02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE AĞAÇ DİKME ADINA KARDEŞLİK RÜZGARI ESTI (KAMERA-FOTO)
DİŞLİ'DE AĞAÇ DİKME ADINA  KARDEŞLİK RÜZGARI ESTI (KAMERA-FOTO)




DİŞLİ TEPESİ'NDE AĞAÇ DİKME ADINA BİRLİK VE BERABERLİK RÜZGARI ESTI


Kasabamızda tüm kasaba halkının katılımıyla ve Dişli adını taşıyan yardım derneklerimizin önderliğinde başlatılan ,Ağaçlandırma ve Çevremizi Güzelleştirme Seferberliği içerisinde ; '' Bir Dikili Ağaçta Senin Olsun'' Kampanyası çerçevesinde Merkez DİYAD Derneğimizin organize ettiği çalışmalar , bu gün (12 Nisan 2008’de) Birlik ve beraberlik içerisinde büyük katılımla adeta Ağaç Bayramı şeklinde gerçekleşti. Merkez DİYAD Derneğimizde toplanan yardımlar gene aynı Derneğimiz tarafından İstanbul'daki kardeşlerimizden Maliye Müfettişi Recep TEKEŞ tarafından ağaç seçimleri yapılmış,İstanbul'da bulunan 03 DİYAD Derneği başkanı Mustafa KODEŞ, Fırıncı Mehmet Ali ÖZKARAN ve Savaş UYAR kardeşlerimizin aralarında yaptıkları iş bölümü neticesinde seçilen bir birinden güzel değişik ağaçlar aynı ekipten ,Fırıncı Mehmet Ali ÖZKARAN kardeşimiz tarafından Kasabamıza getirildi.

Daha önce Mart ayında Eskişehir Orman Fidanlığı’na siparişi verilen ağaçlar Ormancı Murat ŞİŞİK Kardeşimiz tarafından 2 kamyon daha dikim alanının getirilerek, dikime hazır hale getirildi.

Daha önce hazırlatılan plan dahilinde belirlenen yerlere dikimleri kasabamız halkının ,A.Karahisar ve Bolvadin'den gelen hayır sever kardeşlerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi. Çalışmalara katılan kardeşlerimizin öğle pidelerini Belediye Başkanı Abdil UYSAL, Belediye Başkan Adayı Mustafa KARAKOÇ ve Rahmetli Arife TEKEŞ Anne Hayrına Mustafa TEKEŞ vermişlerdir.

Kasabamızın geleceği için yapılan bu güzel çalışmalarına katılmakla birlik-beraberlik ruhunun güçlendirilmesine yönelik bütün katılımcıların desteklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.


































































































































HAFIZA KARTINDA OLUŞAN HATA GİDERİLMİŞ OLUP ZAMANLA EKLENMEYE DEVAM EDİLMEKTEDİR.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ KAMERA ÇEKİMLERİ HAZIRLANDIKÇA YOUTUBEDEN VERİLECEKTİR














Son Güncelleme :  14/04/2008 Saat 01:26:30 Bu Haber  5827 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : hüseyin ölmez      Tarih : 23/04/2008 00:00:00
   

05/01/2007
Mesaj Bilgisi
27

Yeni Üye
 
BU ORGANİZASYONDA EMEYİ GECEN HERKESE BİNLERCE ALLAH RAZI OLSUN GELECEK NESİLE GÜZEL BİR ARMAGAN BIRAKIYORLAR SLM

     
     
 Yorumlayan : hüseyin ölmez      Tarih : 23/04/2008 00:00:00
   

05/01/2007
Mesaj Bilgisi
27

Yeni Üye
 
BU ORGANİZASYONDA EMEYİ GECEN HERKESE BİNLERCE ALLAH RAZI OLSUN GELECEK NESİLE GÜZEL BİR ARMAGAN BIRAKIYORLAR SLM

     
     
 Yorumlayan : cemal çelik      Tarih : 20/04/2008 00:00:00
   
Bolvadin
13/05/2005
Mesaj Bilgisi
218

Fanatik Üye
 
ağaclandırma adına emeği gecen tüm dişli kasabası halkından allah(c,c)razı olsun,

     
     
 Yorumlayan : adem tosun      Tarih : 19/04/2008 00:00:00
   
manisa
10/03/2008
Mesaj Bilgisi
62

Aktif Üye
 
ÖNCELİKLE DİŞLİM İÇİN GÜZEL BİRŞEYLER YAPAN VE EMEĞİ GEÇEN TÜM KASABA HALKINDAN ALLAH RAZI OLSUN.DAHA YEŞİL VE GÜZEL DİŞLİME MANİSADAN SEVGİ VE SELAMLARLA.

