17 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU
AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU




AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU



Değerli DDYD li Üyelerimiz ve Hemşehrilerimiz;
Daha önceden duyurduğumuz gibi, 29.03.2008 günü, sat 14.00 de Derneğimiz Genel Kurulu toplanarak,
yeni yönetimini, önümüzdeki 2 yıl için, istisnasız oybirliğiyle seçmiştir.


Bu seçime göre;
Başkan: İsa GEDİK,
2. Başkan: Yener ÖLMEZ,
Muhasip: Soner ARSLAN,
Sekreter: cennet TAŞPINAR,
Yön.Kur. Üyesi: Baki ARSLAN,
Yön.Kur. Üyesi: Kadir YURDUSEV ve
Yön.Kur. Üyesi: Mevlüt TAŞPINAR olarak belirlenmiştir.
Dissen’deki hemşehrilerimizin ev sahipliği yaptığı genel kurul, büyük bir sükunet içinde geçmiş ve oybirliğiyle şekillenmiştir.



RECKLİNGHAUSEN Camii Derneği Başkanı MEVLÜT GÖCECİ, DİSSEN Camii Derneği Başkanı AHMET ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan AKYÜZ, Burhan MERT, Faruk GÖCECİ, Ahmet ZENGİN, Şükrü ARSLAN,Ali YILMAZ, İsmail KODEŞ kardeşlerimizin yani sıra Vatan KODEŞ, Hakan YILMAZ, Adem ÇINAR, İsmail ÇAKIL, İbrahim AKYÜZ ve FRANKFURT ve KÖLN ’den gelen isimlerini hatırlayamadığımız toplam 55’in üzerindeki hemşehrimizin katıldığı genel kurulumuza daha çok üyemizin katılımını bekliyorduk fakat bu beklentilerimizin gerçekleşmediğini de üzülerek ifade etmek isteriz.





Ancak yeterli çoğunluğun bulunduğu genel kurul , Kur’an-ı Kerim ve, İstiklal Marşımızın söylenmesinden sonra divan kurulu oluşturularak, Başkan İsa GEDİK tarafından faaliyet raporu okunmuş, derneğimizin mali durumu hakkında bilgi verilmiş, akabinde seçimlere geçilmiş ve yine Kur’an-ı Kerim okunarak, oturum kapanmıştır.




Orada bulunan hemşehrilerimiz dernek faaliyetleri hakkında memnuniyetlerini ifade etmişler ve teşekkürlerini belirterek, aynı yönetimin devam etmesini temenni etmişlerdir.
Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızdan Salih AĞILÖNÜ, Kaya ÖZDEMİR ve Nurullah OKUMUŞ arkadaşlarımız işlerinin yoğunluğundan dolayı mazeretlerini bildirerek, ayrılmak istemişlerdir.

Bu arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz, ALLAH RAZI OLSUN.
Yeni yönetim olarak gelecekte bir danışma kurulu ve temsilcilik oluşturmayı, faaliyet alanlarını genişletmeyi, ve üye sayısını çoğaltmayı, ilk hedeflerimiz olarak belirledik.
Bu vesileyle Paris , Colmar , La Lavre , Bielefeld , Brüksel ,Anvers, Nürnberg, Augsburg, Münih, Dortmund, Marche, Mol ve civarında oturan hemşehrilerimizi hem üye olmaya, hem de faaliyetlerimize daha aktif olarak katılmaya davet ediyoruz.


İkinci hedefimizde, bir sonraki AVRUPA DİSLİLİLER GECESİ’ne kasabamızın ileri gelenlerinin yanısıra, sanatçı KUBAT ve AFYON MİLLETVEKİLLERİNİ davet etmektir.
Bu henüz düşünce aşamasında olup, kesinleştiğinde sizlere duyurulacaktır.

Son olarak ta ,Avrupa Dişli Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Başlatmış Olduğu ve Başta Merkez DİYAD ve Diğer Dişli Adını Taşıyan Derneklerimiz ve Halkımızın Büyük Ölçüde Katkılarıyla Devam Eden
"Seninde Dikili Bir Ağacın Olsun" kampanyasını ısrarla takip ve destek, ağırlıklı hedefimiz olacaktır.
Bu vesileyle yeni yönetiminiz olarak, siz üyelerimize desteğiniz ve yardımınız için, genel kurula ev sahipliği yapan, yemek de dahil her türlü misafirperverliği gösteren Versmold’daki hemşehrilerimize ALLAH Razı olsun der; teşekkür ve saygılarımızı sunarız.


