29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Kıymetli Gurbetteki Dişlili Hemşehrilerim
Kıymetli Gurbetteki Dişlili Hemşehrilerim


Avrupa seyahatimiz esnasında bir çok kardeşim iznimiz süresince bize eşlik etmekten,bizim evlerine misafir olmamızdan gurur duyacaklarını ifade ettiler.Ne yazık ki bizim Almanya’yı ve diğer ülkeleri yeterince tanıyamadığımız , adreslerini bilmediğimiz için kendi başımıza gezmemiz mümkün olmadığı için bazı kardeşlerimize,büyüklerimize ziyarette bulanamadığımız için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.

Başta Frankfurt’taki kardeşlerimize ve Fransa’daki kardeşlerimize neden gezi güzergahında değişiklik yapıldığını da bu vesile ile açıklamak istiyorum.

Vatan-İsmail KODEŞLER’den ayrıldıktan sonra ve Hasan AKYÜZ ağabeye gezi güzergahını belirledik.Ben de siteden bunu yazdım.
Önce Frankfurt’a vardık.Değerli kardeşlerimizle birlikte gece yarısına kadar şakalaştık sohbet ettik.Ertesi gün sabah davet üzerine kahvaltımızı değişik yerde yaptık.

Birlikte Hava limanını ve değişik yerleri gezdik.Cuma namazımızı da Bischofsaim’da kıldık.Birlikte (Nurullah OKUMUŞ,Aytekin AĞILÖNÜ,Mahir OKUMUŞ ve Hasan AKYÜZ Ağabeyle)alış-veriş merkezlerine giderek çeşitli ihtiyaç malzemelerimi alıp ücretimi ödedikten sonra birlikte Bischofsaim’a döndük.Burada hiç yemek yiyemeyeceğimizi belirterek kısa kısa 5’er dakikalık ev ziyaretlerini yaptık.Zamanımız sınırlı olduğu için akşam için Ümit SUSAM ve diğer Ailelerin davetlerine bile katılamadan Dönüşte Frankfut’a uğramak üzere Hasan AKYÜZ Ağabeyle Faransa’ya hareket ettik. Hasan Ağabey kendisine telefon geldiğini Bulundukları yakın bir yerde ertesi gün saat 10:00’da ihale yapılacağını kendisininde bu ihaleye katılması gerektiğini arabada giderken söyledi.

Beni de kendi yerleşim yerlerine yakın istediğim yere götürebileceği söyledi. Yol da giderken Almanya’dan Ümit SUSAM ve Fransa’dan Turan GÜMÜŞ ve başka bir kardeşimiz aradılar. Kendilerinin beni Fransa’ya getirmek üzere bulunduğum yerden almak için arabayla geleceğini ifade etti.

Bu sırada Bonn kentine yaklaşmıştık. Teşekkürlerimi ve mümkün olması halinde tekrar Fransa’ya döneceğimi özürlerimi kendilerine ilettim .Bu arada beni tekrar Frankfurt'a ve oradan da Fransa'ya götürmek için ertesi günü Verviers'e gelmiş olan Mahir OKUMUŞ,Nurullah OKUMUŞ ve Mustafa DALDAL Kardeşlerime önceki gibi şimdide huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.Durmumu da kendilerine izah etmiştim.Ama ne yazık ki ,çok istemimize rağmen ;Hollanda gezimiz sonunda rahatsızlamdan dolayı,kendimi iyi hissetmediğim için ; Fransa’ya hatta Berlin ve Kiel’deki kardeşlerimizi ve değerli ailelerini ziyaret etmemiz bu zaman zarfında hastalandığımdan dolayı da hiç mümkün olmamıştır.Elimde olmayan burumlardan dolayı kendilerinden de özür diliyorum.

Bu arada bizlerle birlikte olan Bischofsaim’da kıldık.Birlikte (Nurullah OKUMUŞ,Aytekin AĞILÖNÜ,Mahir OKUMUŞ kardeşlerimize ve ailelerine,aynı bölgede yaşayan yüz yüze görüşemediğimiz,beni telefonla arayan tüm Dişlili kardeşlerime saygı ve selamlarımı sunuyorum. Bu nedenlerden dolayı suizanda (kötü kanaatlerde) bulunan kardeşlerim için Yüce Rabbimin den de af diliyorum.

