07 Mayıs 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİ'DE İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİNİN FİNALİ (YENİ VİDEO-FOTO)
GÜZEL DİŞLİ'DE İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİNİN FİNALİ (YENİ VİDEO-FOTO)




Kasabamızda Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin Öncülüğünde Sürüdürülen 2011 Yılı Ramazan Ayı İftar Çadırı Etlikleri 28 Ağustos 2011 Tarihinde Sona Erdi. Çalışmaları Etkin Şekilde Sürdüren Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Diğer Gönüllü Yardımsever Güzel Dişlililer Etkinliklerini Sahur Özel Programıyla Bitirdiler. Son Programa Kasabamız Dışından Gelen Misafirlerin İlgileri Gözlerden kaçmadı.

Bu Mutlu Son Gün İzlenimlerimizi Sizlerle Paylaşıyor.Allahü Teala Bu Güzel Etkinlikleri Hep Birlikte yaşamayı Nasip Etmesi Temennisiyle Sizleri (Video ve Fotoğraf) İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.


DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ SONU 2011/1


DİŞLİ KASABASI İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ SONU...



Kasabamızda 5 yıldır iftar çadırı etkinlikleri düzenleyen Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimiz etkinliklerine aralıksız devam ediyor. İftar Çadırına davet edilen Başta Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNDEM,İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Mİlli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Bekir Sıtkı ÖZAYDIN, Derviş ÖZÇAL, Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanımız, Bolvadin Özel İdare Müdürümüz, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Derviş AYNACI, Akparti İlçe Başkanı Sayın Carullah KOLAY ve diğer misafirler 19/08/2011 tarihinde katıldılar.

Samimi ortamda gerçekleşen iftar çadırı etkinlikleri Başta Kaymakamımız ve diğer değerli misafirlerimizin katılımlarıyla İftar Çadırımızda Kaynaşmanın en güzeli sergilendi. İftar çadırı Etkinliklerine katılan Başta Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN ve eşlerine ,İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNDEM ve diğer değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.















































































DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/2



DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/3



DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/4



DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/5


DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/6

Güzel Dişli'mizde büyük küçük herkes, mübarek Ramazan Ayına girmenin sevincini hep birlikte yaşıyorlar. Ramazanın habercisi teravih namazına giden Dişlililerin bu yıl gurbetçilerden bazılarının tatillerini ramazanda Dişli'de geçirdikleri gözlerden kaçmıyor.

Kasabamızdaki Tüm üyelerinin Anne ve bacılarımızın oluşturduğu Dişli Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yılda örnek çalışmalarından birisi olan geleneksel İFTAR ÇADIRI geleneğini binbir meşekkatle ve tempolu çalışmayla devam ettirdikleri görüldü.

Bu güzel geleneğin ve diğer maneviyatımıza kasabamızın birlik ve dayanışma ruhunu ön plana taşıyan gelenekleri devam ettirmeleri ve kasabamızdaki ve gurbetteki Dişlili kardeşlerimizin desteklerinden dolayı TEŞEKKÜR VE ALLAH RAZI OLSUN dileklerimizi iletiyor , izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.




GÜZEL DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU 2011/1



Son Güncelleme :  29/08/2011 Saat 02:06:41 Bu Haber  12486 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 12/08/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Mübarek ay olan Ramazan ayı tekrar geldi. İnşallah Ramazanın bereketi herkese ulaşır. Bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Orucumuzu tam tutmalıyız, teravih namazlarını kaçırmamalıyız. Fitre ve zekatlarımızı vermeliyiz. Rabbimize karşı daha fazla ibadet etmeliyiz. İftar çadırında çalışanlara bu sıcakta Allah kolaylık versin. Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini özverili çalışmalarından dolayı kutlarım.

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 12/08/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Ramazan ayının İslam alemine , güzel vatanımıza ve kasabamıza hayırlar getirmesi dilerim. Bu güzel ayda İftar çadırı açan Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kutluyorum. Allah yardımcıları olsun. Etkinlikleri beğeniyoruz. Kasabamız halkının derneğimizi gönülden destekledikleri için teşekkür ediyorum.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 11/08/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve kadirşinas ekibi her zaman olduğu gibi mubarek Ramazan ayında da kasabamız ve islam aleminin örf ve adetlerine uygun sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam etmektedir. Bu etkinliklere öncülük yaparak çevredeki diğer yerleşim merkezlerinde de takdir toplayan dernek gönüllülerine ve sosyal etkinliklere maddi manevi desteklerini esirgemeyen kasabamız halkına da buradan teşekkür etmeyi borç bilirim. ALLAH (C.C) sizden ,ekibinizden ve yardımlarını esirgemeyen Dişli halkından razı olsun...

     
     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 11/08/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Bu tür hayırlı işleri organize eden dernek yönetiminden ve emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.büyük bir özveriyle çabalayanların ecrini yüce Rabbimiz inşallah fazlasıyla verecektir.bu vesileyle hepsine teşekkür ediyorum.ALLAH yar ve yardımcıları olsun.

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 11/08/2011 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYINDA YARDIMLAŞMADA YARIŞAN TÜM ÜMMETİ MUHAMMED''İN YAPTIKLARI HAYIRLARI ALLAH KABUL ETSİN...

     
     
 Yorumlayan : İbrahim YILDIRIM      Tarih : 11/08/2011 00:00:00
   
Kaynarca/İstanbul
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
408

Site Yöneticisi
 
Mübarek Ramazan ayında yapılan bu tür faaliyetler için Merkez DIYAD derneğini tebrik ederim, Allah yar ve yardımcıları olsun.

     
     
 Yorumlayan : Saban Olas      Tarih : 10/08/2011 00:00:00
   

20/03/2008
Mesaj Bilgisi
136

Tecrübeli Üye
 
EMEGI GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSIN YIYENLERE AFIYET OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 10/08/2011 00:00:00
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Ramazan ayını bu gibi etkinliklerle coşkulu ve neşeli hale getiren kardeşlerimize kasabamız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni nesile ramazan ayını sevdirecek ve ramazanın ayrıcalığını hissettirecek tüm etkinlikler güzeldir. Dernek yöneticisi emeği geçen tüm kardeşlerimize ve katkıda bulunan tüm halkımıza Allah razı olsun diyor ve gelecek yıllardada devam etmesini temenni ediyorum...

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 10/08/2011 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı ülkemizin her yerinde olduğu gibi Güzel Dişlimde de ne güzel geçmektedir. İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır düturuna ve Allah''ın verdiği nimetlere şükrederek Rasulünün sünnetine uyularak yapılan bu tür faailyetler inşallah Rabbim karşısında karşılıksız kalmayacaktır. Bazılarının hoşuna gitmesede, bazılarının kendilerinin yapamadığını başkaları yaptığı için hoşnutsuzluğunu değişik vesilelerle dile getirse bile, bazılarının de gıpta ile takip ettikleri bu tür etkinliklere öncül olanlardan ve bu öncülere inanarak her türlü fedkarlığı gösterenlerden Allah razı olsun. Bu belde bizim. Allah rızası ön plana çıkınca hiç bir engelin aşılamaması mümkün değil. Allah yar ve yardımcınız olsun

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 10/08/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Güzel Dişli''mizde kurulan iftar çadırında ramazan coşkusunun en güzel şekilde devam ettiğini görmek bizleri gerçekten çok sevindiriyor. Bu mübarek ayın ağustosa denk gelmesiyle birlikte aşırı sıcakların da olmasına rağmen iftar çadırındaki görevli olanlardan Allah razı olsun. Yemeklerin hazırlanması ve evlere dağıtılması sıcak hava da kolay bir şey değil Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca iftar çadırına yemek verenler oldukça çok sıra dolduğu halde yedekte dahi bekleyenler varmış ne kadar güzel bir şey iftar çadırına yemek verenlerden, çadırda görevi üstlenenlerden Allah razı olsun. Tüm Ümmeti Muhammed''in Ramazanı mübarek olsun.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 20 Yorum Bulunmakta