03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMAYAN ÖĞRENCİLERİNİN,ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZLERİ(VİDEO)
ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMAYAN ÖĞRENCİLERİNİN,ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZLERİ(VİDEO)




Kasabamızda uzun yıllar yaptığı öğretmenlik görevleri sırasında pek çok öğrenci yetiştirmiş Emekli Öğretmenimiz Sayın Abdil ÜNAL'a bir grup öğrencileri ve Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sayın Bülent GÜVENİR'le işbirliği yapıp Ramazan bayramının 2. günü için bir sürpriz hazırlamışlardır.

Bu sürprizden öğretmenimiz hiç haberdar edilmemiş,yaşlı genç her öğretmenle olduğu gibi kendileriyle samimi olan Bülent öğretmenimiz bu tatlı heyecanı Abdil Öğretmenimize ,öğrencilerine ve bizlere tatdırdıkları için kendilerine Sınıf arkadaşlarından Mustafa PETEK (Yeni Camii İmam Hatibi),Muhammed ÜNAL (Ünal Digital),Önder ÖLMEZ (Rızaoğlu Halı Mobilya),Doğan YEŞİL (Doğan Pen),Bayram ÖLMEZ,İsmail ÖLMEZ (Yakamoz Tesisat),Mustafa ÖLMEZ (Şelale İş),Rasih PAMUKÇU,Süleyman PINAR (Eskişehir'deFabrikada Çalışıyor), İrfan AĞILÖNÜ (2 Dönem önceki Mezun Öğrencileri,İdareci öğretmen),Ahmet TEKEŞ (Gıncırlılar'dan Fabrikada Çalışıyor) öğrenci kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz.

Öğretenleriyle sohbet eden öğrencileri daha sonra hazırladıkları Pide ziyafetiyle tatlı sohbetlerine devam ettikten sonra vedalaşarak ayrılmışlardır. Sizlere bu güzel sürpriz görüntüleri izlenimlerinize sunuyoruz.



I. BÖLÜM





II. BÖLÜM






FOTOĞRAFLAR DAHA SONRA EKLENECEKTİR






Bu Güzel Görüntülerin İnternet ortamına Hazırlanmasında Bizlere yardımcı Olan GÜRBÜZ BİLGİSAYAR & İNTERNET CAFE Sahibi Hüseyin GÜMÜŞ' e Teşekkür Ediyoruz.

Son Güncelleme :  16/10/2007 Saat 19:20:29 Bu Haber  12230 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Faruk Göceci      Tarih : 15/10/2007 00:00:00
   
Almanya
06/04/2006
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
ALLAH Razi olsun Bülent hocam Abdil ÜNAL hocamizi ögrencileriyle böyle gecmis günlere götürerek o heyecani yasatmak vede sayin Abdil agabeyimizin köyünün güzel insanlarina yaptigi hizmetlerin bosa gitmedigini göstererek cok güzel bir hizmete daha damga vurdugunuzu belirtir saygilarimi sunuyorum.Bu vesileyle Abdil agabeyimizin gecmis Bayramini kutlar ellerinden öperiz.ayrica youtubeye girerekte Abdil ünal yazarakta tamamini izleyebilirsiniz.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 15/10/2007 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
SELAMUNALEYKÜM ÖNCELIKLE ÖYLE GÜZEL BIR SÜPRIZI YAPAN BASTA SAYGI DEGER HOCAMIN ÖGRENCILERINE DAHA SONRA BU ISLERIN ÜSTADI OLAN SAYIN BÜLENT HOCAMA SONSUZ TESEKÜRLERIMI SUNARIM ALLAHIM SEVGILI ABDIL HOCAMIZI VE O GIBI DEGERLI HOCALARIMIZI ALIIHSAN HOCAMI CELAL HOCAMI MUSTAFA HOCAMI CAFER HOCAMI EGER OLUPDA ADINI UNUTTUGUM TÜM ÖGRETMENLERIME YÜCE MEVLAMDAN SAGLIK SIHAT MUTLULUKLAR DILERIM VE BIZLERE ANAMIZDAN BABAMIZDAN FAZLA EMEGI OLUPDA HAKKIN RAHMETINE KAVUSAN TÜM ÖGRETMENLERIMIN MEKANI CENNET OLSUN ALLAHIM ONLARI CENNET MEKANINDA BULUSTURSUN GERCEKTEN ALLAHIM RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN

     
Toplam 4 sayfada 1..234

Habere Yapılmış Toplam 32 Yorum Bulunmakta