Çünkü O bize bizden daha yakındır.Kalbimizden ne geçiyorsa O nasıl diliyorsa hakkımızda onu versin.En güzel kararı da O verecektir. Diyor Hepinizi Allah’a Emanet Ediyorum.
Son Güncelleme :  28/04/2007 Saat 21:58:50 Bu Haber  4603 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mehmet SAPMAZ      Tarih : 29/04/2007 00:00:00
   
İstanbul
05/11/2006
Mesaj Bilgisi
52

Aktif Üye
 
SAYIN HOCAM SİTEMİZ VE DİŞLİ KASABAMIZA YAPMIŞ OLDUGUN HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKÜR EDİYORUM.BAŞARILAR HER ZAMAN KISKANÇLIK DOGURUR.AYRICA DDYD NİN YAPMİŞ OLDUGU ETKİNLİK COK BAŞARILI VE DİŞLİ ADINA GURUR VERİCİYDİ EMEĞİ GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN BAŞARILARININ VE ETKİNLİKLERİNİN DEVAMINI DİLERİM

     
     
 Yorumlayan : Ali SOLMAZ      Tarih : 29/04/2007 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
09/01/2006
Mesaj Bilgisi
341

Fanatik Üye
 
ÇOK DEĞERLİ YAŞCA BÜYÜK OLMAMA RAHMEN GÖREV İCABI HERKESE NASİP OLMAYAN KUTSAL GÖREV OLAN ÖĞRETMENLİK YAPTIĞINIZDAN DOLAYI HOCAM DEMEDEN GEÇEMEYEÇEĞİM.DİŞLİ SİTEMİZDE SENİN SİTEM DOLU YAZINIZI OKUDUM.SİTEM ETMEKLEDE HAKLISINIZ.ŞUNU UNUTMA HERKEZ BİR ŞEYDEN HOŞLANMAYA BİLİR,KİMİ GİDER DİKENE KONAR KİMİ GİDER GÜLLE KONAR.SEN GÜLDEN YANA KONANLARDAN OL.DİKENDEN YANA KONARSAN PİRİM VERMİŞ OLURSUN.NE DEMİŞLER DİLENCİYE EKMEK VERME EKMEK YAPMASINI ÖĞRET.SENİN YAPTIĞIN EKMEGİ YAPAN VARSA YAPSINLAR.BALIN VARSA SİNEĞİNDE OLAÇAKTIR.VARSIN OLSUN.D.D.Y.D İSA GEDİK KARDEŞİME BAŞARILAR DİLERİM.AL.EMANET OLU

     
     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 29/04/2007 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
HOCAM AVRUPA GEZINIZ ESNASINDA BIR COK HAYIRLARA VESILE OLDUNUZ -HAYIRA VESILE OLAN HAYIRI YAPMIS GIBIDIR-DOLAYISIYLA DISLI GECESINDE BIZ BIR KAC HAYIR YAPTIYSAK SIZ BINLERCE YAPTINIZ SIZLERE TESEKKURU BIR BORC BILIYORUZ SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : gencer basri      Tarih : 29/04/2007 00:00:00
   
fransa
02/11/2006
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
BOSVERIN HOCAM BU KADARDA GELDINIZYA YETER GECEYE BILE GELMENIZ COK GUZELDI BIRAKIN MISAFIRLIKLERI VALLA HERSE ICIN TESEKURLER HOCAM

     
     
 Yorumlayan : AHMET DAL      Tarih : 29/04/2007 00:00:00
   
ALMANYA
13/07/2005
Mesaj Bilgisi
549

Fanatik Üye
 
Akilli Düsman Ahmak dosttan daha iyidir.Bülent hocam hersey cok güzeldi.

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 28/04/2007 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
HOCAM GEL DEMESI KOLAY GELDIYEN NIYE GELIP ALMIYOR ONU ANLAMIS DEYILIM BIZ HOLLANDAYA GITTIGIMIZDE DE HOCAM BANA UGRAMADIN DEDILER BIZLER ISE TELEFON ACTIK ULASAMADIK VE NERELERE KIMIN EVLERINE GIDECEYIMIZI DISLI STESINE YAZDIK NEDEN GELDIYENLER GELIP ALMADILAR BIZLERI SAYIN BULEN HOCAMIZI ISTESELERDI GELIRLERDI BEN BUNUN ALTINDA ART NIYET ARARIM BIR INSANI RENDICE ETMEK ICIN TUZAK DERIM?

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta