16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Kur'an Kurslarımızın Kapanış Töreni Coşku İçerisinde yapıldı(Fotoğraf Eklendi)
Kur'an Kurslarımızın  Kapanış  Töreni Coşku İçerisinde yapıldı(Fotoğraf Eklendi)
Bolvadin Müftülüğü tarafından Kasabamızda açılan Kur'an Kurslarında öğrenim gören yavrularımızın Güzel Dinimizin değerlerinin kavratılması,Milli ve manevi değerlerimize sahip,ahlaki sorumluluk bilinçlerini kazandırma , iyi bir insan olabilmelerine yardımcı olmak ve ve onları geleceğe harlamak amacıyla ; başta İstanbul 03DİYAD'ın öncülüğünde ,Avrupa DDYD (Avrupa Dişlililer Dayanışma ve yardımlaşma Derneği) ve Afdiyad'ın (Afyon Dişlililer Yardımlaşma Derneği)destekleriyle yapılan geniş kapsamlı bir organizasyon 25 Ağustos 2006 tarihinde Kasabamız Aydın Düğün Salonu'nda tören yapıldı.Tören öncesinde belediyemiz ilan servisi tarafından gerekli duyurular yapıldı.


Törene cuma namazından sonra Dişlili Hemşehrilerimizin Belediye otobüsü,kasabamızdaki minibüs,otomobil gibi bineklerle Törenin yapılacağı Aydın Düğün Salonuna taşınması çalışmalarıyla başlandı.


Törene gerek dışarıdan gerekse kasabamızdan yaklaşık ikibine yakın bir topluluğun katıldığı,ancak bir çok davetlinin salona giremediği gözlendi.


İstanbul 03 DİYAD Derneği tarafından davetlilere kuru pasta ve meyve suyu ikramı yapıldı.Günün sıcak olması nedeniyle yapılan ön organizasyon sayesinde Dişlimizin bir birinden değerli genç ve yetişkinleri adeta sakalık yaparak aralıksız su temini yapmışlar,salon içerisinde görevlendirilen gençler harıl harıl çalışarak bu güzel organizasyonun güzel geçmesini sağlamışlardır.


Çok sayıda davetli tarafından törene çelenkler gönderilmiş,bu tören Bolvadin'de ilgiyle karşılanmıştır.Törene Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenmesi,Protokol tarafından günün önemini belirten konuşmaların yapılması,ev sahibi olarak başta 03 DİYAD Başkanı Ahmet SAPMAZ;Kasabamız için her zaman en güzel işleri yapma gayreti içerisinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini,yaptıkları bu çalışmanın Dişlimizde bir ilk olduğunu hiç bir ayrılığa düşmeden Tüm Dişlimizi kucaklayacaklarını tüm derneklerimizin birliğini sağlayıp her hayırlı işte güç birliğini her zaman göstereceklerini,bunun içinde Tüm Dişlili hemşehrilerimizle birlikte dayanışma içerisinde olmanın gereğini vurgulayarak tüm kasabamıza hayırlı olmasını ve bu tür etkinliklerin yılda en az bir defa daha iyi organizasyonlarla gerçekleştirileceğini dile getirerek, Avrupa DDYD adına Dişli Temsilcisi Önder ÖLMEZ Avrupa'da çalışan Dişlili Hemşehrilerimizin iyi dilek ve temennilerini tüm seyircilere ileterek geçmişte Dişlimizde pek çok yardımlarda bulunduklarını başlıcaları Okullarımıza demirbaş Eşya temini öğrencilerimize giyecek yardımları,muhtaç ailelere nakdi ve ayni yardımlar yapıldığını,pek çok muhtaç öğrencimize burs verdiklerini bundan sonrada bu tür yardımların artarak devam edeceklerini dile getirdi.


AFDİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdil TEKEŞ tarafından Diişlimizde yapılacak her türlü hayırlı hizmetleri destekleyeceklerini bunun için üzerlerine düşen sorumlululuğu Afyon'da ikamet eden Dişlililer olarak seve seve yerine getirmeye hazır olduklarını,önümüzdeki günlerde bu çalışmalara hız vereceklerini dile getirmişlerdir.


Tören tüm izleyiciler tarafından sıcak olmasına rağmen ilgiyle izlenmiş sürekli organizyondaki güzel görüntüler alkışlarla kesilerek desteklemişlerdir.


Öğrencilerimizin söylemiş oldukları bir birinden güzel ilahiler ve piyes gösterisi ilgiyle izlenmiş sık sık alkışlarla tezahüratta bulunmuşlardır.Törene bebeklerini bile kucaklarına basıp gelen,asasına dayarak gelen ihtiyarlarımızın ilgileri hepimizi duygulandırmıştır.


Öğrenciler adına Kur'an-ı Kerim okunması ile devam edilen törene minik bir çocuğun (Azime UYSAL'ın) besmeleyle bir sureyi okuması ve karşılığında ödüllendirilmesi güzel dinimizin en güzel yönlerini sergilenmesine ve özendirilmesine katkıda bulunmuştur.Törende bu organizasyona emeği geçen Camii İmam Hatip ve Müezzinlerimize yardımcı olarak çalışan bayan kardeşlerimize 03 DİYAD Derneği tarafından Plaket ve diğer hediyerin verilmeyle ödül törenine geçilmiş,Bisiklet hediyesi kazanan 11 öğrenciye ,Çeyrek altın hediyesi kazanan 12 öğrencimize ve eşofman takımı kazanan 10 öğrencimize hediyeleri törenle ,ayrıca Kur'an Kurslarına katılan tüm öğrencilere kızlarımıza başörtüsü erkek öğrencilere 1'er saat hediyeleri birlikte dağıtılmıştır.


.


Tören sonrasında topluca fotoğraf ve kamera çekimleri yapılmış olup.Tüm Kamera görüntülerinin hakkı Organizasyon adına 03 DİYAD Derneğine ait olduğu,elde edilen gelirin gene bu tür yardımlarda kullanılacağı,tüm fotoğraf ve CD çekimlerinin kopyaları çaoğaltıldıktan sonra İstanbul'da 03 DİYAD,Afyon'da AFDİYAD,Avrupa'da DDYD Derneklerinden ücreti karşılığı temin edebileceklerdir.Süleyman YILDIRIM ve Ali Osman OKUMUŞ tarafından 03 DİYAD Derneğinin belirleyecekleri ücret karşılığı dağıtımının yapılacağı belirtildi.


SİZLERİ TÖREN ÖNCESİ,TÖREN ANI VE SONRASI İZLENİMLERİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ....


TÜM DİŞLİMİZDE ÖNCE CUMA NAMAZLARI KILINDI

BİR ÇOK DAVETLİ SALONU ÇELENKLERLE SÜSLEDİLER

BELEDİYE EKİPLERİ ELLERİNDE UYARI BAYRAKLARIYLA KARŞIYA GEÇİŞİ GÜVELİ HALE GETİRDİLER

KAPIDA BEKLEYEN BAYRAKLI GÖREVLİ



CEFAKAR GENÇ VE YETİŞKİN DİŞLİLİLER ÖZENLE PASTALARI HAZIRLADILAR





KAPILAR BU GÜN ÇOK ÇALIŞTI

İSTANBUL 03 DİYAD DERNEĞİ BAŞKANI AHMET SAPMAZ'IN ÇALIŞMALARI SONKEZ GÖZDEN GEÇİRMESİ

PROTOKOLDA YERLERİNİ ALMIŞTI



İSTANBUL 03 DİYAD DERNEĞİ BAŞKANI AHMET SAPMAZ'IN KONUŞMASI

BİSİKLETLERDE ÇOK İYİ DURUYORLARDI



MELEK VE ŞEYTAN KISA PİYESİ

PROGRAMI SUNMAKTA BİZE DÜŞTÜ...

BOLVADİN VAİZİMİZİN KONUŞMA ANI



BACILARIMIZ COŞKULU VE İÇTENLİKLE İZLEDİLER

İLK BİSİKLET DİŞLİMİZDEKİ EVİ OKULUNA ÇOK UZAKTA BİR BAŞARILI ÖĞRENCİYE VERİLDİ





FİNAL ANINI GÖRMEK LAZIMDI ...



