12 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(11/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli’den Beğeni Toplayan Sıcak Görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Dişli’den Beğeni Toplayan Sıcak Görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Dişli Belediyesi’nde Olağan Belediye Meclisi toplantısının yapılacağı günde ,bir meclis üyesinin yemek verme geleneği bu defa da değişik ,ilgi çekici ve her Dişlili’nin özlemini çektiği türden gerçekleşti.Toplantıda Belediye Başkanı Abdil UYSAL,geçtiğimiz dönemde Belediye Başkanlığına aday olan Mustafa KARAKOÇ ve Osman AYDIN,Dişli Belediye Meclis Üyelerinden Mehmet SOLMAZ,Mehmet MERT (Muhterem MERT),Ceylan SOLMAZ,Ceylan TUNÇ,Abdil ÖZTOPRAK, Abdullah TAŞPINAR , İbrahim AY,Şaban TEKEŞ,Burhan GÜMÜŞ’ün yanı sıra her İki İlköğretim Okulu idarecileri Abdullah GÜMÜŞ,İbrahim GÜVENİR ve Bülent GÜVENİR katıldılar. Yemeğin yenilmesinden ve Belediye Meclis Toplantısının ardından Dişli Belediye Başkanı,Dişli Belediye meclisi üyeleriyle yukarıda isimlerini belirttiğimiz seçkin şahsiyetlerle samimi bir ortamda , Dişli’nin önemli bir konusu hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.Görüşmede tüm arkadaşlar görüşlerini dile getirdiler.Toplantı iyi dilek ve temennilerle, dostluk ve kardeşlik havası içerisinde son buldu.
Toplantı davetine katılma lütfunda bulunarak ve bu samimi ortamı oluşturan yukarıda isimleri saydığımız Dişlimizin seçkin şahsiyetlerine takdirlerimizi iletir, şu fani dünyada samimi ortamların genişletilerek sürdürülmesini,gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel mirasın, en güzel dine mensup bireyler olarak , Allah rızası için kırgınlıklarımızı unutup insanlarımız arasında her zaman sıcak ve içten duygularla dolu kardeşliğin olacağını, tüm Dişlili Hemşehrilerimiz adına beklediğimizi belirtiriz.

Bu ortamın oluşumunun hazırlanmasında katkı sağlayan Başta Dişli Belediye Başkanına,Belediye Meclisi üyelerine ve Dişli Belediyesi Personelinin tümüne , ayrıca davete icabet ederek güzellik katan Başta Mustafa KARAKOÇ'a ve Osman AYDIN'a teşekkür ederiz.


Toplantıdan objektifimize takılan güzel görüntülerle sizleri baş başa bırakıyoruz.














Son Güncelleme :  05/02/2006 Saat 21:01:43 Bu Haber  13354 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : kılınc      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
son derece gurur duydum hep böyle kalmanız dilegiyle dişliye saygılarımla

     
     
 Yorumlayan : muhammed      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
Benim bu güzel görüntülere güzel sözden başka bişeydemem.ama dinime saldıranlar yokmu beni deli ediyor dinime imanıma.boş işleri bırakalımda recep kardeşimin dediği gibi iyilik ve güzellikte bir birimize dua edelim Allahın rahmeti bereketi boldur herkese yeter.bizim şer bilğimizde belkide hayır vardır.Allah hepime yardımcı olsum bizim bizden başka dostumuz yada köylümüz yok.Allah hepinizden razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : bekir      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
Dünyadaki halimize bakın .ayrılık çıkarmak isteyen fitneciler dinimize uymayan görüntülerle namazı dayatmaya kaltılar.kendini bilmez bazı alçak islam düşmanları peygamberimize hakaret ediyorlar.biz ise bunları unutup güzellikleri düşmanca yorumluyoruz.bu arkadaşlar dişlili değerli ülküdaşlar değilmi hepsi. ben ülküdaşlarıma dindaşlarıma söz söyletmem arkadaş.bu görüntüyü görünce benim gönlümde bir boy yükseldiler hemide bu gün İslama saldırıldığı günlerde daha iyi oldu.keşke Tüm Türkiye ve müslümanlar el ele olsalar keşkeee.ayrılıkta azap vardır sonu kötüdür buna şeytan sevinir kardeşlerim

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
Arkadaşlar bırakın herkes başkalarına hakaret etmemek kaydıyla istediğini yazsın önemli olan yazmak değil yazılanların toplumda bulacağı cevaptır.Dişli kasabası halkı herzaman doğruyu bulmasını bilmiştir.Bu haberle ilgili benim düşüncelerim ise çok olumlu Dişli Kasabasının böyle beraberliklere ihtiyacı vardır.Her Dişlili seçim zamanıyla,seçim sonrası yapacağını artık ayırmalıdır. Bu görüntüyü Dişli kasabasına yansıtan sayın Belediye Başknımız ve diğer arkadaşlarada teşekkür etmeliyiz.Çünkü Dişlinin böyle görüntülere ihtiyacı var.Şimdi birlik zamanıdır. Herkese Almanyadan selamlar.

     
     
 Yorumlayan : wwwdislikasabasicom      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
ÖZÜR sitemizdeki hakaret ve sataşma içeren yorumlar silinirken diğer arkadaşların (Muhacir,recep ve diğerlerinin)yorumları elimizde olmayan bir hatadan dolayı silinmiştir.Özür dileriz. www.dislikasabasi.com

     
     
 Yorumlayan : Muhacir      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
Site yoneticisi bazi yorumlari silmis bence ayip etmis bu kadar korkak olmayin zaten biliyordum sileceginizi kufur ve hakaret olmadigi surece birakin herkes yapsin elestirisini isimi ne yapacaksiniz bu kadar merakli olmayin onemli olan dusuncelerdir!

     
     
 Yorumlayan : Hicazi Ağılönü      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
işte bizim böyle birliğe ihtiyacımız var hemde her konuda slmlar....

     
     
 Yorumlayan : Dişli Köylü      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
Güzel bir söz vardır DAVET HAK DÖNMEK YOKTUR diye ne güzel söylenmiş bir söz. Davete icabet etmek sünnettir.Yukarıdaki arkadaşlar sünnetullaha uymak için davete icabet etmişler.Ne güzelde etmişler.Siyaset insanların mutluluğu için yapılır .bu şekilde yapılan siyaseti yapan veya yapacak herkesten Allahımız razı olsun.Dinimizin kitabı ayrılıkta azap vardır buyuruyor.Allahın ipine sıkıca sarılın ayrılmayın buyuruyor.Kim hayırlı bir iş yapacaksa yapsın eğer buna gücü yetmiyorsa güzel şeyler söylesin.bunada gücü yetmiyorsa sussun buyuruyor.Gelin canlar bir olalım.Dünya kimseye kalmaz

     
     
 Yorumlayan : ilyas mert      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
slm yorumları okudum biraz yazık çok yazık bukadar geri düşünmek niye hepimiz dişlimiz için iyi şeyler düşünmüyoruz sanırım.başkan ali olmuş veli olmuş önemlimi önemli olan birlik beraberlik secim olmuş kazanan kazanmış kaybeden kaybetmiş bunu büyütmenin anlamı ne ? zaten böyle insanların arasını acan çıkar peşinde olanlardır kimolursa olsun köyümüz için bir taş üstüne taş koyandan ALLAH Razı olsun. mümkünse yorumlarınızı köyümüz için yapıcı yazın.AKŞAM METİN KARDEŞİMİZİN İŞ İÇİN BURAYA BİLDİRİ VERMESİNİ GURURLA OKUDUM KEŞKE HERKEZ BUKADAR HASSAS OLSADA BİR KİŞİNİN İŞ BULMASINA SEBEB OLSA .

     
     
 Yorumlayan : Ibrahim Koylu      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
Selamunaleykum sevgili Disli'li hemserilerim bu konuya bozulacak bence hic bir sey yok ne guzel birlik ve beraberlik var kisilere kizipda bu fotograflari kaldirin demenin bir alakasi yok a yi sen istemiyorsan b yi oburu istemiyorsa o zaman kim kimi isticek o zaman diologlar nasil saglanacakbelki gonullerinde bu beraberlik olmasada dosta ve dusmana karsi bir araya gelmisler bence helal olsun diyorum Allah bu birlik ve beraberliklerini bozmasin butun guzellikler Disli'min uzerine olsun. Selamlar

     
Toplam 6 sayfada 1..3456>

Habere Yapılmış Toplam 52 Yorum Bulunmakta