28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli’den Beğeni Toplayan Sıcak Görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Dişli’den Beğeni Toplayan Sıcak Görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Dişli Belediyesi’nde Olağan Belediye Meclisi toplantısının yapılacağı günde ,bir meclis üyesinin yemek verme geleneği bu defa da değişik ,ilgi çekici ve her Dişlili’nin özlemini çektiği türden gerçekleşti.Toplantıda Belediye Başkanı Abdil UYSAL,geçtiğimiz dönemde Belediye Başkanlığına aday olan Mustafa KARAKOÇ ve Osman AYDIN,Dişli Belediye Meclis Üyelerinden Mehmet SOLMAZ,Mehmet MERT (Muhterem MERT),Ceylan SOLMAZ,Ceylan TUNÇ,Abdil ÖZTOPRAK, Abdullah TAŞPINAR , İbrahim AY,Şaban TEKEŞ,Burhan GÜMÜŞ’ün yanı sıra her İki İlköğretim Okulu idarecileri Abdullah GÜMÜŞ,İbrahim GÜVENİR ve Bülent GÜVENİR katıldılar. Yemeğin yenilmesinden ve Belediye Meclis Toplantısının ardından Dişli Belediye Başkanı,Dişli Belediye meclisi üyeleriyle yukarıda isimlerini belirttiğimiz seçkin şahsiyetlerle samimi bir ortamda , Dişli’nin önemli bir konusu hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.Görüşmede tüm arkadaşlar görüşlerini dile getirdiler.Toplantı iyi dilek ve temennilerle, dostluk ve kardeşlik havası içerisinde son buldu.
Toplantı davetine katılma lütfunda bulunarak ve bu samimi ortamı oluşturan yukarıda isimleri saydığımız Dişlimizin seçkin şahsiyetlerine takdirlerimizi iletir, şu fani dünyada samimi ortamların genişletilerek sürdürülmesini,gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel mirasın, en güzel dine mensup bireyler olarak , Allah rızası için kırgınlıklarımızı unutup insanlarımız arasında her zaman sıcak ve içten duygularla dolu kardeşliğin olacağını, tüm Dişlili Hemşehrilerimiz adına beklediğimizi belirtiriz.

Bu ortamın oluşumunun hazırlanmasında katkı sağlayan Başta Dişli Belediye Başkanına,Belediye Meclisi üyelerine ve Dişli Belediyesi Personelinin tümüne , ayrıca davete icabet ederek güzellik katan Başta Mustafa KARAKOÇ'a ve Osman AYDIN'a teşekkür ederiz.


Toplantıdan objektifimize takılan güzel görüntülerle sizleri baş başa bırakıyoruz.














Son Güncelleme :  05/02/2006 Saat 21:01:43 Bu Haber  13341 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : arapoğlu      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
arkadaşlar özellikle bu fotograflardan bozulan arkadaşlar lütfen isminizi kim olduğunuzu yazında öyle yorum yapın ne güzel birliktelik neden fitne sokmaya çalışıyorsunuz bence çok güzel olmuş ALLAH bu beraberliği bozmasın bu tüm dişli kasabası için hayırlı bir şey saygılar

     
     
 Yorumlayan : hakan      Tarih : 05/02/2006 00:00:00
   
 
dişlide görmek istedimiz birlik ve beraberlik için çok büyük bir adım emegi gecen herkeze tesekürler. el ele dişli için. haydi simdi sıra bütün dişlimizde

     
Toplam 6 sayfada 1..456

Habere Yapılmış Toplam 52 Yorum Bulunmakta