01 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD 'tan Kutlu Doğum Haftası Programı
03 DIYAD 'tan Kutlu Doğum Haftası Programı
      Önümüzdeki günlerde (20 - 26 Nisan 2007) idrak edeceğimiz Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 03 DIYAD (Dişli Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) dernek merkezinde 01 Nisan 2007 tarihinde saat 17:30 'da sevgili peygamberimizin (SAV) hayatı ve O'nu anlama ile ilgili program düzenlenecektir. Düzenlenecek programdan peygamber efendimizin hayatını konu alan konuşmalar ve söyleşiler yer alacak ve programa katılan tüm hemşerilerimize yemek ikram edilecektir.

      Ayrıca 03 DIYAD kongresinde (04.03.2007) kampanyası başlatılan ve hemşerilerimizin büyük katılım gösterdiği Ahmet Şahin hocanın "Peygamberimizle Yaşamak" kitabının dağıtımı yapılacaktır. Yapılan kampanya ile toplam 750 adet kitap alınmış ve bunun 500 adedi kasabamızda dağıtılmak üzere gönderilmiş, kalan 250 adette yapılacak olan programda dağıtılacaktır. Bu vesile ile kampanyaya destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür eder ve yaptıkları hayırların ALLAH (CC) katında kabul edilmesini niyaz ederiz.

      Bu kitabın yanı sıra yine alanında yazılmış en güzel eserlerden olan Martin Ling 'in "Hz.Muhammed'in Hayatı" kitabından da 300 adet yine kasabamıza dağıtılmak üzere gönderilmiştir. Yine 03 DIYAD tarafından kasabamızdaki okuma salonunda kullanılmak üzere 1 adet fotokopi makinası gönderilmiştir.

      Ayrıca 31 Mart 2007 Cumartesi Günü Saat 14:00 'de bayanlar içinde bir program düzenlenecektir.

      Peygamberimizin bize öğrettiği yaşam tarzını hayatımıza yansıtmak ve onu anlama amaçlı olan programımıza uzaktan yakından tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.

      Dağıtılacak olan "Peygamberimizle Yaşamak" adlı kitabın önsözünden bir kaç paragrafı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

      "Peygamberimize saygısızlık gösterenlere karşı sokaklarda öfkeli tepkiler göstermek Peygamberimizi sevdirme mesajı vermiyor, insanlığın rehberinin eşsiz özellik ve güzelliğini duyurma imkanı sağlamıyor. O'nun izinde yürüme aşkımızı arttıracak bilgiler sunmuyor.

      Halbuki öyle bir tepki göstermeliyiz ki, onun insanlara örnek olan özelliklerini bu tepkilerle herkese duyurmuş olalım, onu gözden düşürmek isteyenlerin aksine, sevgi ve saygımızı yeniden bir kat daha arttıran bilgiler sunmuş bulunalım.

      Ne yazık ki, sokak tepkilerinde böyle bir bilgilendirme ve tanıtma hizmeti görülmemektedir.

      Bu sebeple peygamberimize olan saygı ve sevgimizi arttıracak bilgilendirmeyi sağlamak için özel bir çalışma yaptık. Efendimizin okudukça hayranlık duyup etkisinde kalacağımız mesaj yüklü örnek olaylarını tek tek toplayarak bir kitap içinde her kesimin anlayacağı bir uslupla istifadesine sunduk. Böylece Kutlu Doğum Haftası'nda çevremize ulaştıracağımız en güzel hediyeyi hazırlamayı, hem de yabancıların saygısızlklarına karşı susturucu bir cevap verme görevimizi yerine getirmiş olmayı arzuladık.

Ahmet ŞAHİN
Mart 2006

Son Güncelleme :  28/03/2007 Saat 10:25:42 Bu Haber  3428 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : muhammet gümüş      Tarih : 21/04/2007 00:00:00
   


Mesaj Bilgisi



 
güzel olmuş allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 30/03/2007 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Allah sizlerden razı olsun.Aydınlık bir Dişli için daha iyiye daha güzele hep beraber elele nice kutlu günlere...

     
     
 Yorumlayan : ilyas böcek      Tarih : 29/03/2007 00:00:00
   
Afyonkarahisar
10/03/2006
Mesaj Bilgisi
276

Fanatik Üye
 
SELAMÜNALEYKÜM:Bu işe önderlik edenlerden ALLAH razı olsun

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 27/03/2007 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
YAPTIGINIZ ISLER BUYUK ALLAHU TE ELA SIZLERI HICBIRZAMAN ZORDURUMDA KOYMASIN.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta