18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Jandarmanın Operasyonu ve Hasan Amcanın Cinayet Zanlılarını Yakalaması
Jandarmanın  Operasyonu ve Hasan Amcanın Cinayet Zanlılarını Yakalaması




Kuyumcu Hasan Dal Amcanın 'ın soyulduktan sonra otomobilinde yakılarak öldürülmesi olayına karıştıkları iddiasıyla 8 kişi yakalandı.


Afyonkarahisar ve Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, aldıkları istihbarat çalışmaları sonucu Hasan Dal'ın altınlarının çalınması ve öldürülmesi olayına karıştıkları iddiasıyla N. A. (40), E. A. (22), M.A.Y. (22), E. A. (16), O. Y. (17), S. A. (20), A. T. (20) ve K. D.'yi (30) gözaltına aldı. Zanlılar, ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.


Olaya karıştıkları belirlenen bazı kişilerin de yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Bolvadin ilçesinde kuyumculuk yapan ve Kasabamızda oturan Hasan Dal Amca , 21 gün önce gece otomobiliyle evine dönerken, kendilerini polis memuru olarak tanıtan kişilerce durdurulmuştu. Zanlılar, Kemerkaya beldesindeki Organize Sanayi Bölgesi karşısında kullanılmayan bir yola götürdükleri Hasan Dal'ın yanında bulunan altınları aldıktan sonra, içinde bulunduğu otomobili ateşe vermişlerdi.



Hasan Dal Amca, otomobilde yanarak yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili gelişmeleri ilk önce sabah saatlerinde görüştüğümüz Afyonkarahisar Anadolu Ajansı Büro Müdürü Sayın Sait KARADUMAN tarafından bildirildi.

Ailesi tarafından operasyonların sürdürüldüğünü haberi operasyonların bitiminde yayınlanması istenmiş, bizde zanlıların Bolvadin Adliyesine getirildiği duyumundan sonra ve ulusal haber ajanslarına geçilmesinden sonra yayınlamayı uygun gördük.




Bu cinayetle ilgili yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı DAL Ailesi şu beyanı yayınlamamızı rica ettiler:

Babamızın Katil zanlılarının yakalanmasında ve cinayetin aydınlatılması için canla başla özverili çalışmalarda bulunan ;başta Afyonkarahisar İl jandarma Alay Komutanımıza İstihbarat Ekibine ,İlçemize yeni atanan Bolvadin Cumhuriyet Baş Savcımıza ve Cenazenin defni sırasında Ailemizi yalnız bırakmayarak cinayeti mutlaka aydınlatacakları sözünü vererek bizlere güven veren Bolvadin İlçe Jandarma Bölük Komutanımıza ve ekiplerine , Emniyet Güçlerimize görgü tanığı olarak büyük fedakarlıkla Bolvadin Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve Bolvadin İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na gelip,robot resimlerin çiziminde yardımcı olan,gördükleri her şüpheli hareketi bildiren Dişlili kardeşlerimize ,

Ailemiz ve acılarımızı paylaşan bütün sevenlerimiz adına şükranlarımızı sunuyor,

İYİKİ VARSINIZ , SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ

DAL AİLESİ


YAKALANAN SANIKLARIN FOTOĞRAFLARI YASA GEREĞİ GÖZLERİ KAPATILMIŞTIR









Son Güncelleme :  12/09/2008 Saat 23:16:29 Bu Haber  11592 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : kadir Erdemir      Tarih : 11/09/2008 00:00:00
   
HOLLANDA-VLAARDINGEN
12/07/2005
Mesaj Bilgisi
143

Tecrübeli Üye
 
Guvenlik gorevli jandarma ekibini ve emniyet mesuplarini kutlar umarim su mubarek rammazan gunu acili aileyi bu haber biraz olsun rahatlatmistir insallah omurboyu hapis den cikamazlar son can yakislari olur.....................

     
     
 Yorumlayan : MUAMMER AKSOY      Tarih : 11/09/2008 00:00:00
   
İSTANBUL
20/03/2006
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
İNŞALLAH ÖMÜR BOYU YATARLAR CİNAYET İŞLEMEK NEYMİŞ GÖRSÜNLER GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ VE OLAYI AYDINLATMAYA YARDIMCI OLAN VATANDAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : ahmet dal      Tarih : 11/09/2008 00:00:00
   
afyon
27/01/2006
Mesaj Bilgisi
42

Aktif Üye
 
BAŞTA AFYON İL JANDARMA ALAY KOMUTANLIGINA VE BOLVADİN İLÇE JANDARMA VE BOLVADİN CUMHURİYET savcilıgınaayrıca İLÇE JANDARMA BÖLÜK KOMUTANI YÜZBAŞIMA VER ARKADAŞLARINA özverili çalışmalarından dolayı ayrıca bu olayda ifadelerine baş vurulan dişlili kardeşlerime ve diger asayişe yardımcı olan tüm yardım sevenlerde ALLAH razı olsun amcamın katillerinin yakalanması bizim oldugu kadar kasaba halkınıda memnun etmiştir hiç bir zaman şüphem yoktu bu mahlukların yakalanacagından adelete güvenimiz sonsuzdu ayrıca bu imahluklar bu dünyada hakettiginden fazlasını alırlar akibetleride inşallah aynı sından daha beter olur amca kabrin ve mekanın cennet olsun sen yerinde rahat ol bu konuda yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim

     
     
 Yorumlayan : songül dal      Tarih : 11/09/2008 00:00:00
   
izmir
28/08/2008
Mesaj Bilgisi
7

Yeni Üye
 
kasabamız halkına yardımları ve görduklerını anlattıkları için çok tesekür ederim DAL ailesi olarak ayrıca bu gördüğünü anlatan kasabalılarımıza ilerleyen gunlerde elımızden ne gelıyorsa yapacağız gönlumuzden koptugu kadar bu bir türk geleneğidir.ben kasabamın bunu aydınlatacağına inanıyordum cunku babam dişli halkına canını verırdı ve İYİLİK bilip tanıklık ettıgınız için ALLAH sizden razı olsun.AYRICA BOLVADIN KARAKOLU EKIBINE ve CUMHURIYET SAVCILIGINA çok tesekkur edıyoruz.VE BIZLER TURK ADALETINE GUVENIYORUZ.

     
     
 Yorumlayan : bekirk. dal      Tarih : 10/09/2008 00:00:00
   
eskişehir
24/08/2008
Mesaj Bilgisi
329

Fanatik Üye
 
yakalanmada emegi gecen öncelikle jandarma komutanlıgına afyon alay komutanlıgına ve emegi gecen tüm rütbeli komutanlarıma tesekür etmek bile azdır sizin sayenizde hem dedem hemde bizler rahat içinde duruyoruz yüce adaletimize allah zeval vermesin dedecigim kanın yerinde kalmadı içimiz rahat sende huzur içinde yat mekanın cennet olsun canım dedem yakalanan kişileri önecelikle allaha sonrada yüce adaletimize teslim ediyorum onlar geregini yaparlar ve yapmalarını istiyorum tesekürler.....

     
     
 Yorumlayan : ilyas mert      Tarih : 10/09/2008 00:00:00
   
ankara
08/01/2007
Mesaj Bilgisi
214

Fanatik Üye
 
(ALMA MAZLUMUN AHINI ATA SÖZÜNÜ KATİLLER İÇİN KULLANDIM )

     
     
 Yorumlayan : ilyas mert      Tarih : 10/09/2008 00:00:00
   
ankara
08/01/2007
Mesaj Bilgisi
214

Fanatik Üye
 
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESDE,MEKANIN CENNET OLSUN HASAN AMCA.İNŞALLAH ONLARDA CEZA EVİNDE YANGIN ÇIKARDA YANARAK ÖLÜRLER.EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BÖYLE ŞEREFSİZ KATİLLER ÇÜRÜSÜNLER CEZA EVİNE.

     
     
 Yorumlayan : Guler Unal      Tarih : 10/09/2008 00:00:00
   

03/09/2008
Mesaj Bilgisi
36

Yeni Üye
 
canım babacığım Allaha şükür katillerin bulundu.Zaten benim yüce Turk adaletine sonsuz güvenim vardı.acımasız katiller kendilerini ele verdiler.bolvadin cumhuriyet başsavcılığı ve sorusturmayı yürüten güvenlik görevlilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.Basarılarının devamını dılerım.KANIN YERDE KALMADI BABACIGM bugun rahat uyurum artık.Babacıgım sen rahat uyu mekanın CENNET olsun

     
     
 Yorumlayan : nuri dal      Tarih : 10/09/2008 00:00:00
   
kütahya
24/02/2008
Mesaj Bilgisi
38

Yeni Üye
 
Hasan amcama YÜCE ALLAH dan rahmetdilerim.Amcamın katillerinin yakalanmasında tüm emeği gecen kasaba halkımıza,özveriyle çalışan jandarma ve emniyet teşkilatına,özellikle bolvadin CUMHURİYET BAŞ SAVCISI ve soruşturmayı yürüten CUMHURİYET SAVCISINA Teşekürlerimi sunar görevlerinde üstün başarılar dilerim.Şimdi soruyorum boş ve ileri geri konuşanlara ne oldu amcamın kanı yerde kaldımı hiç kimsenin bu dünyada ve öbür dünyada ahı kaldımı kalmayacakta dilerim ALLAH tan ömür boyu zindanlarda çürüsünler.Ben kasabamı çok seviyorum bizlere ellerindengelenin fazlasını yaptılar TEŞEKÜRLER DİŞLİ HALKI

     
     
 Yorumlayan : mevlüt ölmez      Tarih : 10/09/2008 00:00:00
   

11/12/2007
Mesaj Bilgisi
15

Yeni Üye
 
herşey karşılıklıdır yapan cezasını bulur ALLAH herşeyi görür ve bilir hayat gelip geçici inş. iyi ceza alırlar ALLAH hasan amcanın tahsilatını affetsin inş. geride kalanlarada sabırlıklar versin bol bol inş.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 20 Yorum Bulunmakta