12 Mayıs 2025 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(11/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dislililer Basariya Doymuyor (Dislili Bacilarimizin Basarisi)
Dislililer Basariya Doymuyor (Dislili Bacilarimizin Basarisi)
    Tarim ve Köy Isleri bakanligi Teskilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlügü’nce 3 yildan beri düzenlenen. ‘‘ Kadin Çiftçiler Yarisiyor’’ yarismasinin ilk ayagi olan Bolvadin Ilçesini temsilen yarismaya katilma cesaretini gösterip, Afyonkarahisar’daki Ilçeler arasi ilgili yarismaya katilan Kezban SISIK (Çontuoglu Kadir SISIK’in esleri ve Emekli Imam Hatip Osman MERT’in Kizlari) ve Gülcan MERT (Celal MERT’in Kizlari) bütün ilçe birincilerini açik farkla geride birakarak il birincisi seçilme basarisini göstermislerdir.

    Ayni yarisma kapsaminda Il Birincisi Kadin Çiftçiler ‘‘ Kadin Çiftçiler Yarisiyor’’ yarismasinin ikinci ayagi Bölge Finali Mugla ilinde yapilmis bu defa Afyonkarahisar Ilimizi, ayni zamanda Bolvadin ve Dislimizi gururla temsil eden bacilarimiz 11 il birincisi yarismacilar arasindan sorulan 18 sorunun 17 sini dogru cevaplandirmayi basarmis fakat sadece sorularda Ege ve Akdeniz Ziraatine yönelik hazirlanmasi nedeniyle 1 soruyu da iyi bilmelerine ragmen saniye farkiyla Antalya Ilinin yarismacilarinin ardindan ,geç cevapladiklari için Bölge 2. si olmayi basarmislardir.

     Bacilarimizin bu basarilari sonucu ; her birine süt çekme makinasi,tam otomatik çamasir makinasi, cumhuriyet altinlari ve degisik kuruluslardan çesitli degerli hediyeler Ödül olarak kendilerine verilmistir.

    Disli adi , birakin ilçemizde, artik Ilimiz Afyonkarahisar’da da ilgiyle konusulmaya baslanmistir. Bu vesile ile basta adi geçen bacilarimiza , Dislili olarak her türlü dallarda olumlu yönde adim atan , içerideki ve disaridaki Dislili hemsehrilerimizin attiklari adimlardan,birlik ve beraberligimize koyduklari her tugladan dolayi tüm gönül erlerine ayri ayri tesekkür eder,saygi ve selamlarimizi, Tüm Hemsehrilerimiz ve Sitemiz adina Allah Razi Olsun dileklerimizi de iletmeyi bir borç biliriz.


DISLILI OLMAK NE GÜZEL DEGIL MI ?
Son Güncelleme :  25/05/2006 Saat 20:33:01 Bu Haber  5639 Kez Okundu



Kasabamizdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : Alamanyali Yarim      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
EVET DISLILI OLMAK SUPER BI SEY...DISLIMIZIN KIYMETINI UZAKLARDA DAHA ÇOK ANLIYORUZ.AMA BU HABERLER BIZLERI SAYENIZDE DAHADA DISLIMIZLE YAKINLASTIRIYORRR.IYIKINE BU KADAR SEVIYELI BIR SITEMIZ VAR..SÖZLER ÇOK SUPER.YAZILAR ÇOK SUPERR.HABERLERR ÇOK SUPERR.FOTOLAR ÇOK SUPERR. HOCAM SIZ DAHA ÇOK SUPERSINIZ.ELLERINIZE SAGLIK ..BU DUALAR SIZEE YETERR...

     
     
 Yorumlayan : Izzet Gencer      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
slm ben izzet gencer herkeze selamlar almanyada kiel

     
     
 Yorumlayan : muhammet pamukcu      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
Selamun aleykum ,her iki kardesimize basarilar diler ve basrilarinin devamini temenni ederim helal olsun sizlere .Fransa

     
     
 Yorumlayan : muhammet ünal      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
Basarilarindan dolayi tebrik ediyorum.

     
     
 Yorumlayan : ilyas böcek      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
SELAMÜNALEYKÜM HERKESE , YARISMAYA KATILAN HALA KIZI KEZIBAN SISIGE ,GÜLCAN MERTE BASARILAR DILER BASARILARININ DEVAMINI DILERIM SEVGILERIMLE.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet SAPMAZ (FERDI)      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
Tarim ve Köy Isleri Bakanligi Teskilatlanma ve Destekleme Gen. Müd. Kadin Çiftçiler Yarisiyor Yarismasinda Afyon,da Ilçeler Arasi Yarismaya Katilan Dayi Kizi Gülcan MERT Dayi oglunun Osman Kizi ve Keziban SISIK Il Birincisi ve Bölge Ikincisi olduklari DISLIMIZI Gururla Temsil Ettikleri Için Kutluyorum Basarilarinin Devamini Diliyorum SELAMLAR -ISPARTA

     
     
 Yorumlayan : Faruk göceci      Tarih : 25/05/2006 00:00:00
   
 
Bülent hocam öncelikle köyümüzde olan haberleri bize aninda ulastirdigin icin tesekürler köyümüzdeki son zamanlarda gözle görünen basarilarin ana sebeplerinden birtanesi birlik beraberlik icinde hareket etmemizden kaynaklaniyor birlikten güc dogar insaallah gelecekte daha güzel seylerin olacagini hepbirlikte görecegiz. Gelecekte Güzelbir Disli icin haydi Dislililer elele. ! köyümün kücügünden büypgüne herkese selam.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 17 Yorum Bulunmakta