05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 İSRAİL ZULMÜ ALTINDAKİ GAZZE VE FİLİSTİN ŞİİRLERİNİN DERLENMESİ
İSRAİL ZULMÜ ALTINDAKİ GAZZE VE FİLİSTİN ŞİİRLERİNİN DERLENMESİ



İSRAİL ZULMÜ ALTINDAKİ GAZZE VE FİLİSTİN ŞİİRLERİNİN DERLENMESİ


Filistin’de ve Gazze’de zulmü dizelere dökerek şiirlerle ifade eden değerli şairlerimizin bu güzel şiirlerini (alıntı yapabileceklerdir),toplayarak gönderdikleri şiirler yazılar, sitemizde bir dosya halinde yayınlanacaktır.Sizlerden ricamız en kısa zamanda bu şiirleri .


mustafaokumus2@hotmail.com , bulentguvenir5@hotmail.com

e-mail adresine göndermeniz olup , bu, şiirleri gönderen ve yazan kişilerin adları sitemizden yayınlanacaktır.

Ayrıca seçilen en güzel şiirden birisi 18 Ocak 2009'da bu Pazar Ankara Sıhıye'de Şehit Filistinli Kardeşlerimizin katledilmesini tel'in mitingde veya 22 Ocak 2009'da Afyonkarahisar Kapalı Spor salonundaki Gazze gecesinde bir kardeşimiz tarafından okunacak, şiirler sitemizden yayınlanacaktır.

Duyarlı kardeşlerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar diliyoruz.



GAZZE’DE ZULÜM VE GÖZ YAŞI DÜNYA’NIN GÖZÜ ÖNÜNDE DEVAM ETTİRİLİYOR


Filistin’de ve Gazze’de İslam Dininin-Müslümanların İzzet ve Şerefini kirli ellere karşı yükseltmek Yüce Allah’ın huzuruna şehadet parmağını kaldırır vaziyette korkusuzca varmayı isteyen güler yüzlerini görmek bir Müslüman olarak kanımıza dokunuyor. Müslümanlar’ın İlk Kıblesi olan mescidi Aksa Camii’ni canları, ve canından çok sevdiği yavrularıyla siper olmaya devam ediyorlar.

Maalesef Siyonist ,acımasız Yahudi İsrailli askerlerin kan kustuğu, Dünyanın sağır ve dilsiz kesildiği,hak dinimiz İslam’ın gereği Kurban kesilen havyalara katliam yapılıyor safsatalarıyla saldıran, gerçekte Güzel ve Hak Dini İslam’ı ve inanan Müslümanları yok etme gayesi gün yüzüne çıkan el oğuşturarak zevke gelen ÇAĞDAŞ KATİLLLERİN ve sözde Müslüman devletlerin perde arkasında zil takıp oynadıklarını görmek gerçek İslam’a karşı besledikleri kinin hiçbir zaman azalmadan devam ettiğini görmek bir defa daha aklımızı başımıza getiriyor.




































Değerli hemşehrilerim öyle şeyler öyle hazin tablolar var ki ,önümüzde maalesef yaşadığımız için ve bu rahat lüks yaşantı için halen şükretmiyoruz.Bunun en güzel örneği İsrail'de Gazze’de katledilen insanlar ve buna seyirci kalan bizler, çünkü bizler değil miydik ?Daha düne kadar meydanlarda söz verenler veya diren Filistin diren yanınızdayız diye bağıran.? Peki şimdi neden sustuk veya neden hala bir şeyler yapmıyoruz.?


Gücümüzün yetmediği aşikardır ama bizimde elimizden gelen şeyler muhakkak vardır bunların en başında israil mallarını boykot etmek peki biz bunu ne kadar yapabiliyoruz.?


Çıkıp bir gezinin, eş dost akraba bakın herkesin evinde mutlaka coca cola vardır veya arabasını BP den dolduruyordur yada Malboro LM içiyordur yada Yoğurdunu danone markası var diye alıyordur, sorduğunda neden dediğinde yav başka ne alayım ben değiştiremem ki alışkanlıklarımı der, oysaki ordaki ölenler dünyalarını değiştiriyor yada alışkanlıklarını değiştirip tek bacakla tek kolla hayatlarını devam ediyorlar veya en büyük alışkanlığı ve dünyası olan ailesini kaybediyor, onlar kadar mı ? Alışkanlıklarımızdan kopamıyoruz Allah rızası için illa birilerinin bizden birini mi öldürmeleri lazım?

İlla bizimde canımıza mı kast etmeleri lazım uyanmamız ve tepki vermemiz için ne olması lazım söyler misiniz.?


Kullandığınız telefonuzdan tutun içtiğiniz sigara içtiğiniz coca cola ,pepsi, nescafe içtiğiniz, birasından tutunda hayatın her aşamasında kullandıklarınız ve yaptığınız herşey israile mermi füze olarak gidip bu mermi ve füzeler filistinli müslümanların kafasına yağıyor ve biz bu malları alarak onlara yardımcı oluyoruz yani kendi elimizle silah cephane veriyoruz.Allah rızası için artık biraz daha duyarlı olun ve bırakın bu alışkanlıklarınızı ve hayatların yitip gitmemesini istiyorsanız bu mallardan almayın.Elinizi bu mallara uzattığınızda da fosfor bombalarının masum bir bebeğe Müslüman olduğu için atılarak yakıldığını , ellerinin-ayaklarının koparıldığını sakın unutmayın.....


Cümlenizden Allah Razı Olsun.




Son Güncelleme :  15/01/2009 Saat 20:52:25 Bu Haber  4352 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mehmet duzyatan      Tarih : 25/01/2009 00:00:00
   
istanbul
05/09/2007
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
gazze çok çocuk ölüyör bunda çok üzülüyoruz şeytan onlara yapın diye ama gazze allaha inanıyorla yardım yapalım

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 19/01/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
Ey iman edenler! Şeytanın adımlarına uymayın. Kim şeytanın adımlarına uyarsa, bilsin ki o hayâsızlığı ve kötülüğü emreder... (Nur: 21

     
     
 Yorumlayan : muhammed aydogmus      Tarih : 18/01/2009 00:00:00
   
dislikasabası
07/12/2007
Mesaj Bilgisi
13

Yeni Üye
 
ZİZ ÖLECEGİNİZE GİDİNDE İSRAİLLERE ÇATIŞIN ONLARA KARŞI KOYUP YENMEYE ÇALIŞIN

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 18/01/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
Onlar dünya hayatının ancak dış yönünü bilirler. Ahiret konusunda ise tamamen gaflettedirler. (Rum: 7)

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 16/01/2009 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
Kıymetli heşehrilerim, Yapılması gereken iki şey var, GÖNLÜMÜZÜ KANATIRCASINA DUA, CEBİMİZİ KANATIRCASINA MADDİ DESTEK. Çünkü söz vekonuşulacak herşey bitmiştir.

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 16/01/2009 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Alma Masumun Ahını Çıkar Aheste Aheste.İnşaallah bunlarda son bulacak Müslüman Filistinli Kardeşlerimizin de yüzü gülecektir.Yeterki Tüm dünyadaki Müslümanlar birleşelim. Kardeş olalım. Allah orada bulunan Kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.(İzzet Sönmez Bolvadin Bel.)

     
     
 Yorumlayan : SEFAKADİR ÇELİK      Tarih : 16/01/2009 00:00:00
   
DİŞLİ
13/01/2009
Mesaj Bilgisi
5

Yeni Üye
 
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN BİRGÜN HERKEZ CEZASINI ÇEKECEK ALLAH OGÜNLERİ BİZEDE GÖSTERİRİR İNŞ ALLAH....HERKEZ ETTGİNİ BULUR...

     
     
 Yorumlayan : olmez abdil      Tarih : 16/01/2009 00:00:00
   
belcika
01/11/2005
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
Yahudiler hakkındaki âyetlerden bazıları şunlardır: 1- Tevrat’ı değiştirdiler. (Bekara 79) 2- Peygamberleri öldürdüler. (Âl-i İmran 183) 3- Hazret-i İsa’yı öldüremediler. (Nisa 157) 4- Fesat çıkardılar. Allah’a cimri dediler. (Maide 64) 5- Hazret-i Meryem’e iftira ettiler. (Nisa 156) 6- İman edenlere en şiddetli düşmanlık edenler Yahudi ve müşriklerdir. (Maide 82) 7- Üzeyir Allah’ın oğlu dediler. (Tevbe 30) 8- Kıskançlık ve maddi çıkar yüzünden Kur’ana inanmadılar. (Bekara 146) 9- Çoğu iman etmeyecektir. (Bekara 100; Nisa 155) 10- Allah’ı inkârlarından dolayı lanete uğradılar. (Bekara 88-89) ALLAH HEPISININ BELASINI VERSIN...... abdil ölmez belcika

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 15/01/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ALLAH (C.C.); BAŞTA FİLİSTİNDE, LÜBNANDA VE DÜNYANIN TÜRLÜ YERLERİNDE GENÇ, ÇOCUK, KADIN ERKEK, ZENGİN, FAKİR DEMEDEN MÜSLÜMAN ALEMİNE MADDİ VE MANEVİ İŞKENCE, ZULÜM UYGULAYAN SİYONİSTLERİN BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN. GÜZEL ALLAHIM ADINA DÜNYAYI YARATTIĞIN PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) SUYU VE ŞEFAATİ İÇİN MÜSLÜMANLARI SİYANİST, EMPERYALİS DEVLET VE MİLLETLERE MAĞLÜP ETMEDİN VE ETME YARABBİ. DAİMA İSLAM DİNİNİ VE İSLAMIN BEKÇİSİ MÜSLÜMANLARIN YAR VE YARDIMCISI OL . FİL SURESİNDEKİ AZGINLAR İLE FİLLERİ GİBİ İSRAİL CANİ VE SOYUNU DA YERLE BİR ET YARABBİ. HAKLIYI HAKSIZI SEN DAHA İYİ BİLEN VE GÖRENSİN. SONSUZ SAADET VE GÜCÜNE SIĞINIR VE MÜSLÜMANLARI SANA EMANET EDERİZ YARABBİL ALEMİN. İSRAİLİ VE HALKINI KAHREYLE, YOKEYLE YARABBİ. AMİN...

     

Habere Yapılmış Toplam 9 Yorum Bulunmakta