17 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 İstanbul'da gerçekleştirilen Hıdrellez Şenliği (Fotoğraflı)
İstanbul'da gerçekleştirilen Hıdrellez Şenliği (Fotoğraflı)
      03 DIYAD tarafından bu sene 2. si düzenlenen Hıdrellez Şenliği yoğun katılımla 14 Mayıs 2006 tarihinde İstanbul Pendik'e bağlı Emirli Köy'ünde gerçekleştirildi. Havanında güzel olması nedeniyle İstanbul'un ve İzmit'in çeşitli bölgelerinden ve hatta kasabamızdan hemşerilerimizin katıldığı şenlik güzel görüntülere sahne oldu.

     Hıdrellez programı 03 DIYAD başkanı Ahmet Sapmaz 'ın konuşması ile başladı. Daha sonra bölgelerini temsilen İzmit/Gölcük bölgesinden Orhan Şişik, Samandıra bölgesinden Muhammed, Gebze bölgesinden Ahmet Şişik ve Kaynarca 'dan 2.Başkan Mustafa Kodeş,Ahmet Aksoy ve Hasan Öztürk şenliklerle ilgili düşünce ve temennilerini dile getirdiler. Ayrıca merkezi Topselvi'de olan Afyonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nden yönetim kurulundan kişilerde bulunan 6 kişilik bir heyet şenliği ziyarete geldiler.

Not: Resimlerin üzerine tıklayarak orjinal boyutlarını görebilirsiniz..  Bilgisayarınıza indirmek için de gelen ekranda mouse ile sağ klik yaptıktan sonra Hedefi Farklı Kaydet (Save Target As) seçip dosya için yer belirleyiniz.

Başkan Ahmet Sapmaz konuşmasını yaparken
Ahmet Sapmaz

 

Diğer konuşmacılar
Orhan Şişik

Şenlikten genel görüntü

Afyonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nden gelen heyet

 

Şenlikte Yönetim kurulu üyesi Recep Tekeş spikerliğinde gerçekleştirilen çocuklar arası çuval ve yumurta taşıma yarışı ile büyükler arasında yapılan çuval yarışı hemşerilerimize eğlenceli zamanlar geçirtti.



Güzel görüntülere sahne olan şenlik herhangi bir sorun olmadan başladığı gibi güzel bir şekilde tamamlandı ve sonunda da güzel bir toplu fotoğraf ile ölümsüzletirildi.

 

Son Güncelleme :  15/05/2006 Saat 14:26:06 Bu Haber  5867 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 703 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : muammer şişik      Tarih : 17/05/2006 00:00:00
   
 
herşey çok güzeldi gerçekten... emeği geçen herkese teşekkür ediyorum... bu arada program sunumu gerçekten güzeldi... :)

     
     
 Yorumlayan : M.EBUBEKİR BÖCEK      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
EMEGİ GEÇEN HERKESTEN ALLAHRAZI OLSUN.. İLYAZ OKUMUŞ KARDEŞ NASILSIN COK SAGOL K.İ.B. OK....

     
     
 Yorumlayan : ilyas okumus      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
selamunaleykum muammer,kadir,Halil,mikail,Muhammet arkadaslarim cok guzel cikmissiniz sevgiler saygilar

     
     
 Yorumlayan : DERBEDER      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
köyümüzün hıdırellezi gibi olmasada bizlerde burda hemşerilerimizle kutladık da nice hıdırellezleri görmei nasip ederim

     
     
 Yorumlayan : ugurcakıl      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
basta 03 diyad yonetimi olmak uzere yardımı gecen herkese ve katılan lara sevgi saygı ve selamlar mustafa hocam senıde gelecek yıla karamandan katılman temennısıyle sanada selam lar allaha emanet olun HER SEY DİŞLİ İÇİN

     
     
 Yorumlayan : HAKİKİ AHMET SAPMAZ      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
gelecekte daha büyük katılımların olması dileyiyle, tüm hemşehrilerime katılımlarından dolayı teşekkür ederim. dünyanın heryerindeki DİŞLİ KASABALILARA SELAM.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Aksoy-Dımbırın      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
SELAMÜNALEYKÜM ÖNCELİKLE BU ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN DERNEĞİMİZ YÖNETİMİNE VE İŞTİRAK EDEN TÜM HEMŞERİLERİME YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDER ARAMIZDA GÖREMEDİĞİMİZ HEMŞERİLERİMİZİNDE BUNDAN SONRAKİ ETKİNLİKLERE KATILIMLARINI BEKLER HEPSİNEDE SAYĞILARIMI SUNARIM.

     
     
 Yorumlayan : 03 AFDİYAD      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
Kardeş DİYAD'ın İstanbulda tertip etmiş olduğu birlik, beraberlik ve dostluk şöleni olan "Hıdrellez Şenliği" için emeği geçenlerden ve katılanlardan Allah razı olsun der, devamını diler ve darısının 03 AFDİYAD için gerçekleşmesini arzu ederiz.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
İSTANBUL'DAKİ ''03 DİYAD'' YÖNETİM KURULU ÖNDERLİĞİNDE DÜZENLENMİŞ OLAN HIDRELLEZ ŞENLİKLERİNDEN DOLAYI BAŞTA 03 DİYAD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE , BU GÜZEL ETKİNLİĞE KATILARAK BİRLİK VE BERABERLİĞE KATKILARINDAN DOLAYI BÜYÜKTEN-KÜÇÜĞE DİŞLİLİ HEMŞEHRİLERİME YEŞİL DİŞLİMİZDEN SELAM VE SAYGILARIMIZI İLETİYOR, ALLAH (C.C.) AĞZINIZIN TADINI BOZMASIN DİYORUZ.

     
     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 16/05/2006 00:00:00
   
 
SEVGİLİ DİŞLİLİ HEMŞERİLERİM DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ HIDIRILLEZ ŞENLİĞİNE KATILDIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DARISI KATILMAYAN HEMŞERİLERİME İNŞALLAH SENEYE DAHADA İYİSİNİ YAPACAĞIZ ŞENLİĞİMİZİ KAMARAYA ALDIK ÇOĞALTIP SİDİ ALMAK İSTEYENLER DERNEĞİMİZDEN TEMİN EDEBİLİRLER EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 30 Yorum Bulunmakta