞURE COŞKUSU ( VİDEO  EKLEMELER TAMAMLANDI)



GÜZEL DİŞLİ'DE AŞURE COŞKUSU BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞANDI

Geçtiğimiz yıllarda da düzenlendiği gibi ön ayak olan bacılarımız bu yılda Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Aşure dağıtımını yapmıştır.

Başta DİYAD Derneği üyeleri ve yardım sever bacılarımızla hazırladıkları malzemelerle Çona Amcaların evinin avlusunda ve aşçı tarafından kazanlarla pişirilerek,AŞURELER Cuma namazından sonra
Kasabamız CAMİİ ÖNÜNDE kasabamız halkına sundular.

AŞURE YAPILMASI İÇİN BİZİMDE İÇİNDE BİR TUTAM TUZUMUZ OLSUN DİYEREK HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BU YILDA KATKIDA BULUNAN KARDEŞLERİMİZ

Avrupa'dan ; Ayşe Ağılönü, Rabia Solmaz, Havva Ölmez, Dudu Özdemir, Ayşe Özdemir, Nazmiye Ölmez, Nurcan Arslan, Yurdagül Solmaz, Şehri Akyüz, Sevda Orhan, Ali Erkal, Hatice Kodeş, Fadime Erkal, Nemsiye Mert, Ayten Akyüz, Cavide Güller, Ismahan Aydın, Hasret Solmaz,

Kasabamızdan Aşureye katkısı bulunan kardeşlerimiz: Ahmet Şen, Evren Akyüz, Melahat Tunç, Hacer Okumuş, Arife Kara, Fadime Tekeş, Dursun Kahraman, Elveda Petek, Mürrüvet Şişik, Fadime Akyüz, Fethiye Arslan, Havva Petek, Fadime Danış,(Hemşire) Nemsiye Aydın, Hatçanım Uysal, Hatice Solmaz, Sultan Güvenir,(Süreyya'nın anası) Cemile Boyracı, Gönül Karakoç, Fatıma Tekeş, Fazile Çakıl, Halime Demirkaya, Ayşe Hanım Aydın, Ayşe Sapmaz, Fadime Ceylan, Elmas Mert, İkramiye Yurdusev, Ummahan Solmaz, Ummahan Gümüş, Nesibe Aydın, Hesna Okumuş, Makbule Uysal, Rahime Ünal

Ayrıca Aşure için fasulye, nohut, mısır, göce, pekmez, şeker ve benzeri yiyecekleri derneğimize getiren kardeşlerimize de teşekkür ederiz.

I. VİDEO GÖRÜNTÜLERİ

GÜZEL DİŞLİMİZDE AŞURE ETKİNLİKLERİ VİDEOLARI BÜLENT HOCAMIZ TARAFINDAN HAZIRLANAN VİDEOLAR YÜKLENDİKTEN SONRA SAYFAMIZA EKLENMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.








II. VİDEO GÖRÜNTÜLERİ









III. KARIŞIK VİDEO GÖRÜNTÜLERİ










IV. VİDEO GÖRÜNTÜLERİ




















Bolvadin'e bu yıl atanan Sayın Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU ,Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNTEM ve Bolvadin Müftümüz Hüseyin ERDOĞAN'ı da yanlarına alarak,daha öncede Bolvadin'de , çevre köy ve kasabalarda Devlet-Millet kaynaşmasını en güzel şekilde sağlamaları , bu güzel günde de dikkatlerden kaçmadı.Kaymakamımız kasabamızda yapılan aktiviteleri yakından takip ettiklerini,bu güzel ve anlamlı çalışmalara örnek olan sivil toplum kurumlarından Merkez DYD Derneğimizin,Avrupa DDY Derneğinin ve İstanbul'daki 03 DİYAD Derneğimizin çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU , Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNTEM , Bolvadin Müftümüz Hüseyin ERDOĞAN,ilçe vaizimiz,Özburun Belediye Başkanımız,Dişli Belediye Başkanımız Abdil UYSAL'la birlikte Dişli Belediyesi meclis toplantı salonda aşureler yendi.Ardından belediye başkanımızın makam odasında Merkez DYD Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyelerinden kasabamızda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Misafirler Kaymakamımızla birlikte Merkez DYD Derneğimizi de ziyaret ettikten sonra teşekkür ederek kasabamızdan ayrıldılar.

Kasabamızda yapılan aşure etkinliklerine katılma nezaketinde bulunan başta,Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU Bey'e, Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNTEM Bey'e , Bolvadin Müftümüz Hüseyin ERDOĞAN Bey'e,ilçe vaizimize,Özburun Belediye Başkanımız Sayın Asım KILIÇASLAN Bey'e ,Ev sahibi olarak Dişli Belediye Başkanımız Abdil UYSAL'a Teşekkürlerimizi sunarız.






DİĞER RÖPORTAJ VİDEO GÖRÜNTÜLERİNDE SEVDİKLERİNİZİ BULMANIZ DİLEĞİYLE BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN





















































































Son Güncelleme :  15/01/2009 Saat 11:31:01 Bu Haber  9487 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
ALLAHIM EMEGI GECEN HERKESDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN NEMUTLUKI DISLILIYIZ BIRLIGIN BERABERLIGIN EN GÜZEL ÖRNEKLERI BUNLAR OLSA GEREK ONUN ICIN TÜM KASABAMIZIN VEDE ISLAM ALEMININ ASURE BAYRAMI MÜBAREK OLSUN TEKRAR EMEGI GECEN HERKESLERE SONSUZ

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Adem (a.s.)ın tevbesinin kabul edilmesi, Nuh (a.S.)ın tufandan kurtulup karaya oturması,Musa (a.s.)7n firavunun şerrinden kurtılması,İbrahim (a.s.)ın ateşten kurtulması,Eyyub (a.s.) ın hastalıktan şifa bulması,Yunus (a.s.) ın balığın karnından kurtulması,Süleyman (a.s.) a saltanat verilmesi ve Hz.Hüseyin (r.a.)in şehid edilmesinin günüdür aşure günü...Bu günlerin anısına milletimizin gösterdiği bu hürmete binaen hazılanan bu aşurenin hazırlanmasında emeği geçen bütün kadın-erkek herkesten Allah razı olsun.Aşurenin finansmanında da katkısı olan bütün Dişli Kasabalı kardeşlerimizden de Allah razı olsun.Yiyip tadına bakanlara da afiyetler olsun.

     
     
 Yorumlayan : cemal çelik      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
Bolvadin
13/05/2005
Mesaj Bilgisi
218

Fanatik Üye
 
aşure gününüz hayırlara vesile olur inşaalah,tüm emeği geçen arkadaş ve kardeşlerimizden,özellikle bacılarımız,dan allah(c,c) u razı olsun ,ne diyeyim bunda güzeli ne olabilirki,allah (c,c)hayırlarınzı kabul buyursun

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
BÖYLE GÜNLER MANEVİYATIN GÜÇLENDİĞİ, BİRBİRİNE DAHA İÇTEN DAVRANILDIĞI, MALI OLANIN DİĞERLERİ İLE PAYLAŞTIĞI GÜZEL GÜNLERDİR. BU AŞÜRE MALZEMESİ TEMİNİNDE, YAPIMINDA, VE DAĞITIMINDA EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİ KUTLAR, SAYGILAR SUNARIM.ALLA C.C. HAYIR VE HASENATINIZI KABÜL ETSİN.

     
     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
GERCEKTEN COK GUZEL ORGANISASYON OLMUS DISARIDAN UST DUZEY YETKILILERIN DE KATILMASI AYRICA BIR GUZELLIK KATMIS KESKE EMNIYET AMIRIMIZIDE CAGIRSAYDINIZ DEVLETLE HALK IC ICE VE EL ELE OLURDU SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
KASABAMIZDAKİ YAPILAN AŞURE COŞKUSU GERÇEKTEN TAKDİRE ŞAYAN OLMUŞ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.BOLVADİN

     
     
 Yorumlayan : gökhan tekeş      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
kütahya
28/10/2006
Mesaj Bilgisi
8

Yeni Üye
 
hepınıze afıyet olsun allah kabul etsın...ayrıca derwiş kardesım senden de allah razı olsuun...selamlarrrr

     
     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Almanya''da bulunan Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi Hacı Ayşe Ağılönü ablamıza buradan selamlarımızı gönderiyoruz. Ayrıca avrupa''da oturan ve kasabamızda ikamet eden hanım kardeşlerimize derneğimize karşı yakın ilgilerinden ve Aşureye katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Şunu bilinki; Derneğimiz sizlerin maddi ve manevi destekleriyle etkinliklerini sürdürüyor. Allah hepinizden razı olsun. Aşure gününüz kutlu olsun.

     
     
 Yorumlayan : mustafa şen      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   

16/09/2006
Mesaj Bilgisi
65

Aktif Üye
 
dişli halkının aşure günü kutlarım.bu organizasyonda emeği geçen herkesten allah razı olsun güzel dişlime de zaten böyle insanlar yakışır...

     
     
 Yorumlayan : burhancavit gümüş      Tarih : 11/01/2009 00:00:00
   
afyon
02/10/2008
Mesaj Bilgisi
2

Yeni Üye
 
slm tüm dişli halkımızın aşure gününü kutlar yapanlardan allah razı olsun çok güzel bir duygu kasabamızda bu tür faliyetler herkese selamlar.

     
Toplam 4 sayfada 1234>

Habere Yapılmış Toplam 32 Yorum Bulunmakta