28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli’den Beğeni Toplayan Sıcak Görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Dişli’den Beğeni Toplayan Sıcak Görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Dişli Belediyesi’nde Olağan Belediye Meclisi toplantısının yapılacağı günde ,bir meclis üyesinin yemek verme geleneği bu defa da değişik ,ilgi çekici ve her Dişlili’nin özlemini çektiği türden gerçekleşti.Toplantıda Belediye Başkanı Abdil UYSAL,geçtiğimiz dönemde Belediye Başkanlığına aday olan Mustafa KARAKOÇ ve Osman AYDIN,Dişli Belediye Meclis Üyelerinden Mehmet SOLMAZ,Mehmet MERT (Muhterem MERT),Ceylan SOLMAZ,Ceylan TUNÇ,Abdil ÖZTOPRAK, Abdullah TAŞPINAR , İbrahim AY,Şaban TEKEŞ,Burhan GÜMÜŞ’ün yanı sıra her İki İlköğretim Okulu idarecileri Abdullah GÜMÜŞ,İbrahim GÜVENİR ve Bülent GÜVENİR katıldılar. Yemeğin yenilmesinden ve Belediye Meclis Toplantısının ardından Dişli Belediye Başkanı,Dişli Belediye meclisi üyeleriyle yukarıda isimlerini belirttiğimiz seçkin şahsiyetlerle samimi bir ortamda , Dişli’nin önemli bir konusu hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.Görüşmede tüm arkadaşlar görüşlerini dile getirdiler.Toplantı iyi dilek ve temennilerle, dostluk ve kardeşlik havası içerisinde son buldu.
Toplantı davetine katılma lütfunda bulunarak ve bu samimi ortamı oluşturan yukarıda isimleri saydığımız Dişlimizin seçkin şahsiyetlerine takdirlerimizi iletir, şu fani dünyada samimi ortamların genişletilerek sürdürülmesini,gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel mirasın, en güzel dine mensup bireyler olarak , Allah rızası için kırgınlıklarımızı unutup insanlarımız arasında her zaman sıcak ve içten duygularla dolu kardeşliğin olacağını, tüm Dişlili Hemşehrilerimiz adına beklediğimizi belirtiriz.

Bu ortamın oluşumunun hazırlanmasında katkı sağlayan Başta Dişli Belediye Başkanına,Belediye Meclisi üyelerine ve Dişli Belediyesi Personelinin tümüne , ayrıca davete icabet ederek güzellik katan Başta Mustafa KARAKOÇ'a ve Osman AYDIN'a teşekkür ederiz.


Toplantıdan objektifimize takılan güzel görüntülerle sizleri baş başa bırakıyoruz.














Son Güncelleme :  05/02/2006 Saat 21:01:43 Bu Haber  13341 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : dişli_aşıgı      Tarih : 08/02/2006 00:00:00
   
 
dişli için elele

     
     
 Yorumlayan : dişli ovası      Tarih : 08/02/2006 00:00:00
   
 
bence guzel bi goruntu ama seçim zamanı gelince yine tatsızlıklar olacaktır.onun için bu guzel goruntulerin devemını dilerim...bu da zor bi dilek tabi...

     
     
 Yorumlayan : Mustafa GÜVENİR      Tarih : 08/02/2006 00:00:00
   
 
KONU BAŞLIĞINI ÖZLEM OLARAK YAPMANIZDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZRE BİZLER TOPLUM OLARAK REKABETTE MAĞLUBİYETİ SONSUZ MUHALİFLİK OLARAK KALICILAŞTIRIP,MEMLEKETİMİZE YAPILACAK HİZMETLERİ ENGELLEYİCİ NEGATİF DÜŞÜNCELERLE ARKAMIZDA İKTİDARA KARŞI MUHALİFLER ORDUSU OLUŞTURMAYI MARİFET SAYIYORUZ.İNŞAALLAH BU GÜZEL ORTAM BÖYLE DEVAM EDER.SÜRESİ SINIRLI OLMAZ.HERKESE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

     
     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 07/02/2006 00:00:00
   
 
afiyet olsun bizleri unutmayin selamlar

     
     
 Yorumlayan : Gultekin Bocek      Tarih : 07/02/2006 00:00:00
   
 
boyle guzel goruntuleri gormek isteriz herkes kendi fikrini soylesindislinin kalkinmasi icin bir araya gelmeli onbin nususlu bir yerde 20kisini calisacagi bir fabrika yok onu konusmali is yapmali is devamini bekleriz

     
     
 Yorumlayan : Arif SÖNMEZ-İnf.K.M      Tarih : 07/02/2006 00:00:00
   
 
Böyle aktiviteler çok güzel. evamını dilerim...

     
     
 Yorumlayan : Serkan SÖNMEZ      Tarih : 07/02/2006 00:00:00
   
 
Fotoğraflar gerçekten çok güzel..Böyle tabloların devamını dilerim..

     
     
 Yorumlayan : Kemal MERT      Tarih : 06/02/2006 00:00:00
   
 
Bu güzel tabloyu bize yaşatan başta sayın belediye başkanımıza ve yemeğe katılan diğer büyüklerimize teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğe bu kadar ihtiyacımız olduğu dönemde Dişli'miz için hep beraber çalışalım.

     
     
 Yorumlayan : recep      Tarih : 06/02/2006 00:00:00
   
 
gurur veririci bir tablo Mustafa karakoc ve haci Osman olgunluklarini gostermisler bu tabloyu hergun gorebilsek ama bu fotograflarda tek hata ne biliyormusunuz.... hani belediyenin altinda calisan memurlar ...........

     
     
 Yorumlayan : MUHARREM AĞILÖNÜ.      Tarih : 06/02/2006 00:00:00
   
 
TABİKİ BÖYLE FAALİYETLERİN OLMASI BİRLİK BERABERLİK NOKTASINDA GÜZEL ŞEYLER.SADECE SAYGI ANLAYIŞI İÇİNDE KASABAMIZ GELİŞİR.BÖYLE ŞEYLERİN DEVAMI DUASIYLA.VESSELAM.

     
Toplam 6 sayfada 12345.. 6>

Habere Yapılmış Toplam 52 Yorum Bulunmakta