Yeni Yönetim Kurulumuz ve Avrupa’da Yaşayan Dişlili Hemşehrilerimiz Adına:




İSA GEDİK-
BAŞKAN
































Son Güncelleme :  04/04/2008 Saat 15:44:44 Bu Haber  6376 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
GERCEKTEN DISLIMIZIN GÖZNURU OLAN DDYD DERNEGIMIZIN YENI YÖNETIM KURULU BIRLIK BERABERLIK KARDESLIK ICINDE GECMIS OLUP YENI YÖNETIMINI HEP BERABER SECTIK ÖNCELIKLE GECEN YÖNETIMDE BULUNAN SEVGILI ARKADASIM SALIHE NURULLAHA VEDE DAYIMIN OGLU KAYA YA SIMDIYE KADAR YAPTIKLARINDAN DOLAYI SONSUZ TESEKKÜRLER EDER ALLAHIM SIZLERDEN RAZI OLSUN DERIM YENI SECILEN KARDESIM KADAR SEVDIGIM SARIMA BAKIYE VE KADIR KARDESIMIZE YENI GÖREVINDE SONSUZ BASARILAR DILERIM INSALLAH ISA ABEY YÖNETIMINDE COKKKK SLER BASARACAK VE KÖYÜN GURURU OLACAKSINIZ ALLAHIM YARDIMCINIZ VEDE BOL BOL ÜYENIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLASINIZ HERKESE SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : sabri punar      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
Eskişehir
17/01/2008
Mesaj Bilgisi
64

Aktif Üye
 
Tüm avrupalı hemşerilerime yeni yönetim kurulu ve başkanına sevgi ve selamlarımı sunar hayırlara vesile olmasını temenni ederim saygı ve sevgilerimle.

     
     
 Yorumlayan : mustafa karakoc      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
dişliks.
19/07/2006
Mesaj Bilgisi
20

Yeni Üye
 
GENEL KURULUNUZUN HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE YENİ YÖNETİM KURULUNUZA BAŞARILAR DİLERİM.DAHA İYİYE VE DAHA GÜZELE YELKEN ACMANIZ UMUDUYLA İSA ARKADAŞIMIN NEZHİNDE TÜM YÖNETİM KURULUNU KUTLAR BAŞARILAR TEMENNİ EDERİM.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HEPİNİZE SELAMLARIMLA

     
     
 Yorumlayan : ercan gümüş      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
gölcük
03/12/2006
Mesaj Bilgisi
91

V.I.P. Üye
 
AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULUNA BAŞARILAR DİLERİM. SAYIN BAŞKAN İSA GEDİK, BAŞTA OLMAK ÜZERE YÖNETİM KURULU VE BÜTÜN ÜYELERİNDEN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : oğuz ölmez      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
NTVMSNBC
08/10/2005
Mesaj Bilgisi
159

Tecrübeli Üye
 
Hayırlısı olur inşallah her zamanki oldugu gibi yüce mevlam yapmış oldugunuz yardımları ve yapacak oldugunuz yardımları dergahın''da kabul etsin bu örnek davranışlarınızdan dolayı başta ''''AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULUNDA görev alan abi ve arkadaşlara katkılarını esirgemeyen AVRUPA DDYD''de üyelerine şükranlarımızı sunuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum....

     
     
 Yorumlayan : ömer solmaz      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
istanbul
09/09/2005
Mesaj Bilgisi
41

Aktif Üye
 
avrupa ddyd yeni yönetimine başta İSA GEDİK olmaz üzere ekibine yeni dönemlerinde başarılar dilerim daha önceki ddyd adına emegi gecmiş tüm kardeşlerimede hepsine ayrı ayrı teşekkürler ederim allahın birligi beraberligi ve selamı üzerine olsun ...KADİR SOLMAZ

     
     
 Yorumlayan : muttalip olas      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
istanbul
22/08/2006
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
BAŞARILAR DİLERİM.. YÜCE ALLAHIMIZ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN,YURT DIŞINDAKİ HEMŞERİLERİME SELAMLAR... MUTTALİP OLAŞ İSTANBUL...

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Yeni yönetim kuruluna başarılar diler,daha önceki yönetim kurulu kardeşlerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra sadece Allah rızası için hayırlı çalışmalara devam edilir. Sevgili peygamber efendimiz ''İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır.'' buyruyor. Ne kadar güzel bir dinin mensubuyuz, müslüman olduğumuz için ne kadar şükretsek yine azdır. Hepinizin gününüz, dününüzden iyi olsun kardeşlerim. Selam ve dua ile...

     
     
 Yorumlayan : ÖZGÜR ÖLMEZ      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
DİŞLİ KAS. RIZAOGLUİLETİŞİM
25/07/2005
Mesaj Bilgisi
59

Aktif Üye
 
AVRUPA DDYD YENİ YÖNETİM KURULUNA , GÖREVDEN AYRILAN ESKİ YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLARA VE FEDAKAR ÜYELERE AYRI AYRI DİŞLİMİZ , AVRUPA VE KENDİ ADIMA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM .ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN .SİZLER HİZMETİ GÖGÜSLEMİŞ NEFERLERSİNİZ ALLAHIM SİZLERİN YARDIMCISI OLSUN YÖNETİM KURULUNU VE BAŞKANI KUTLAR HİZMETLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM .....

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 04/04/2008 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
TUM ARKADASLARDAN ALLAH RAZI OLSUN INSAALLAH SENEYE DUZENLENECEK DISLILI DAYANISMA GECESI COK GUZEL OLACAK

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 20 Yorum Bulunmakta