27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(26/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli İlkokulu Öğrencilerimizin İstiklal Marşımızı Coşkusu (VİDEOLU)
Dişli İlkokulu Öğrencilerimizin İstiklal Marşımızı Coşkusu  (VİDEOLU)


Dişli İlkokulu Öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı Coşkuyla Söyleyip

Hepimizi Gururlandırdılar



Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı" Olarak Kutlanması Kapsamında Dişli İlkokulu Müdürlüğü Tarafından Çeşitli Etkinlikler Düzenlenmeye Başlandı.

Bu Etkinlikler Kapsamında Öğrencilerimize Vatanımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu ve İstiklal Mücadelesini Anlatan En Önemli Eser Olan Şair Mehmet Akif Ersoy’un Kaleme Alarak Yazdığı “İSTİKLAL MARŞIMIZ”ın Önemi Geleceğimizi Oluşturacak Yavrularımıza Anlatılmaya Başlandı.


İstiklal Marşımızın Ezberletilmesi Coşkuyla Hep Birlikte Söylenilmesi Üzerinde Durularak Okul Bünyesinde İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi. Bu Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilerimize Hediyeler Hazırlandı.


İlçemizde 10 Mart 2021 Tarihinde Düzenlenecek İstiklal Marşımızın Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuzu İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması 1. Si Öğrencimiz Derya ÖZ Temsil Edecek Olup Yarışma Hazırlıklarına Başlanıldı.


İstiklal Marşımızı Okulumuzda Tüm Öğrencilerimizle Birlikte Okunması Etkinliğimizi Coşkuyla Yaptık.. Tüm Öğrencilerimize ve Onları Yetiştiren Başta Anne ve Babalarını ve Tüm Öğretmenlerimize Teşekkür Ediyoruz.





( İZLEYİCİLERİMİZİN DİKKATİNE; YAKLAŞIK 25-30 YILDIR KASABAMIZLA İLGİLİ FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKİMLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.


BU ÇALIŞMALARIMIZI DA YAKLAŞIK 16-17 YILDIR GÜZEL DİŞLİM SİTEMİZ ARACILIĞI İLE SİZ SİTEMİZ ZİYARETÇİLERİYLE BÜYÜK UĞRAŞLAR VEREREKARŞİMİZİ DE PAYLAŞARAK İZLENİMLERİNİZE SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ.

BU İTİBARLA wwwdislikasabasi.com WEB SİTEMİZ dailymotion / dislivideo VE KİŞİSEL Google vide, FACEBOOK VE YOUTUBE HESABIMIZDANDA PAYLAŞIMLARIMIZI İZLEYEBİLMENİZ İÇİN ;

https://www.youtube.com
TIKLAYIN

ARA YA bülent güvenir YAZIP ARAMAYA BASIN ABONE OL a TIKLAYIP KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN…)








FOTOĞRAFLAR HAZIRLANDIKÇA BU SAYFAMIZA EKLENMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.



VİDEOLARIMIZIN DEVAMI İLERLEYEN SAATLERDE YOUTUBE SAYFAMIZA EKLENECEKTİR




Son Güncelleme :  07/03/2021 Saat 00:14:42 Bu Haber  2147 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 08/03/2021 15:06:59
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Eğitim okula gelen öğrencilere sadece okuma yazmayı öğretmek değildir. = tazecik beyinlere geleceğe ışık tutacak becerileri, milli ve manevi değerleri, vatan ve millet sevgisini, büyüklere karşı saygıyı, küçüklere karşı sevgiyi öğretmek gerekir. İstiklal Marşımızın hangi şartlarda yazıldığını ve ne anlama geldiğinide iyi öğretmek gerekiyor. Herkes sorumluluğunu yerine getirmelidir. Müslüman gözü açık olmalı, zararın nereden geleceğini tahmin etmelidir. Etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 08/03/2021 09:37:26
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 08/03/2021 08:40:55
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
... Geleceğimizin temimatı öğrencilerimize başarılar dilerim... dini ve milli değerlere sahip olan gençlik vatanımıza sahip çıkar ve çıkacaktır....

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta