03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 En Büyük Asker Bizim Asker (Asker Uşaklarımız) Doğan Bebeklerimiz (Fot.lı)
En Büyük Asker Bizim Asker (Asker Uşaklarımız) Doğan Bebeklerimiz (Fot.lı)
    Kasabamızdan Mayıs 2006 celp döneminde askere gidecek 86/2 Bahar Tertip, kasabamız tabiri ile Asker Uşaklarımızın askerlik öncesi eğlenceleri ve birlikte hareketlerini içeren etkinlikleri devam ediyor. Asker Uşaklarımız davetlere (Ağırlanmalara) gitmeye devam ediyorlar. Bu davetler evlere olduğu gibi, kırlarımızda da verilmekte bu tür eğlencelere ayrı bir renk katmaktadır. Sağır Süllüler Tüm Asker Uşaklarımızı ve bizi birlikte Paşa Köyü'deki ağıllarında ağırladılar. Biz ancak koyunun pişirildiği zamanın sonuna yetişebildik. Tümünün öğrencilerimizin oluşturduğu Asker Uşaklarımız ve Sağır Süllüler bize güzel ve unutulmaz ziyafet verdikleri için teşekkür ederiz.

    Mayıs ayının sonlarına doğru sevk tarihlerinden önce, kasabamızın yeni yapılan Hüseyin AYDIN Hocamızın Düğün Salonunda Asker Uşaklarımızın eğlencesi 14 Mayıs 2006 'da akşam saat 20.00'de başlayacağı bilgisini edindik.

Bu eğlenceye tüm Dişliler'in Davetli olduklarını 35 Asker Uşağımızın 86/2 Bahar Tertip Başkanı Musa KAROĞLAN tarafından sitemiz tarafından duyurmamızı istemişlerdir.

    Ayrıca bu yıl ilk defa 86/2 Bahar Tertip Asker Uşakları çevreyi kirletmeyeceklerini her yere gelişi güzel 86/2 Bahar Tertip yazılarını yazmayacaklarını,asıl yazının Tüm Dişliler'in gönüllerine yazmak olduklarını ifade eden 86/2 Bahar Tertip askerlerimizin bu davranışlarıda alkışlanmaya değer diye düşünüyor teşekkür ediyoruz.Bundan sonra da Asker Uşaklarımızın tüm etkinliklerini sitemizde yayınlayacağımızı belirtir,kendilerine önümüzdeki günlerdeki Vatan Görevinde Sağlıklı,mutlu ve Türk Gencine yakışan cesaretle görevlerini yapacaklarına inancımızı bir kez daha ifade eder hepsinin gözlerinden öperiz.

Sizleri aramıza katılan bebeklerimizin tatlı görüntüleriyle birlikte Asker Uşaklarımızın renkli etkinliklerini sunuyoruz.


Şu anda Batman İlinde Öğretmenlik Görevini yapan Belediye Başkanımızın damat ve kızları Mevlüt ve Tuğba ÖZDEN çiftinin bebekleri Melike Bebek aramıza hoş geldin.







Merhum Kamil KARAKOÇ Öğretmenimizin oğlu ve gelini Ahmet KARAKOÇ ve Neslihan KRAKOÇ'un oğulları Küçük Kamil (Hoca) Bebek aramıza hoşgeldin.






Merhum Muhtar Bakkal Hacı'nın İstanbul'da çalışan oğulları Nuri ve gelinleri Hanife TEKEŞ'in Bebekleri Nisa Nur Bebek aramıza hoşgeldin.








Bebeklerimizin yaşları uzun olsun,ailelerinin ağızlarının tadları bozulmasın,Allah Analı - Babalı büyütsün diyoruz.


ASKER UŞAKLARIMIZ ODA ÖNÜNDE TOPLU




ASKER UŞAKLARIMIZ PAŞA KÖYÜ'NDE KOYUNLARINI YERLERKEN


ASKER UŞAKLARIMIZLA PAŞAKÖYÜ ÇEŞMESİ'NDE


AĞIL ÇANINIDA GÖRÜNTÜLEDİK



SAĞIR SÜLLÜLERİN KINALI KEKLİĞİ DE NEDE GÜZEL ÖTERMİŞ


Son Güncelleme :  03/05/2006 Saat 23:30:59 Bu Haber  8326 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : vural      Tarih : 12/05/2006 00:00:00
   
 
kardeşlerimize hayırlı teskereler....

     
     
 Yorumlayan : gazilisibel(ankara)      Tarih : 12/05/2006 00:00:00
   
 
vay be ögretmenim demek bebeginiz oldu hayırli olsun Allah anali babalı büyütsün kizniz cok tatlı gelelelim asker abilerimize hayirli teskereler ALLAH ananıza ve ve evli olanlara sabır versin inşaall HAYIRLISI ILE gidip gelin resimler cok güzel ayrica koyun eti cok güzel gözüküyor afiyet olsun muthiş güzel pozlar vermişsiniz arti etraf cok güzel miş bende görmek isterdim tabi asker abileri unutmayalim onlar ayrı şıklar bugunleri iyi degerlendirin birdaha ele gecmez hepinize ALLAH bol bol sabır versin

     
     
 Yorumlayan : makbule solmaz      Tarih : 12/05/2006 00:00:00
   
 
canım kocacım hayırli teskereler diger asker abilire de hayırlı teskereler Allah askerlere ve asker eşleri ne sabir versin 464ğün kolay kolay gecmez ......kocacım seni cok seviyorum makbule

     
     
 Yorumlayan : bekirdal      Tarih : 11/05/2006 00:00:00
   
 
hayirli teskereler askerlik öyle kutsaldirki degerini bilenlere hepiniz de allaha emanet olun unutmayinki her ananin dogurdugu asker olmaz simdidden ailelerinize kasvusmak ümidiyle askarlik hayatinizda basarilar dilerim almanyadan sevgilerimle dislini miroglusu bekirden

     
     
 Yorumlayan : Mustafa GÜVENİR      Tarih : 10/05/2006 00:00:00
   
 
86/2 TERTİP ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER DİLERİM.MAAŞALLAH HEPSİ BİRER ASLAN PARÇASI YAKIŞIR BİZİM GENÇLERİMİZE.

     
     
 Yorumlayan : hasan şişik      Tarih : 09/05/2006 00:00:00
   
 
hayırlı teskereler vatan size emanet

     
     
 Yorumlayan : NUMAN TEKEŞ      Tarih : 08/05/2006 00:00:00
   
 
kardeşlerime hayırlı teskereler

     
     
 Yorumlayan : orhan petek ankara      Tarih : 08/05/2006 00:00:00
   
 
tüm asker kardeşlerimize sevgi ve selamlar CENABI ALLAH tüm askerlerimizi burunlarını kanatmadan gidip dönmek nasip etsin sahipsiz kalan milletin batması haktır bizler sahip olursak bu vatan batmayacaktır ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

     
     
 Yorumlayan : osman SOLMAZ      Tarih : 08/05/2006 00:00:00
   
 
Önce simdiden bütün arkadaslarıma hayırlı teskereler bende şimdi askerim sayılı gün gecer ama hıc bır seyı kafanıza takmayın insallah ALLAH hım burunlarınız kanamadan dönmek nasip etsin

     
     
 Yorumlayan : osman SOLMAZ      Tarih : 08/05/2006 00:00:00
   
 
Önce simdiden bütün arkadaslarıma hayırlı teskereler bende şimdi askerim sayılı gün gecer ama hıc bır seyı kafanıza takmayın insallah ALLAH hım burunlarınız kanamadan dönmek nasip etsin

     
Toplam 8 sayfada 123.. 8>

Habere Yapılmış Toplam 72 Yorum Bulunmakta