29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİMİZ'DE HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ
GÜZEL DİŞLİMİZ'DE HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ



Geleneksel Hıdrellez Şenliğinin Güzel Dişlimiz'de sabahın erken saatlerinden itibaren başlandı. Kasabamız halkının başta günlük mutad işlerini yapmalarından sonra mahalle fırınlarından bükme ve bazı tandırlardan da gelen katmer kokularının etrafa yayıldığı gözlerden kaçmadı.

Kasabamız gençlerinin ve çocuklarının kazalara karşı araba,traktör,patpat ve motosiklet kulanmamaları için belediyemiz hoperlöründen Belediye Başkanlığı tarafından gerekli uyarılar anons edildi.

Bu yıl da kasaba sakinlerinin başta "Dişli Hıdrellez Tepesi"nde ve kasabamızın koru, Saracık,Paşaköyü,Dolavı,Tosbağlık gibi mesire yerlerine hareket ettiklerini gözlemledik.

Bu yıl ki Hıdrellez Şenliklerinin de kazasız ve belasız atlatılması için tüm kasabamız halkının çok dikkatli olmalarını,gerekli tedbirleri elden bırakmayacaklarını umuyor, Geleneksel Hıdrellez Şenliğinin Güzel Dişlimiz'deki ve Gurbetteki Hemşehrilerimiz tarafından Kutlanmasını Diliyoruz.






GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/1





GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/2







GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/4




GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/5



GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/6






GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/6.2



GÜZEL DİŞLİDE HIRELLEZ COŞKUSU 2010/7

























































































































































BU GÖRÜNTÜLER UZUN UĞRAŞLARIMIZ SONUCU İZLENİMİNİZE SUNULMUŞ OLUP

DİĞER İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER İLERLEYEN SAATLERDE

ÇEKİLEN TÜM FOTOĞRAFLAR EKLENMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.

SAYGILARIMIZLA




Son Güncelleme :  15/05/2010 Saat 08:46:12 Bu Haber  17049 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 08/05/2010 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
sayın dıslikardeslerım bu sene bende dıslı tepesınde 38 seneden sonra ıılk dafadislıdehıdırlez senniklerıne katıldım cok cok memnun kaldım dıslımin kokusu ve dışlinin musefir perverliyi insanlari bır birınr kardesce yakınlasmaları kendımı cennette sandım ilac gibı geldi bana bu ilacada hesretmısım bu kakusumerelın duzelmesı bana ilac gibı geldı bende butun hastalıkları attım bana cok ıyı geldı bılssa bilen hacaya ve mustafaokumusa cok tesekkur ederım bana busevıncı yasattıkları guler yuzle herkese yakınlasmaları ve hızmatlarında oturu tekrar kendı ve dısli adına kendılerıne tesekkur ederım allah razı olsun ben cok mumnun kaldım yagcıoglu mehmet yurdusev sımdı dıslıden yazıyorum allaha amenet olun

     
     
 Yorumlayan : resul uyar      Tarih : 07/05/2010 00:00:00
   
kaynarca
28/04/2007
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
görüntüler güzel hocam emeğinize sağlık ama nerdeee eski hıdırıllez ler gadıların bağdaki herkes kol kola gezecek maç oynanacak ordan badem dallarına salıncaklar bakmışın bi çatırtı dal kırılmış...

     
     
 Yorumlayan : mustafa mert      Tarih : 07/05/2010 00:00:00
   
Gebze
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
bülent hocam öncelıkle allah raziolsn herkesi dolasıp birbir cekmıssın sayende aylardır göremedigimiz ailemizi gördük neşelendik slm larını aldık vealeykümselam diyoruz gercekten görülmeye yaşanmaya deger bir hıdırellez olmus gurbette hıdırellezi kimse bilmiyor bile buda koyumuzun örf ve adetlerının güzellıgını yansıtıyor allah bırlıgimizi dirligimizi agzımızın tadını bozmasın inşallah en kötü günlerimiz hep boyle olsun herkese slmlar(GEBZE)

     
     
 Yorumlayan : muttalip olas      Tarih : 07/05/2010 00:00:00
   
istanbul
22/08/2006
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Güzel dişlime hıdırilaz şenliklerne katalan ve bizim gibi gurbette çalışan vatanımın ğüzel insanlarına hıdırilaz şenlik leri hayırlı olsun .istanbuldan HERKESE SAĞLIKLI VE MUTLU ĞÜNLER DİLERİM. MUTTALİP OLAŞ

     
     
 Yorumlayan : aliserdar solak      Tarih : 07/05/2010 00:00:00
   
İstanbul
16/06/2007
Mesaj Bilgisi
919

Fanatik Üye
 
Bize bu güzel görüntüleri hazırlayan değerli bülent hcama ve tüm güzel dişlim halkına selam ederim.Çok güzel olmuş eline ve diline sağlık hocam.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 07/05/2010 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
GERCEKTEN SÜPER BIR HIDIRELLEZ SENLIGI YAPILMIS BENIM GÜZEL DISLIMDE BIRLIK BERABERLIK DOSTCA TÜM DISLILILERIN BIR ARADA OLMASI GERCEKTEN COK GÜZEL INSALLAH EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BÖYLE OLSUN AYRICA BIZLERE BU GÜZEL GÖRÜNTÜLERI ULASTIRAN DEGERLI ABEYIMIZ BÜLENT E DE BURDAN SONSUZ TESEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN BÜLENT HOCAM TEKRAR TÜM DISLILERIN HIDIRELLEZI KUTLU OLSUN HERSEYIN EN GÜZELI DISLIMIN OLSUN

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 16 Yorum Bulunmakta