30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu ve Gazi İ.Ö.O.Futbol Takımları Tur Atladı
Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu ve Gazi İ.Ö.O.Futbol Takımları Tur Atladı
     Bu gün yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde İlköğretim Okulları Futbol Maçları Yapıldı. İlk maç saat 15.30'da Derekarabağ İ.Ö.Okulu ile Bolvadin Gazi İ.Ö.Okulu Futbol Takımları arasında yapıldı. Maçta kondisyon ve performans üstünlüğünü kabul ettiren Gazi İ.Ö.Okulu Futbol Takımı maçı 5-0 gibi açık farkla kazandı. Maçta görülen kardeşçe samimi ortam tribünlere de yansıyarak her iki Okul seyircileri rakip takımları da alkışlayarak kardeşlik örneği sergilediler.

     Günün diğer maçı Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu ve Bolvadin Atatürk İ.Ö.Okulu Futbol Takımları arasında yapıldı. Karşılaşmada Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu'nun hırslı mücadelesi meyvesini verdi. İlk gol Ali AĞILÖNÜ'nün(Kocakoyunların Mehmet’in oğlu) akıllı şutuyla geldi ve takımımız 1-0 öne geçirdi. Ataklarının hızı düşürmeden devam ettiren Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu 1. yarının son 5 dakikasında klas futbolcu kaptan Mustafa ŞEN(Merhum Bakkal Çakır’ın Bekir’in Oğlu) akıllı sağ plasesiyle ikinci golüne kavuştu. 1. yarı Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu'nun üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hırslı başlayan Bolvadin Atatürk İ.Ö.Okulu 2. yarının başlarında ilk golüne akıllı ve güzel bir vuruşla kavuştu.Maç 2-1 devam ederken Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu 5 dakika sonra kaptan Mustafa ŞEN nefis çalımları ile rakipleri geçerek durumu Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu lehine 3-1 yaptı. Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu defans oyuncularının hatasını affetmeyen Bolvadin Atatürk İ.Ö. Okulu forvet oyuncularını ceza sahasında düşürmeleri sonucu Bolvadin Atatürk İ.Ö.Okulu penaltı kazandı.Penaltı vuruşunda kalecinin ellerine çarparak Bolvadin Atatürk İ.Ö.Okulu durumu 3-2 yaptı. Bu golden sonra Ali AĞILÖNÜ'nün attığı gol filenin yırtık olması nedeniyle dışarı çıktığı için fark edilmediği için gol olarak değerlendirilmedi.Bu hırsla rakibinin üzerine orta sahada Basri PETEK (Mustafa Karakoç'un yeğeni) adeta rakip oyuncularını presleyerek adım attırmadı.Diğer oyunculardaki aynı dikkat ve performans ilerdeki oyuncuların kontra ataklarla beslenmesi sonucu rakip oyuncuları nefis çalımlarıyla geçen Basri arkadaşı MustafaŞEN'e verdi pasla Mustafa topu tam köşeden ağlarla buluşturarak Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu'nu 4-2 öne geçirdi.Bu sırada Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu'nun tribünlerdeki taraftarları coşkuyu görmek lazımdı.Saha kenarında Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu Antrenörü Selçuk Hoca ve diğer çalıştırıcı İsmail İŞLER Hoca'dan aldıkları taktiklerle adeta oyunu tek kale maça çeviren Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu Futbol Takımı oyuncularından Ali AĞILÖNÜ,Mustafa AĞILÖNÜ (Muhterem AĞILÖNÜ’ün Oğlu) ve Basri PETEK 'in nefis paslaşmaları sonucu akıllı çalımlarıyla Kaptan Mustafa ŞEN kendisinin 4. golünü takımının 5. golünü atarak maçın skorunu ilan ederek Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu tur atlama başarısını gösterdiler.

Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu - Bolvadin Atatürk İ.Ö.Okulu : 5 - 2

     Maçtan sonra her iki kardeş takım oyuncuları bir birlerine sarılarak tebrik ettiler.Ayrıca İ.M.E.Müdürümüz İlhami SAĞLAM Bey ve Şube Müdürümüz Bekir Sıtkı ÖZAYDIN Bey'in,İlçe M.E.Müdürlüğü Turnuva Komitesi'nden Nurettin Bey , Mustafa TAKTAK Bey ve Kevser KAVAS Bey'in gerekli düzenlemedeki başarıları ile her iki maçı yöneten Hakemlerin dikkatleri , tarafsızlığı ve kardeşliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde takdire şayan bir görüntü oluşturdukları için kendilerine sitemiz adına teşekkür ederiz.

     Ayrıca Başarılarından dolayı Bolvadin Gazi İ.Ö.Okulu'nu ve Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu sporcularını ve antrenör ve çalıştırıcılarını tebrik ederiz.

     Bundan sonra Bu grupta Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu ve Bolvadin Gazi İ.Ö.Okulu 5 Nisan 2006 Çarşamba günü çeyrek final maçlarını yapacaklardır.

Bolvadin GAZİ İ.Ö.Okulu'nun Golü



Dişli Atatürk İ.Ö.O. ile Bolvadin Atatürk İ.Ö.O. Futbol Takımları Seyircileri Selamlarken




Bolvadin Atatürk İ.Ö. Maçtan Önce Toplu Olarak






Her İki Atatürk İ.Ö. Okulu Takımları Maça Başlamadan Önceki Başarı Dilekleri

Son Güncelleme :  05/04/2006 Saat 08:49:00 Bu Haber  6084 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : leon      Tarih : 10/04/2006 00:00:00
   
 
beyler bizlerde dişlispor u kursakya hem çocuklar yürekli bir şekilde mücadele etmişler ne biçim yorumlar yazmışınız lütfen şu siteye girdiğinizde insan takliti yapın

     
     
 Yorumlayan : centilmen      Tarih : 08/04/2006 00:00:00
   
 
hala ana sayfada dişli i.ö.o tur atladı yazyo.dişli elendi veya yenildi demek çokmu zor.yakışmıyo.centilmenlikten söz edenler ilçe spor faaliyetlerine yer vermiyo.ltfen bu güzel sitenizi diğer spor müsabaka sonuçlarıyla renklendirin.tüm bolvadin ilçesi buradan faaliyetleri takip ediyordu.......

     
     
 Yorumlayan : Serkan SÖNMEZ      Tarih : 04/04/2006 00:00:00
   
 
Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu ve Gazi İ.Ö.O.Futbol Takımlarına Başarılar dilerim...Yolları açık olsun...

     
     
 Yorumlayan : kaptan mustafa şen      Tarih : 03/04/2006 00:00:00
   
 
hocamızın verdiği taktikle yendik maçı

     
     
 Yorumlayan : halil      Tarih : 03/04/2006 00:00:00
   
 
fenerliler sizi cok seviyoruz ALLAH kolaylikversin bye bye

     
     
 Yorumlayan : dişlili      Tarih : 03/04/2006 00:00:00
   
 
selçuk hocam çocukları gerçekten iyi çalıştırıyosunuz.Bi el atın şu dişli sporada kasabamız eski günlerine tekrara dönsün.size basarılar hocam

     
     
 Yorumlayan : Ahmet AKSOY-Dımbırın      Tarih : 03/04/2006 00:00:00
   
 
emegi geçen büyük küçük herkese teşekkürler.

     
     
 Yorumlayan : bayram      Tarih : 02/04/2006 00:00:00
   
 
dislispor yavas yavas ortaya cik maya basladi disli spora sampiyonlukyolunda basarilaar dilerim

     
     
 Yorumlayan : mustafa      Tarih : 02/04/2006 00:00:00
   
 
bizde aslan gibi mustafa var golleri deıkmışız aslan mustafa

     
     
 Yorumlayan : osman      Tarih : 02/04/2006 00:00:00
   
 
dişlispora basarılar dilerim varrrr olun cocuklar sizinle gurur duyuyoruz

     
Toplam 5 sayfada 123.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 46 Yorum Bulunmakta