29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Hasan DAL Amca'nın Haberi Ulusal Haber Ajanslarında Yayınlanmaya Başlandı
Hasan DAL Amca'nın Haberi Ulusal Haber Ajanslarında Yayınlanmaya Başlandı



Kasabamızın sevilen Sarrafı Hasan DAL Amca'nın Menfur bir cinayete kurban gitmesi nedeniyle,bir çok Ulusal Haber Ajanslarını da harekete geçirdi.

Konuyla ilgili ilk görüntüler,sitemizle irtibata geçen İhlas Haber Ajansı,Doğan Haber Ajansı,Cihan Haber Ajansı'na elimizde bulunan fotoğraflar servis edilerek ilgili ajanslarında, gazetelerde ve diğer internet haberlerinde görülmeye başlandı.

Bu gün sitemizle irtibata geçerek çekim isteklerini ileten diğer haber ajansları kasabamıza gelmeye başladılar.

İlk TV Haber Çekimleri Afyon İhlas Haber Ajansı Muhabiri Sayın Mustafa DEMİRAY ve ekibi tarafından olay yerinde,Bolvadin'de ve Dişli'de ailesiyle yaptıkları röportajları tamamlayarak , kasabamızdan ayrılmış olup,Tüm Ulusal Haber Ajanslarına servisi tamamlanarak,akşam saatlerinden itibaren çekilen canlı görüntülerin;
Tüm TV kanallarının Ana Haberlerinde izlenebileceği sitemize bildirilmiştir.









MERHUM HASAN DAL AMCA'NIN NAAŞININ BOLVADİN CUMHURİYET SAVCILIĞI TARAFINDAN AİLESİNE TESLİM TARİHİ NETLEŞMEDİĞİNDEN CENAZENİN NE ZAMAN KALDIRILACAĞI NETLEŞTİKTEN SONRA ;SİTEMİZDEN TEKRAR GÜNCELLENEREK BİLDİRİLECEKTİR.

AYRICA SİTEMİZLE DAHA ÖNCE İRTİBATA GEÇEN YEREL VE ULUSAL BASIN AJANSLARINA DA TELEFON VEYA MAİLLE SİTEMİZ TARAFINDAN MESAJLA MUTLAKA BİLGİLENDİRİLME YAPILACAKTIR.













































Son Güncelleme :  21/08/2008 Saat 19:38:17 Bu Haber  5990 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ikramiye daldal      Tarih : 05/09/2008 00:00:00
   
antalya
23/08/2008
Mesaj Bilgisi
4

Yeni Üye
 
deyerlı kardesim güler ve okul arkadasım ahmet baınız sag olsun allah sabır versın ansız ölümün nasıl oldugunu bılırım cok zor allah yapanlarında cezasını verecektır onlarında ocakları yansınkahrolsunlar azımı abla yılmaz abı sonernerıman son gül ayse ablanın dal ailesinin ve bütün sevenlerinin bası sag olsun çok severdik özdemr ailesi olarak hasan amcamızın mekanı cennet olsun ramazanınız mübarek olsun

     
     
 Yorumlayan : Kemal MERT      Tarih : 22/08/2008 00:00:00
   
ESKİŞEHİR
28/06/2005
Mesaj Bilgisi
102

Çalışkan Üye
 
MERHUMA ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALAN KEDERLİ AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.BU İŞİ YAPANLAR CEZASINI ÇEKERLER İNŞALLAH.

     
     
 Yorumlayan : gönül özdemir      Tarih : 21/08/2008 00:00:00
   
almanya kiel
13/08/2006
Mesaj Bilgisi
37

Yeni Üye
 
Gercekten cok üzüldük.ALLAH rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.Azime ablaya,evlatlarina ve tüm sevenlerine sabir diliyorum.

     
     
 Yorumlayan : abdullah daldal      Tarih : 21/08/2008 00:00:00
   
dişli,
16/08/2008
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
Hasan Amcaya Allahtan rahmet geride kalan eşi, çocukları, torunları ve yeğenlerine başsağlığı ve sabır dileriz inşallah caniler bir anönce yakalanıp adelete teslim edilir. Arif DALDAL ve Ailesi (soma)

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 21/08/2008 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Hasan amcanın ölümüyle ilgili sitemizle irtibata geçen gerek mahalli basın, gerek ulusal basın haber ajanslarına Güzel Dişli''miz adına teşekkür ederiz. İnşallah suçluların bulunmasında basının da katkısı olur. EDİTÖR

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 21/08/2008 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
OLAYI ZAMAN GAZETESI VE HÜRRIYET GAZETESI AVRUPA BASKISINDA DÜN ÜZÜLEREK BIR KEZ DAHA OKUDUM. EMNIYET GÜCLERIMIZIN BU OLAYIN FAILLERINI BULUP, ADALETE TESLIM EDECEKLERINI UMUYOR VE BEKLIYORUZ. disli kasabasi.com gönüllü calisanlarina BIR DAHA TESEKKÜR EDERIM.

     
     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 21/08/2008 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
ULUSAL VE YAREL BASINI BILGILENDIRMEK BU OLAYI BIR COK KESIME DUYURMAK COK ONEMLI BELKI BENZER SUC ISLEMIS OLABILIRLER YADA BIR IP UCUNA ULASABILIRLER KASABAMIZIN INTERNET SITELERININ YAPMIS OLDUKLARI OZ VERILI CALISMALARINDAN DOLAYIDA AYRICA TESEKKUR EDERIM SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 20/08/2008 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Hasan Dal amcaya Allah''tan rahmet diliyorum. İnşallah caniler en kısa zamanda bulunur. Yüce Türk adaleti önünde hesap verirler. Ayrıca Güzel Dişlim sitesinin bu kadar izlendiğini de bilmiyordum. Ulusal gazetelerin, Güzel Dişlim sitesine girdiğini hiç tahmin etmemiştim. Hayret doğrusu, buradan site ekibine çok teşekkür ederim. Her gün değişik haberler yayınlanınca Dişli''li olmayan arkadaşlara öğünüyorum, Arkadaşlar var mı böyle siteniz? diyorum. Doğrusu onlar da gıpta ediyorlar.

     

Habere Yapılmış Toplam 8 Yorum Bulunmakta