16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ADDY DERNEĞİ TOPLU SÜNNET BÜYÜK KATILIMLA VE COŞKUYLA YAPILDI( 3. EKLEME)
ADDY DERNEĞİ TOPLU SÜNNET BÜYÜK KATILIMLA VE COŞKUYLA YAPILDI( 3. EKLEME)




Avrupa DDYD Derneği Kasabamızda gerçekleştirilen Toplu Sünnet Organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkıda bulunanlardan başta ;100 üyemize,Süleyman TAŞPINAR Ailesi'ne,Ergün ÇELİK'e,Turan-Mehmet Ali GÜMÜŞ Kardeşlere,Yüksel-Latif AĞILÖNÜ kardeşlere,Mehmet ÇAKIL Ağabeyimize,İsmail-Vatan KODEŞ Kardeşlere,Ahmet ÖZDEMİR Ailesi'ne ayrıca yaptıkları katkılardan dolayı Avrupa Dişli Dayanışma ve yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına Teşekkürlerimizi sunuyorum.


İsa GEDİK
ADDYD Dernek Başkanı

Avrupa DDYD Derneği Tarafından Kasabamızda İlk Defa Gerçekleştirilen Sünnet Şölenine bu gün öğleden sonra başlanılanıldı.






Sünnet konvoyu Dişli Belediyesi ve Dişli İlköğretim Okulu önünde toplanıldı.Çok geniş katılımla sünnet yapılan ailelerle birlikte, süslenmiş olan sünnet arabalarına bindirildi.Konvoya ilgi gerçekten büyüktü.Daha önce kasaba içinde belediye hoperlöründen birbirinden güzel şarkılarla halkın ilgisi çekilmişti.

Hep beraber konvoyla kasaba içerisinde gezildi.Toplam 100 taşıt aracından oluşan konvoy kasaba içerisinde dolaştıktan sonra AYDIN DÜĞÜN SALONU'na varıldı.Törene Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından , Bülent GÜVENİR Öğretmenimizin ilgi çekici,samimi sunumlarıyla Dişlililere yakışır şekilde devam ettirildi.

Sünnet yapılan aileler,akrabalar ve kasabamız halkının katılımıyla ve yapılan bir birinden güzel etkinliklerle sünnet şölenine devam edildi

Şölende folklor ekibinin gösterileri,belediye başkanı , ADDYD Derneği Dişli Temsilcisi Mustafa OKUMUŞ HOCAMIZ VE diğer renkli simaların konuşmalarının ardından Cami Hocalarımızın Sünnetle ilgili konuşmaları ve duaları ile devam edildi.

Sünnet şöleninin Kasabamızın birlik ve beraberliğine bir tuğla olmasını,Sünnet olan çocuklarımızın ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletir,Avrupa DDYD Derneği'ne teşekkür ederiz.

.









































































































































































































































































































Son Güncelleme :  12/11/2007 Saat 21:25:39 Bu Haber  6779 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 12/11/2007 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
SÜNNETI YAPILAN COCULARA VE AILELERINE HAYIRLI OLSUN; ALLAH BÜYÜK DÜGÜNLERINIDE GÖSTERSIN. AVRUPANIN MUHTELIF ÜLKELERINDEKI 100 ÜYEMIZE ÖNCELIKLE, SONRA SADECE ALLAH RIZASI ICIN GAYRET EDEN YÖNETIM KURULU ARKADASLARIM CENNET TASPINAR, SONER ARSLAN. YENER ÖLMEZ, NURULLAH OKUMUS, KAYA ÖZDEMIR, ve SALIH AGILÖNÜ ye ayri ayri TESEKKÜR EDERIM.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 12/11/2007 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
MUSTAFA TEKES HEMSEHRIM, GÜZEL VE ANLAMLI CÜMLELERIN ICIN ANCAK TESEKKÜR EDILIR VESSELAM....

     
     
 Yorumlayan : basri duru      Tarih : 11/11/2007 00:00:00
   
afyon
13/06/2007
Mesaj Bilgisi
49

Aktif Üye
 
valla cok guzel olmuş bu işte elı olan hepsıne teşekkur

     
     
 Yorumlayan : cennet taspinar      Tarih : 11/11/2007 00:00:00
   
almanya
23/10/2007
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
SelamünAleyküm... Yapilan toplu sünnet tüm hemsehrilerimiz ve sünnet olan cocuklarin aileleri icin hayirli ugurlu olsun insaAllah...Mevlam büyük dügünlerinide göstermeyi nasip eylesin....Emegi gecen (maddi ve manevi) tüm hemsehrilerimizden Allah´im razi olsun.Birlik ve beraberlik icersinde daha nice mutluluklara erismeyi mevlam hepimize nasip eylesin...Selametle kalin...

     
     
 Yorumlayan : osman pamukçu      Tarih : 11/11/2007 00:00:00
   
dişli
20/08/2007
Mesaj Bilgisi
26

Yeni Üye
 
hayırlı ugurlu olsun acıl sıfalar butun sunnet olan genclere

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 11/11/2007 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
CÜNKÜ İŞ YAPMAYAN İNSAN BOŞ DURDUGU YERDE ANCAKDEDİKODU VE İFTİRA ÜRETİR SİZLER ŞU GÜNE KADAR KASABAMIZDA KARŞILIKSIZ OLARAK YAPTIGINIZ ETKİNLİKLERLE HEM HAYIR İŞLERİ HEM ÖRF ADETLERİMİZİ HEMDE İNSANLARIN BİRLİK VE BERABERLİGİNİZİ SAGLIYOSUNUZ BİZLERDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ SİZLERLE BİRLİKTE GÜCÜMÜZ NİSPETİNDE YAPMAYA HAZIRIZ . YAPTIGINIZ BU HAYIRLI İŞLER, ZENGİNLİK VE VARIYETLE OLMUYOR KASABAMIZDA ONLARCA ZENGİN VARDI BUNLARIN ÇOGU YAPTIKLARINIZIN YARISINI YAPSAYDI BU GÜN DAHA FARKLI KONUMDA OLURDUK AMA MALESEF BU ELEŞTİRİLERİN MERKEZİ BELLİ BUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ YOLUNUZ AÇIK OLSUN.M. TEKEŞ. KÜT

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 11/11/2007 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BU TÜR ETKİNLİKLERLE KASABAMIZDAKİ BİRLİK VE BERABERLİK RRUHUNU CANLANDIRMAKLA KALMAYIP ,İNSANLARIN YALNIZ OLMADIKLARINI HATIRLATIP BUNU HAYIRLARLA SÜSLÜYOSUNUZ BUDA BÜYÜK ÖZVERİ VE CALIŞMA İSTER İŞTE SİZLERDE (BUETKİNLİGİ ORGANİZE EDEN MADDİ MANEVİ OLARAK DESTEKLEYENLER)BU ÖZVERİNİN MAXUMUMUNU GÖSTERİYOSUNUZ ALLAH BU CALIŞMALARINIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ SİZLERİ HER İKİ CİHANDA MUZAFER KILAR BU İŞTE BAZI ENGELLERLE KARŞILAŞMANIZ VE BAZI BALYAPMAZ ARILARIN VIZILTISIYLA VE TACİZLERİ İLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ BU ZATLAR HERZAMAN OLACAKTIR.MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR.MUSTAF

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 27 Yorum Bulunmakta