05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZDA ÇEKİLMESİ DÜŞÜNÜLEN BELGESEL
KASABAMIZDA ÇEKİLMESİ DÜŞÜNÜLEN BELGESEL



Kasabamızın bundan kısa bir süre önce bir TV kanalında yayınlanan çekimin ardından kasabamıza ilgi giderek artıyor.

Bu ilginin artmasında Dişlili hemşehrilerimiz ve kendini günden güne yenileyen çevremizde büyük beğeni toplayan,her Dişlili'nin ve Dişlililerin yakınlarında bulunan dostlarımızın her gün uğramadan geçemediği www.dislikasabasi.com sitemizin etkisinide unutmamak gerekir.

Artan bu ilginin paralelinde Bir Belçika TV'sinde yayınlanmak üzre,Belçika'da yaşayan aslen Dişlili bir gurbetçi delikanlı oğlumuzla evlenecek bir kızımızın veya Belçika'da yaşayan Dişlili bir delikanlı kızımızın,Dişli'de ikamet eden delikanlı bir oğlumuzla yapacakları düğünün belgeselinin çekilmesini düşündüklerini sitemize bildirmişlerdir.

Bu çekimin kasabamızın yurt içinde ve dışında tanılmasında önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.Yukarıda belirttiğimiz özelliklere uyan bir düğünün olup olmadığını bilmediğimiz için,sizlerin bilgisine başvurma gereği duyulmuştur.Bu tür bilgiye sahip olan kardeşlerimizin, düğünleri düşünülen düğün sahiplerinin adlarını lütfen tarihleriyle birlikte en kısa sürede site adminimize veya editörlerimize maille , telefonla veya bizzat bildirmelerini rica ediyoruz. Çekim ekibi bazı çalışmalar yapmak üzere Türkiye'de olup olumlu bir haber ulaştırıldığında ve görüşmeler sonucunda ailelerin olur vermesiyle 1-2 hafta içerisinde çekimlere başlanacaktır.

İlginize şimdiden teşekkür eder, selam ve saygılarımızı sunuyoruz.













Son Güncelleme :  11/07/2007 Saat 22:26:15 Bu Haber  4858 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : kadir uyar      Tarih : 13/07/2007 00:00:00
   


Mesaj Bilgisi



 
hmm şimdi bizim köyde düğünlerde hiç bir oyun yok eskiden vardı ama şimdi yapılmıyor mesela ben bir köye düğüne gitmiştim çok komikti orada yüzünü boyamış birisi arap olarak nitelendiriliyor ve kadın kılığına girmiş 4 tane erkek vardı oyun şöyle: arapın elinde havlu var kadın kılığında oynayan erkekleri kaçırmaya çalışıyorlar arapın görevi kadınları kaçırtmamak ve ortada oynatmak tabii kadınları kaçırana ödül var kaçırmak isteyen de çok ama arap öyle tehlikeli ki kimse yaklaşamıyor hehehe yani bizim köyde böle düğünlerde neden orta oyunlar oynanmıyor...

     
     
 Yorumlayan : Mustafa petek      Tarih : 12/07/2007 00:00:00
   
Dişli Kasabası
27/04/2005
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
Mustafa Hocam galiba 1990 yılıydı (sarı omarın) ÇAKIR AMCA veya Şükrü ERDEMİR Abi Belçikadan televizyoncular getirmişti. Çakır Amcayla veya Şükrü Abiyle irtibata geçerseniz onda çok güzel, orjinal görüntüler çekildi. Hatta bu görüntüler orada yayınlanmış.

     
     
 Yorumlayan : ömer kodeş      Tarih : 12/07/2007 00:00:00
   
istanbul
17/07/2006
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
ALLAH DAHA ÇOK İLGİ NASİB EDER İYİŞALLAH...

     
     
 Yorumlayan : muhammed duru      Tarih : 12/07/2007 00:00:00
   
esk
30/06/2007
Mesaj Bilgisi
12

Yeni Üye
 
BÖYLE BİE BELGESEL İYİ OLUR İNŞALLAH ÇEKİLİR

     
     
 Yorumlayan : Yasin Eryılmaz      Tarih : 12/07/2007 00:00:00
   
esk
30/06/2007
Mesaj Bilgisi
12

Yeni Üye
 
BENCE BÖYLE Bİ BELGESEL ÇEKİMİ OLSA ÇOK GÜZEL OLUR SÜPER OLUR...İNŞALLAH OLUR...

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta