14 Mayıs 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(13/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli'de Ramazan Ayında İftar Çadırından İzlenimler (VİDEOLU)
Dişli'de Ramazan Ayında İftar Çadırından İzlenimler (VİDEOLU)



Kasabamızda Ramazan ayında Merkez DİYAD Derneğimizin öncülüğünde , siz yardımseverlerin de büyük destekleriyle 2.si gerçekleştirilen Ramazan Çadırı uygulamasına ilgi her geçen gün artarak devam edilmektedir.İftar vakti gelmeden evlere yemeklerin dağıtımı gerçekleştiriliyor. ardından İftar Çadırına gelen Dişlili misafirlere, yolculara aynı hızla iftar yemeği ile birlikte yardım severlerin zekat,sadaka ve fitreleri para olarak veya yiyecek olarak (istenilen şekilde) dağıtımlarının yapılması çalışmalarına devam edilmektedir.


Planlı ve koordineli olarak çalışmalar,başta dernek yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu olmak üzere , Mustafa OKUMUŞ Hocamızın büyük gayretleriyle kendisine destek olan, Hacı Şaban TEKEŞ, Hacı Mevlüt AĞILÖNÜ, Hacı Şükrü ARSLAN ve Bülent Hocamızın da destekleriyle birlikte diğer değerli Dişlili kardeşlerimizin, bacılarımızın özverili çalışmalarıyla Kasabamızda Birlik Beraberlik ve Dayanışmayı gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır.

Gerek Avrupa'da bulunan kardeşlerimiz gerekse yurt içinde çalışan kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda bazen görüntülü haberlerimizi sizlerle buluşturmaya çalışacağımızı belirtiyor,

Sizleri İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz






































Son Güncelleme :  06/09/2008 Saat 01:04:11 Bu Haber  5990 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2073 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : serdar akkuş      Tarih : 04/09/2008 00:00:00
   
bulgaristandan
16/10/2007
Mesaj Bilgisi
56

Aktif Üye
 
EMEGI GECEN BUTUN HERKESTEN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.DUYGULANMAMAK ELDE DEGIL.COK GUZEL BIR DAYANISMA ORNEGI.ALLAH (CC) YARDIMCINIZ OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 04/09/2008 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
DİŞLİ KASBAMIZDA YAPILAN AKŞAM İFTAR HAZIRLIKLARINI İZLEDİK. YARDIM EDENLERDEN,ÇALIŞAN ANALARIMIZDAN,BACILARIMIZDAN ,ABİLERİMİZDEN VE EMEGİ GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ELLERİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK ALLAH RAZI OLSUN.(ORMANCI VE AİLESİ )

     
Toplam 4 sayfada 1..234

Habere Yapılmış Toplam 32 Yorum Bulunmakta