     
     
 Yorumlayan : HASAN ÇELİK      Tarih : 15/04/2008 00:00:00
   
AFYON
08/03/2008
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
öncelikle bu guzel ortamı kasabamıza yasatan abilerime ve ablalarıma cok tşk ederim fidan dikenlerden allah rası olsun unutmayalım bır fıdan dikmek dünyaya bir evlat getırmek gibidir onu dikyoruz ama bakımınıda untmayalım çocuğumuz gibı davranalım. Kimligimde dişli yazmasından bir kez daha gurur duydum. ben koyumu seviyorum. afyondan beybeyoglu hasan ve eşi elveda kızı gül sıddıka biz dişliliyiz

     
     
 Yorumlayan : Gülsen Olas-Agilönü      Tarih : 15/04/2008 00:00:00
   
Almanyadan
30/11/2007
Mesaj Bilgisi
19

Yeni Üye
 
ALLAH hepinizden razi olsun.Ihsaallah emeklerinizin karsiligini ALLAH katinda alirsiniz.Sevgilerimle.

     
     
 Yorumlayan : kubilay yıldırım      Tarih : 15/04/2008 00:00:00
   
ankara
29/06/2006
Mesaj Bilgisi
3

Yeni Üye
 
ilk önçe bayle bir hizmet verdiyiniz için dernek üyelerine ve yönetim kurulundan allah razı olsun site editörüdende teşşekkür ederim iltifatlarınla beni şımartıyorsunuz o gün üstüm başım toz içindeydi pekte yakşıklı hemde pekte yakşıklı deyilimdir o gün biz aslında yayladayadık bilal (gümüş)dayımla ve arif abiyle(mert mazamortun arif) ağaç dikiyorduk keşçinin hacı abdullahın çeşme çevresinde(büyük yayla) yani tepe ağaç dikileceyinden haberimiz yoktu tesadüfen denk geldi ama çok sevindim benimde elim deydi emeğim geçti diyerek bana bu sevinci yaşattınız için tekrardan teşşekkür ederim ağaç dikmeye emeği geçen tüm hemşerilerimizden allah razı olsun. (GÜRBÜZ GÜMÜŞ)

     
     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 15/04/2008 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
12 Nisan cumartesi günü Belediye hopörlerinden şöyle bir anons yaptırdık. ''Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerinden ilan'' Bugün tepeye ağaç dikilecektir. Ağaç dikerek sevap kazanmak isteyenlerin tepeye gelmeleri önemle ilan olunur.''Saat sekizde tepeden köye doğru bakıyoruz. birde baktıkki : çocuklarının ellerinden tutmuş yeni gelinler, genç kızlar, yaşı sekseni geçmiş nur yüzlü ebelerimiz, hacı emmilerimiz, emekli öğretmenler, hocalarımız, dereboğazından yukarıya doğru tırmanmakta, ağaç dikmek için tepeye gelmekteler.Bu güzel birliktelik bizi sevindirdi, hatta yanımdaki Arife abla ve Fatik arkadaşım sevinçten ağladılar. En az ikiyüzelli kişi ağaç dikmek için işini, gücünü bırakarak tepeye geldi. Davranışlarıyla çocuklara örnek oldula

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 14/04/2008 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
KASABAMIZIN GÜZELLEŞTİRİLMESİ VE GELECEK NESİLLERE ÇOK GÜZEL BİR ESER BIRAKMAK ADINA YARIŞIRCASINA HAVA ŞARTLARININ SOĞUK OLMASIN RİSKİNİ GÖZE ALARAK FEDAKAR İNSANLARIMIZI VE BU KAMPANYANIN FİKİR ADAMI AVRUPA YARDIMLAŞMA DERNEĞİMİZİN BAŞKANI SN:İSA GEDİK KARDEŞİMİZİ BU TAKDİRE ŞAY''AN ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.1.DÜNYA SAVAŞINI YAŞAMIŞ BÜYÜKLERİMİZ ANLATIRLARDI KÖYDEN EMİRDAĞLARINA KADAR YEŞİL BİR ALANI KAPLAYAN ORMANLARIMIZ SAVAŞTA GEREK ISINMA AMAÇLI GEREKSE DÜŞMANIN YAKMASIYLA YOK EDİLEN BU AĞAÇLARA HASRET TOPRAKLARI SEVİNDEREBİLENLERE NE MUTLU.(Mustafa GÜVENİR)

     
     
 Yorumlayan : AYSEL ŞİŞİK      Tarih : 14/04/2008 00:00:00
   
ÇAY/AFYON
10/07/2007
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Ağaç dikimi kampanyasına katılan bütün kasaba halkımızdan, kampanyayı maddi-manevi gönülden destekleyen kardeşlerimizden,bu işe sebeb olanlardan ALLAH ım razı olsun.Ellerinize ve yüreklerinize sağlık versin.Dikim çalışmalarına olan büyük ilgi kasabamızın birlik ve beraberliğinin bir simgesidir.ALLAH ım bu birlik ve beraberliği-bu kardeşliği-bu dostluğu hiçbir zaman bozmasın.Hz.Muhammed(s.a.v)Efendimiz için ailesi için ve bütün peygamberler için diktiğimiz güller ve ağaçlar inşaallah kıyamet gününde bizlere gölge olacaktır.Ağaç dikiminin Kutlu Doğum Haftasına denk gelmeside ayrı bir mutluluk...başka bir güzellik...ALLAH hepinizden razı olsun.

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 26 Yorum Bulunmakta