BAŞARI VE MUTLULUK HEPİMİZİN OLSUN EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN


Son Güncelleme :  01/09/2006 Saat 03:39:12 Bu Haber  5433 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : mustafaTEKEŞ KÜTAHYA      Tarih : 04/10/2006 00:00:00
   
 
emegi gecen herkesden ALLAH razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Kahverengi çakal      Tarih : 09/09/2006 00:00:00
   
 
KASABAMIZDAKİ KUTLAMA COOOOOOOOOOOK GÜZEL OLMUŞTU OGÜN COK MUTLUYDUMVE SENEYEDE COK GÜZEL OLMASINI İSTİYORUM HOŞCA KALIN KAHVERENGİN ÇAKAL.............

     
     
 Yorumlayan : Hasan Hüseyin UYAR      Tarih : 06/09/2006 00:00:00
   
 
Emeği Geçen Herkesten Allah Razı olsun. Organizasyon çok güzel

     
     
 Yorumlayan : Muammer Aksoy (İST)      Tarih : 01/09/2006 00:00:00
   
 
YİĞENİM AYŞENUR VE TÜM YARIŞMAYA KATILAN ARKADAŞLARINA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. İSTANBUL dan HİCAZİ AKSOY ve AİLESİ...

     
     
 Yorumlayan : coşkun uysal      Tarih : 01/09/2006 00:00:00
   
 
Böyle gurur verici toplulugu bizlereyaşatıp gösterdikleri için bütün organizsasyonu ilgilenen hemşerilerimize ve derneklerimize allah razı olsun tekrar aynı heyacanı yaşamak dileyiyle tşk

     
     
 Yorumlayan : Mustafa GÜVENİR      Tarih : 31/08/2006 00:00:00
   
 
YAPILAN ORGANİZASYONUN EN ALT NOKTASINDAN TEPE NOKTASINASA KADAR GÖREV ALANLARI ÖNCELİKLE KUTLUYORUM,BURADAKİ AMAÇ YENİ YETİŞECEK NESİLLERİN İSTİKBALİNİN TEMELİNİN ATILDIĞI BİR TÖRENDİ.7'DEN-70'ŞE HERKESİN İÇİNDEKİ HEYACINI GÖREBİLMEK BİZLEREDE NASİP OLDU...BU KONUDA ÖNDERLİK YAPAN ARKADASIMIZ SN AHMET SAPMAZ BAŞTA OLMAK ÜZERE.İSA GEDİK DDYD BASK.VE İLİMİZDEKİ KASABASIMIZIN DERNEĞİNDEKİ GÖREVLİ ARKADASLARI VE SN HOCALARIMIZI TEBRİK EDİYORUM,UNUTULMAMASI GEREKKİ BU BİR İLK EKSİKLERİ MUTLAKA OLACAKTIR.KASABAMIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 30/08/2006 00:00:00
   
 
DÜNYANIN HERYERİNDEKİ TÜM DİŞLİ KASABALILARA HAYIRLI GÜNLER DİLERİM. 25, AĞUSTOSDA YAPILAN KURANI KERİM YARIŞMASINA KATKIDA BULUNAN HERKESE ŞAHSIM ve 03DİYAD ADINA TEŞEKKÜR EDERİM İLK OLMASINA RAĞMEN YAKLAŞIK 1500 KİŞİ KATILDI. EKSİKLERİMİZE RAĞMEN ÇOK GÜZEL OLDU. İNŞAALLAH DEVAMI GELİR. YALNIZ, ORGANİZASYON ÖNCESİ HEMŞEHRİLERİMİZDEN YETERLİ DESTEYİ BULAMADIK..BİLGİNZE...

     
     
 Yorumlayan : cemal çelik      Tarih : 29/08/2006 00:00:00
   
 
bundan daha güzel ne olabilirki.allah (c,c)tüm emeği gecenlerden razı olsun .inşallah bu güzelliğin devamı gelsin bu güzellik burada kalmasın dileğimiz bu başka söyleyecek söz bulamıyorum . yüce allahın (c.c) selamını üzerinize olsun inşallah.

     
     
 Yorumlayan : bugu_su      Tarih : 29/08/2006 00:00:00
   
 
Emeği gecen herkesden özellikle 03DİYAD'ımıza sonsuz teşşekkürler, cümlemizden Allah razı olsun ;)

     
     
 Yorumlayan : kemal Güvenir      Tarih : 29/08/2006 00:00:00
   
 
emegi gecen herkesten razi olsun

     
Toplam 5 sayfada 123.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 41 Yorum Bulunmakta