05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Atalay TEKEŞ ve Abdil KARA Amcamızın Sağlık Durumları İyiye Gidiyor (Video Fot)
Atalay TEKEŞ ve Abdil KARA Amcamızın Sağlık Durumları İyiye Gidiyor (Video Fot)




Geçtiğimiz günlerde Çay Yolunda bir arkadaşıyla (Eziyetliyle) motosikletiyle yolda seyir halinde iken tekerleğin kayması sonucu yol refüjüne çarpmaları nedeniyle kaza geçirmişler, çarpma esnasında arkasındaki arkadaşının da üzerine yıkılması sonucu Atalay TEKEŞ kardeşimizin sol elmacık kemiği, üst çenesinde , burun kemiklerinde ve sol ayağında kırılma ve göz perde derisinde ileri derece de soyulma nedeniyle sol gözünüde yaralanma meydana geldiği bilgisini edindik. Kendisine özgü konuşmalarının geçtiği güzel bir sohbet ortamında ailemizle geçmişolsun ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Kendisinin moralinin gayet yerinde olduğunu buna da şükür diyerek metanetini koruduğunu gördük. Atalay kardeşimize Yüce rabbimizden acil şifalar diler,kendisine ve kendisine büyük özveriyle yardımcı olduğunu gördüğümüz eşlerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Gene aynı hastanenin Genel Cerrahi Yoğun bakım Ünitesi'nde Mide ve 12 Parmak bağırsağında meydana gelen kanama nedeniyle tedavi gören Ormancı İbrahim KARA kardeşimizin babaları Hacı Abdil KARA Amcamıza ziyarette bulunmak istedik.

Fakat yoğun bakım ünitesinde hijyen bir ortamın korunmasına özen gösterilmesi ve hastaların herhangi bir virüse ve enfeksiyona yakalanmamalarına engel olmak için ziyaret yasağı konulması nedeniyle , aynı hastane de ameliyatlarda görevli bulunan Cılkoğlu Şaban GÜMÜŞ'ün oğlu Hasan GÜMÜŞ kardeşimiz birkaç kare fotoğraf çekimini gerçekleştirdi. kendisine Dişlili hastalarımıza ve yakınlarına gösterdiği içten yardımlardan dolayı teşekkür ediyor.

Ormancı İbrahim KARA kardeşimizin babaları Hacı Abdil KARA Amcamıza geçmiş olsun dileklerimizi ve Yüce Allah'tan Acil Şifalar Diliyoruz.













GÖRÜNTÜ PLAYLA BAŞLAMIYORSA LÜTFEN Atalay Tekeş 1 YAZISINA TIKLAYINIZ



Son Güncelleme :  04/07/2009 Saat 00:59:18 Bu Haber  4855 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MuhammedFatih UYAR      Tarih : 04/07/2009 00:00:00
   
Denizli
10/04/2009
Mesaj Bilgisi
68

Aktif Üye
 
Atalay Dayı''ya Ve Abdil Abi''ye ALLAH Şifa Versin.... GEÇMİŞ OLSUN....

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta