20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DDYD DERNEGI DISLILILER DAYANISMA GECESI MUHTESEMDI (Fotolar Yükleniyor)
DDYD DERNEGI DISLILILER DAYANISMA GECESI MUHTESEMDI (Fotolar Yükleniyor)


Avrupa"da yasayan Dislilileri bir arada toplayarak birlik beraberlik ve kaynasma gecesinin 3. süsü Almanya"nin Köln kentinde Avrupa DDYD tarafindan yapildi.


Bu geceye Avrupa Ülkeleri Basta Almanya"dan Fransa,Belcika , Hollanda"dan ve Türkiye"den bir cok Dislili ve Dislililerin sevgili dostlarinin bulunduklari , diger yerlerdeki kardeslerimizin katilimiyla cosku icerisinde yapildi.

Bu yil Bu kadar ilginin olacagini tahmin edilemediginden davetlilere dagitilan yemekler tükendi.

Hatta cekilis biletleri daha ilk saatlerde tükendigi gözlendi.Gecede konuklara hizmet verebilmek icin tüm yönetim kurulu üyeleri baskan Isa GEDIK"le beraber durmadan calistiklari gözlerden kacmadi.

Yönetim Kurulu bazen su tasirken bazen yemek tasirken görülmesi güzel ve anlamli Dislilli Misafirperverliginin en önemli göstergesiydi.

Bu tempo icerisinde bizlerde,Önder kardesimle , üzerimize dusen sorumluluklari almaktan geri durmayarak bu güzel ortama destek verdik.

Cünkü gun DISLILILER"IN GÜNÜYDÜ ...

Bu güzel Gecenin basarili sekilde gecmesi icin calisan Avrupa DDYD Dernegimiz Baskani Isa GEDIK ve Tüm Yönetim Kurulu Üyeleriyle ; Sunumu büyük özveri ve basarili gayretlerle gerceklestiren Muhammed GENCER (GENCO) ve Tahsin ARSLAN Kardeslerimize de tesekkür ediyoruzAvrupa"da yasayan büyük cogunlukla özlemini cektigi bu gece de bir araya gelen Dislililer arasinda koyu muhabbetlere daldiklari gözlerden kacmadi.

Basta Türkiye"den katilan misafirlerden Doc.Dr. Sayin Bünyamin SOLMAZ Hocamizin güzel konusmalarinin ardindan,Disli"de Avrupa DDY Dernegimizin faaliyetleri Önder ÖLMEZ tarafindan izleyicilere konusmalariyla bilgilendirildi.

Ardindan Disli"de egitimcilerimiz adina kürsüye gelen Disli Atatürk Ilkögretim Okulu Müdür Yardimcisi Sayin Bülent GÜVENIR Avrupa Disli Dayanisma ve Yardimlasma Dernegimiz tarafindan Egitime ve ögrencilere yapilan yardim ve desteklerinden dolayi basta gelmis gecmis Yönetim Kurulu Üyelerine ve simdiki Yönetim Kurulu Baskani Isa GEDIK ile Yönetim Kurulu Üyelerine ayri tesekkürlerini iletti.

Avrupa"da Dernege üye olmakla aidat ödeyerek özveride bulunan tüm Dislili kardeslerimize tesekkür ettiler.

Toplantiya katilarak KurA"an-i kerim Tilavetleri ve Dualariyla geceye Remzi AKSOY Hocamiz da renk kattilar.

Avrpu"nin degisik Ülkelerinden gelen Kardeslerimiz ,ister Dislili olsun ister Dislililere destek olmak amaciyla gerek Bolvadin,gerekse Bolvadin ve Afyon cevresinin yani sira daha uzak memeleketli kardeslerimizin de bu geceye ilgi duyduklarini yaptiklari dernegimize yaptiklari bagislarla görmus olduk.

Kasabamizdan pek cok kardesimiz Dernegimize yaptiklari bagislarda adeta bir birleriyle yarisa girdiler.Dernegimize Bagista bulunanlar arasinda minik yavrularin da bulunmasi bizleri fazlasiyla duygulandirmistir.

Ayrica misafir oldugumuz ve bizleri evlerine davet etme yarisinda bulunan hemsehrilerimiz,kardeslerimizden cok büyük ilgi ve alaka görmeye devam ediyoruz.Ilgilerinden ve samimiyetlerinden dolayi kendilerinden Tüm Dislililer önünde tesekkürü bir borc biliyoruz.Zamanimiz yettigince ziyaretlerimize devam edecegiz.

Ziyaret fotograflari ayrica eklecektir.





PROGRAM ÖNCESI MISAFIRLERLE





PROGRAM ÖNCESI GÖRUNTÜLER










































































Geleneksel Olarak AVRUPA"DA YASAYAN DISLILILERIN AGALIGI"NI ALMA YARISI kiran kirana gecti.Acik arttirma sonucu,gectigimiz Dayanisma Gecesi"nde 2200 Auro ile kazanan TASPINAR AILESI bu yilda acik arttirma yarisindan,en fazla arttirmayi yaparak,gectigimiz dönemdekinden cok fazla arttirimla 3800 EURO ile Geleneksel Gecenin Agaligi Ünvanini 2 Yilligina Kazanmis oldu.

AGA AILESI ÖDÜLÜNÜ AVRUPA DDYD DERNEGI BASKANI ISA GEDIK"TEN ALIRLARKEN





















































































FOGRAFLAR YARINDAN ITIBAREN DEVAM EDECEK OLUP ;ZIYARET ETTIMIZ AILERLE ILGI FOTOGRAFLAR DA ZAMANLA EKLENECEKTIR...






(Haberimize gezimizin 2. duragi OSNABRÜCK"ten Vatan ve Ismail KODES Kardeslerin evlerinden Guzel fotograflariyla hazirlamaya Devam Ediyoruz.


MUHTEMELEN PERSEMBE GUNU KIYMETLI HASAN AKYÜZ AGABEY"IN ARABASIYLA FRANKFURT"TA NURULLAH OKUMUS KARDESIMIZI DE ALARAK; INSAALLAH DISLILI KARDESLERIMIZLE OLMAYI DÜSÜNÜYORUZ..







Son Güncelleme :  10/04/2007 Saat 14:41:00 Bu Haber  19526 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 12/04/2007 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
DDYD Toplandisina Turkiyeden ve Buradan gelen Tum hemserilerime hos geldiniz dileklerimi bildirim.Ayrica emegi gecen Yonetim kurulu uyelerine ve emegi gecen tum arkadaslarada tesekur ederim.Cok guzel bir gundu.Insallah gelecek yillardada boyle olur.Fotograflar icinde Bulent hocaya tesekkur ederim.Ayrica Teyze Ogluna ve Arkadaslarina Gorevinizde Basarilar Dilerim.BU GECEYI HAZIRLAYANDAN ALLAH RAZI OLSUN:SAYGILARIMLA:Bir dahaki gecede gorusmek dileklerimle HOSCA KALIN:SAGLIKLA KALIN:

     
     
 Yorumlayan : AdemNur KÖYLÜ      Tarih : 12/04/2007 00:00:00
   
Eskişehir
06/06/2006
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
Bu güzel dayanışma örneğini sergileyen,organizasyon üyelerine ve tüm iştirakçilere saygı ve selamlarımı sunuyorum..Emeği geçenlerin yüreklerine sağlık

     
     
 Yorumlayan : ilyas böcek      Tarih : 12/04/2007 00:00:00
   
Afyonkarahisar
10/03/2006
Mesaj Bilgisi
276

Fanatik Üye
 
SELAMÜNALEYKÜM:DDYD Derneginin yapmış oldugu bu güzel gece için isa abi ve yönetim kuruluna çok çok teşekür ederim,bu tür organizasyonların devamını dilerim ki zaten yapacaklardır bunda hiç şüphem yok ,ayrıca bu organizasyona katılan ve destek veren hemşehrilerime de ayrıca teşekür ederim bu tür organizasyonlar bir birimize baglılıgımızı artırıcı etkinliklerdir diyerek tekrar herkese saygı ve sevgilerimle.

     
     
 Yorumlayan : muhammet ağılönü      Tarih : 11/04/2007 00:00:00
   
yAnıMamI gElceN xS
19/12/2006
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
çok güzel bune ya fotolar bak bak bitmiyor veysel enişte ne güzel çıkmışsın öyle ........

     
     
 Yorumlayan : ibrahim dal      Tarih : 11/04/2007 00:00:00
   
AFYOK
21/02/2006
Mesaj Bilgisi
77

Aktif Üye
 
slm boyle gecelerın surmesını dılerım (BOZKIRLARIN HIRCIN COCUĞU POYRAZ)

     
     
 Yorumlayan : gencer basri      Tarih : 11/04/2007 00:00:00
   
fransa
02/11/2006
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
MERHABA DISLI GECESI COK GUZEL OLDU YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN HERKESE SLM BYE

     
     
 Yorumlayan : mustafa şen      Tarih : 11/04/2007 00:00:00
   

16/09/2006
Mesaj Bilgisi
65

Aktif Üye
 
HOCAM RESİMLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RESİMLER MÜTHİŞ DEVAMINI BEKLERİZ

     
     
 Yorumlayan : irfan solmaz      Tarih : 11/04/2007 00:00:00
   
afyonkarahisar
28/03/2007
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
DDYD Kurultayı Dişlililere has görkemli olmuş, emeği olanları kutlar, fotoğraflarda görülen birlik ve beraberliğin her yerde ve her daim olması dileğiyle saygılar sunuyorum.

     
     
 Yorumlayan : tekin aydin      Tarih : 10/04/2007 00:00:00
   
almanya
12/12/2006
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
elamin aleykum sayin DDYD kuruluna yaptiklari hizmetlerden dolayi tesekurlerimimi arz ederim gercekten cok guzelolmus emeklerinize ve ellerinize saylik emeyi gecen herkesden allah razi olsun .saygilarla.

     
     
 Yorumlayan : Ali SOLMAZ      Tarih : 10/04/2007 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
09/01/2006
Mesaj Bilgisi
341

Fanatik Üye
 
KİLOMETRELERÇE UZAKLARDA O ŞEHİRDE BU ŞEHİRDE GİZLENMİŞ OLSAKTA SİZLERDE,BİZLERDE BİR ARAYA GELDİĞİMİZ ZAMAN,KASABALI OLARAK GÜLERKEN HERKESLE BERABER GÜLMEYİ,ACI GÜNÜMÜZDEDE ORTAK AĞLAMAYI BİLEN BİR YAPIMIZ VARDIR.ALLAHIM BU BİRLİĞMİZİ DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN.DDYD DÜZENLEYEN İSA GEDİK,e YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE TEŞŞEKÜR EDEREK CANI GÖNÜLDE KUÇAKLAR GÖZLERİNDEN ÖPERİM.AYRIRA ORADA BULANNA BENİ TANIYAN VEDE TANIMIYAN DİŞLİ,Lİ KARDEŞLERİMİN BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.ALLAHA EMANET OLUN AFYONKARAHİSARDAN ALİ (CENGİZ) SOLMAZ LAVIROĞLU SEVGİLERİMLE

     
Toplam 5 sayfada 1234.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 41 Yorum Bulunmakta