18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03AFDIYAD'DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBET DEVAM EDİYOR(2.HAFTA)
03AFDIYAD'DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBET DEVAM EDİYOR(2.HAFTA)


03AFDIYAD'DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBET DEVAM EDİYOR(2.HAFTA)

25 Ekim 2018 itibariyle bu seneki başlangıcı yapılan , Perşembe akşamları 03AFDIYAD derneğimizdeki Kur'an-i Kerim okunması ile birlikte meal ve ilmihal derslerine 01 Kasım 2018 Perşembe günü de devam etti.

Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ tarafından Kur'an-i Kerim okunması ile başlayan program yine müftümüz tarafından Mülk suresinin meal ve kısa tefsiri ile devam etmiştir. Yapılan duanın ardından da katılım sağlayanlara ikramda bulunulmuştur.

İstanbul'dan hacca giden Muammer Aksoy ve Ahmet Aksoy kardeşlerimiz de zemzem ve hurma ikramında bulunmuştur. Yapılan diğer ikramlar ile birlikte gecemiz devam etmiştir. Allah haclarını kabul etsin.

Pendik Müftüsünün de bizzat katıldığı Perşembe gecesi programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.





























03AFDIYAD ' DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBETE BAŞLANDI

Geçtiğimiz sene Ekim ayı itibariyle başlayan ve Mayıs ayına kadar devam eden Perşembe akşamları 03AFDIYAD derneğimizdeki Kur'an-i Kerim okunması ile birlikte meal ve ilmihal derslerine 25 Ekim 2018 günü itibariyle başlanmıştır.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de ; Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ bey derneğimizde ki sohbete katılmış ve yaklaşmakta olan Mevlid Kandili ve haftası hakkında sohbet etmiş , Mülk suresinin meali ve kısa tefsiri ile sohbetine devam etmiştir. Ardından Bahçelievler Camii imamı Ramazan hocamız dua etmiş ve katılım sağlayanlara ikramda bulunulmuştur.

İstanbul'dan hacca giden Mustan Özkaran ve Muammer Aksoy kardeşlerimiz de zemzem ve hurma ikramında bulunmuştur. Yapılan diğer ikramlar ile birlikte gecemiz devam etmiştir. Allah haclarını kabul etsin.

Katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür eder , önümüzdeki haftalarda katılamayan hemşerilerimiz de derneğimize bekliyoruz.

Pendik Müftüsünün de bizzat katıldığı Perşembe gecesi programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.



































Son Güncelleme :  02/11/2018 Saat 09:04:00 Bu Haber  3703 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/11/2018 01:15:32
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Peygamber Efendimiz : Kim ilim meclisinde bulunursa Cennet yolundadır. veya ya öğrenen ol veya öğreten veyahutta bunları seven ve bunlarla haşır neşir olanlardan ol bunların dışında kalarak bunlara düşman olanlardan olma yoksa helak olursunuz.buyuruyor.Ne güzel bir ortam oluşmuş,emeği geçen hizmet eden ve ders veren hoca Efendiden ve bu meclise katılanlardan Allah razı olsun.Elimizden hiç bir şey gelmiyorsa bu tür ilim meclislerine ve sohbetlere katılarak bir iki kelime öğrenirsek hem hayatımıza yeni bilgiler katmış oluruz ve hem de bu meclislerde bulunduğumuz için de Allah''ın ve meleklerin hoşnutluğunu kazanmış oluruz inşaallah.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 02/11/2018 09:46:19
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Dünya başkenti payitaht da kasabamızın güzel insanlarının dernek aracılığı ile bir araya gelmeleri çok güzel bir olay... Bu organizasyona sebep olan başta dernek başkanın Mustafa KODEŞe ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlara toplantıya teşrif eden kişilere ve özellikle Pendik müftüsüne çok teşekkür ederim. Bu tür organizeler günümüzde dahada mühim hale geldi çünkü insanlar arasında iletişim kalmadı, herkes kendisinin her şeyi bildiğini zannediyor fakat bilgisizlik diz boyu. Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi ve özellikle gençlerimizin katılmalarının sağlanması çok önemli. Bir Dişlili olarak İstanbulda böyle çalışmaların olması ve bir derneğin faaliyette bulunmasından gurur duyuyorum. inşaallah yeni dernek binasına kavuşuruz.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 31/10/2018 08:21:43
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları güzel ülkemin güzel bir şehrinde Rabbimin en güzel kelamı Kur''an-ı okumak, anlamak ve tatbik etmek için kaldıkları yerden tekrar başlamışlar. Allah yar ve yardımcıları olsun. Maden insan olarak yaratıldık, Müslümanlığı miras yoluyla da olsa seçtik öyleyse Müslümanlığı tam olarak öğrenmeye ve hayatımızda tatbik etmeye gayret göstermeliyiz. Bu örnek olan faaliyetiniz Rabbim katında zayi olmayacaktır inşallah. Yolunuz açık, sabrınız nefsinizin önünde olsun inşallah.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 30/10/2018 16:08:18
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
SLM. OKUNAN KURAN KERİMİ, YAPILAN DUALARI IALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta