02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  AFYON MİLLETVEKİLİ AHMET KOCA KASABAMIZDAKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ (Fotoğraflı)
 AFYON MİLLETVEKİLİ AHMET KOCA KASABAMIZDAKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ (Fotoğraflı)






Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca Kasabamızın işyerlerini ve hastaları ziyaret etti. Ayrıca Hıdır Gökmen ve Ahmet Eryılmaz Amcanın Kahvehanede Ak Parti döneminde Kasabamıza yapılan hizmetleri anlattı. halkın sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar hükümetin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Ahmet Koca'ya ve diğer milletvekillerine başarılar diledi.




















































































































Son Güncelleme :  15/05/2011 Saat 10:09:06 Bu Haber  5586 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 18/05/2011 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM. BAŞTA VEYSEL EROĞLU HOCAMIZ OLMAK ÜZERE AK PARTİLİ, MHP Lİ, CHP Lİ AFYON KARAHİSAR MİLLET VEKİLİ ADAYLARINA HAYIRLI KAZASIZ BELESIZ ACISIZ AĞRISIZ SECİM GEÇİRMELERİNİ DİLERİM. MİLLET VEKİLİ SECİMİNDE KASABAMIZ VE AFYONKARAHİSAR İLE BÖLGEYE HAYIRLI ESER BIRAKACAK ADAYLARIMIZIN KAZANMASINI DİLERİM.ARKADAŞLAR MALİYE BAKANI SAYIN İSMET ATİLLA BEYFENDİDEN SONRA AFYON HER DÖNEM BAKANLIK ALMIŞ VE AFYONUN VİZYONU ÇEHRESİ DEĞİŞMİŞTİR.AFYON VE BÖLGESİNE ESER BIRAKAN BÜTÜN BÜYÜKLERİMİZDEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 18/05/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
“Beş şey gelmeden evvel beş şeyin kıymetini biliniz;Hastalık gelmeden evvel sağlığın,fakirlik gelmeden evvel zenginliğin,ölüm gelmeden evvel hayatın,ihtiyarlık gelmeden evvel gençliğin ve meşguliyet gelmeden evvel boş vaktin kıymetini biliniz.”(Hadis-i Şerif). Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.(Kanuni Sultan Süleyman).Başta Osman Ağılönü enişteye ve tüm hastalarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun der,Cenab-ı Allah’dan tüm hastalarımıza acil şifalar niyaz ediyorum.En kısa zamanda eski sağlıklı günlerine tekrar kavuşmalarını cânı gönülden temennî ederim.

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 17/05/2011 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
iyi gelmis hos gelmis

     
     
 Yorumlayan : Ramazan ÇELİK      Tarih : 17/05/2011 00:00:00
   
Afyonkarahisar
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
bizim köyü ziyaret eden milletvekilimiz Ahmet kocaya hoş geldiniz safalar getirdin derim elif ablamız maşşalah döktürmüş emmevelakin eşi basörtülü cumhurbaşkanı seçilirken anayasa değişikligi yapıliriken meciliste adamgibi adam aradık amma bulamadık., orada mılleti için oy veren duran ahmet koca vekilimizde 330 delikanlı arasında adamgibi adamdi bu bile yetirde artarbilene salondan kaçan yörükbeylerinin hali belli degilmi yörük beyi variken akpartili olan işini yaptıranlara şimdi ne oldu bu millet herşeyi bilir dündündür işi bitti.,.köyümüzde sonradan emanetçiler türedi,. davul tokmak karıştı., elinden alınınca davayı pazara kadar bırakacaklar türedi.,davayı pazara kadar deil mezara kadar savuncak tayyipçilere destek olmakilazım

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
ÖNCELİKLE KASABAMDAKİ HASTALARA ALLAH''TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM,İYİLEŞMELERİ İÇİN DUACIYIM,AYRICA KASABAMIZA GELEN MİSAFİRLEREDE HOŞ GELDİNİZ DİYORUM ,BUNDAN SONRAKİ TÜM SİYASİ MİSAFİRLERE DE AYNI ALAKAYI GÖSTERECEGİNİZDEN ŞÜPEM YOK(SAYIN EDİTÖRLERE) DEGERLİ HEMŞERİLERİM VE HOCAM BİRDE SİZDEN KÜÇÜK RİCAM VAR AFFINIZA SIGINIYORUM KASABAMIZDAKİ BU GÜZİDE SİTEDE TANIYAMADIGIMIZ BAZI ARKADAŞLAR VAR ,MEHMET ERİŞ. VE RAMAZAN ÇELİK GİBİ BUNLARI SİTE NOT DEFTERİNE YAZDIM AMA YAYINLANMADI,BUNLARI TANIYAN VARSA BANA YAZARSA SEVİNİRİM HEPİNİZE SELAMLAR,

     
     
 Yorumlayan : elif uyar      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   
ankara-istanbul
08/01/2007
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
Ahmet Koca kasabamızı ziyaret etmiş ne kadar hoş bir davranış.İlginin gayet iyi olduğundan bahsediliyor ama ben nedense bu ilgiyi göremedim.Zaten milletvekilinin yanında olan insanlarda olması gereken insanlar izin verinde onlarda görevleri gereği yanında bulunsunlar değilmi?Milletvekili kahvede yaptıkları yatırımlardan bahsetmiş lütfen kendimizi kandırmayalım hangi yatırımlar bunlar .bu yatırımları sadece bazı insanlar görebiliyorda acaba bizmi göremiyoruz.Zaten benim kasabamın halkı gerçek yatırımları görebilseydi dişli şimdi bu durumda olmazdı.Lütfen herkesi elini vicdanına koyup biraz gerçekleri görmeye davet ediyorum.Yaklaşan seçimlerde sadece kendimzi değil birazda ülkemizi ve kasabamızı düşünelim.Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

     
     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Dişlimizi sevip önem verdiği için. ziyarette bulunan sn.milletvekili adayımız Ahmet KOCA ya teşekkür ederiz... ayrıca AK parti dişli teşkilat başkanı olan SAİT ŞİŞİK kardeşimizede yeni görevinde başarılar dileriz.hayırlı olsun.

     
     
 Yorumlayan : oğuz ölmez      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   
NTVMSNBC
08/10/2005
Mesaj Bilgisi
159

Tecrübeli Üye
 
Önceki yaptıgım yorumu silmişsiniz ne niyetle sildiniz bilmiyorum niye sildiniz diye sormuyorum hakaret ve küfür yok eğer bu sitede düşünme ve yazma özğürlügü yok diyorsanız bunuda silin BEN ASİL olarak...!! saygı çerçevesi içinde vekilim yada vekilim olacak kişiyi eleştirme hakkına sahibim... Oy verdigim bir partinin vekili olsa dahi bu şahıs eleştirme hakkımı elimden alamazsınız ve silemessiniz...Bende AKP liyim ama gerçek bu ben kimseye takla atamam....!!!

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Afyonkarahisarda hatta Türkiyemizde Dişli Kasbası çok farklı bir beldedir. Ziyaretler her zaman yapıldığı gibi seçim öncesi yapılmasıda gayet normaldir. Önemli olan; yalan, iftira, karalama, bol keseden atma gibi olumsuzlukarı ön plana çıkarma değil, yapılan işleri anlatmak, yapılacak veya yapılması gereken işler için görüş, bilgi alışverişinde bulunmaktır. Bu vesile ile bu seçim döneminde gelen tüm adayları misafirperver bir şekilde karşılamalı, anlattıklarını samimi bir şekilde dinlemeli, varsa sorularını usulüne göre sormalı, şikayet-dilek ve temennileri dile getirmeli, gelenlerin hepsini dinledikten sonra, bu vatan için, bu millet için en fazla çaba gösterecek kişiye elini vicdanına koyarak sandıkta oy vermelidir.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tosun      Tarih : 16/05/2011 00:00:00
   
Manisa
23/08/2009
Mesaj Bilgisi
286

Fanatik Üye
 
SAYIN ESKİ AK PARTİ AFYON MİLLETVEKİLMİZ ŞİMDİKİ AK PARTİ AFYON MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ KÖYÜMÜZDE BİRÇOK YERİ GEZMİŞLER BİRDE HASTALARIMIZI ZİYARET ETMİŞLER NE GÜZEL BİR ŞEY BUGÜNE KADAR HANGİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDU ARKADAŞLAR.HELAL OLSUN AHMET KOCA GİBİ BİR MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ VAR.

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta