05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİ'DE AŞURE COŞKUSU ( VİDEO EKLEMELER TAMAMLANDI)
GÜZEL DİŞLİ'DE AŞURE COŞKUSU ( VİDEO  EKLEMELER TAMAMLANDI)



GÜZEL DİŞLİ'DE AŞURE COŞKUSU BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞANDI

Geçtiğimiz yıllarda da düzenlendiği gibi ön ayak olan bacılarımız bu yılda Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Aşure dağıtımını yapmıştır.

Başta DİYAD Derneği üyeleri ve yardım sever bacılarımızla hazırladıkları malzemelerle Çona Amcaların evinin avlusunda ve aşçı tarafından kazanlarla pişirilerek,AŞURELER Cuma namazından sonra
Kasabamız CAMİİ ÖNÜNDE kasabamız halkına sundular.

AŞURE YAPILMASI İÇİN BİZİMDE İÇİNDE BİR TUTAM TUZUMUZ OLSUN DİYEREK HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BU YILDA KATKIDA BULUNAN KARDEŞLERİMİZ

Avrupa'dan ; Ayşe Ağılönü, Rabia Solmaz, Havva Ölmez, Dudu Özdemir, Ayşe Özdemir, Nazmiye Ölmez, Nurcan Arslan, Yurdagül Solmaz, Şehri Akyüz, Sevda Orhan, Ali Erkal, Hatice Kodeş, Fadime Erkal, Nemsiye Mert, Ayten Akyüz, Cavide Güller, Ismahan Aydın, Hasret Solmaz,

Kasabamızdan Aşureye katkısı bulunan kardeşlerimiz: Ahmet Şen, Evren Akyüz, Melahat Tunç, Hacer Okumuş, Arife Kara, Fadime Tekeş, Dursun Kahraman, Elveda Petek, Mürrüvet Şişik, Fadime Akyüz, Fethiye Arslan, Havva Petek, Fadime Danış,(Hemşire) Nemsiye Aydın, Hatçanım Uysal, Hatice Solmaz, Sultan Güvenir,(Süreyya'nın anası) Cemile Boyracı, Gönül Karakoç, Fatıma Tekeş, Fazile Çakıl, Halime Demirkaya, Ayşe Hanım Aydın, Ayşe Sapmaz, Fadime Ceylan, Elmas Mert, İkramiye Yurdusev, Ummahan Solmaz, Ummahan Gümüş, Nesibe Aydın, Hesna Okumuş, Makbule Uysal, Rahime Ünal

Ayrıca Aşure için fasulye, nohut, mısır, göce, pekmez, şeker ve benzeri yiyecekleri derneğimize getiren kardeşlerimize de teşekkür ederiz.

I. VİDEO GÖRÜNTÜLERİ

GÜZEL DİŞLİMİZDE AŞURE ETKİNLİKLERİ VİDEOLARI BÜLENT HOCAMIZ TARAFINDAN HAZIRLANAN VİDEOLAR YÜKLENDİKTEN SONRA SAYFAMIZA EKLENMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.








II. VİDEO GÖRÜNTÜLERİ









III. KARIŞIK VİDEO GÖRÜNTÜLERİ










IV. VİDEO GÖRÜNTÜLERİ




















Bolvadin'e bu yıl atanan Sayın Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU ,Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNTEM ve Bolvadin Müftümüz Hüseyin ERDOĞAN'ı da yanlarına alarak,daha öncede Bolvadin'de , çevre köy ve kasabalarda Devlet-Millet kaynaşmasını en güzel şekilde sağlamaları , bu güzel günde de dikkatlerden kaçmadı.Kaymakamımız kasabamızda yapılan aktiviteleri yakından takip ettiklerini,bu güzel ve anlamlı çalışmalara örnek olan sivil toplum kurumlarından Merkez DYD Derneğimizin,Avrupa DDY Derneğinin ve İstanbul'daki 03 DİYAD Derneğimizin çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU , Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNTEM , Bolvadin Müftümüz Hüseyin ERDOĞAN,ilçe vaizimiz,Özburun Belediye Başkanımız,Dişli Belediye Başkanımız Abdil UYSAL'la birlikte Dişli Belediyesi meclis toplantı salonda aşureler yendi.Ardından belediye başkanımızın makam odasında Merkez DYD Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyelerinden kasabamızda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Misafirler Kaymakamımızla birlikte Merkez DYD Derneğimizi de ziyaret ettikten sonra teşekkür ederek kasabamızdan ayrıldılar.

Kasabamızda yapılan aşure etkinliklerine katılma nezaketinde bulunan başta,Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU Bey'e, Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNTEM Bey'e , Bolvadin Müftümüz Hüseyin ERDOĞAN Bey'e,ilçe vaizimize,Özburun Belediye Başkanımız Sayın Asım KILIÇASLAN Bey'e ,Ev sahibi olarak Dişli Belediye Başkanımız Abdil UYSAL'a Teşekkürlerimizi sunarız.






DİĞER RÖPORTAJ VİDEO GÖRÜNTÜLERİNDE SEVDİKLERİNİZİ BULMANIZ DİLEĞİYLE BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN





















































































Son Güncelleme :  15/01/2009 Saat 11:31:01 Bu Haber  9484 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : basri duru      Tarih : 05/02/2009 00:00:00
   
eskişehir
15/02/2006
Mesaj Bilgisi
32

Yeni Üye
 
emeyi geçenlerden allah razı olsun allah kabul etsin

     
     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 18/01/2009 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
ALLAH KABUL ETSIN. Emegi gecen herkesden ALLAH RAZI OLSUN.BULENT HOCAM.Cekimler icin sanada tesekurler.

     
     
 Yorumlayan : muhammed aydogmus      Tarih : 18/01/2009 00:00:00
   
dislikasabası
07/12/2007
Mesaj Bilgisi
13

Yeni Üye
 
NE DİYELİM ALLAH KABÜL ETSİN

     
     
 Yorumlayan : hatice tekeş      Tarih : 18/01/2009 00:00:00
   
ŞİŞLİ/ İSTANBUL
01/07/2008
Mesaj Bilgisi
105

Çalışkan Üye
 
EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : OSMAN TEKEŞ      Tarih : 17/01/2009 00:00:00
   
SAMSUN
10/04/2006
Mesaj Bilgisi
42

Aktif Üye
 
tüm kasaba halkının aşure günü hayırlara vesile olsun inşallah rabbim bir isa aleyhisselamın bir nuh aleyhisselamın bir ibrahim aleyhisselamın kurtuluşu gibi bir kurtuluşu tüm islam alemine nasip etsin...

     
     
 Yorumlayan : DOĞAN SOLAK      Tarih : 15/01/2009 00:00:00
   
PENDİK,İSTANBUL
28/07/2007
Mesaj Bilgisi
256

Fanatik Üye
 
TUM DIŞLİ Lİ HALKIMIZIN AŞURE GUNUNU KUTLAR EMEGİ GEÇEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH MEKANINDA KABUL ETSİN

     
     
 Yorumlayan : Emir ÇELİK      Tarih : 15/01/2009 00:00:00
   
İzmir Karşıyaka
24/12/2008
Mesaj Bilgisi
88

Çalışkan Üye
 
Emeği geçenlerden allah razı olsun.oooo valla çok güzel olmuşa benziyor.şimdi oralarda olupta o güzelim aşurenin tadına bakmak var yaaaaa.inşallah sene ye artık.

     
     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 14/01/2009 00:00:00
   
istanbul
23/12/2006
Mesaj Bilgisi
349

Fanatik Üye
 
TÜM KASABA HALKIMIZIN AŞURE GÜNÜNÜ KUTLAR EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Metin Ağılönü      Tarih : 14/01/2009 00:00:00
   
ESK.
25/08/2008
Mesaj Bilgisi
105

Çalışkan Üye
 
Öncelikle derneğimizin ve halkımızın katkılarıyla gerçekleştirilen bu aşure gününde emeği geçenlerden Allah Razı olsun, Allah kabul etsin, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğumuz şu günlerde, Allah tüm müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

     
     
 Yorumlayan : sadık vural      Tarih : 14/01/2009 00:00:00
   
izmit* gölcük
26/11/2006
Mesaj Bilgisi
145

Tecrübeli Üye
 
tüm kasaba halkımızın aşüre gününü kutlar tüm bu birlik ve braberlikte emeği gecen herkesten allah razı olsun bu güzel aşüremizden tadamadık ama sizlerin gösterdiği bu sevgi birliktelikten anladıkki gercekten cok güzel olmuş emeği gecen herkesten allah razı olsun filistindeki müslüman kardeşleriminde ALLAH yardımcıları olsun sayın hocam bizlere sevdiklerimizi görme fırsatı oluşturduğunuz icin sizede ayrı ayrı tşk ederim

     
Toplam 4 sayfada 123.. 4>

Habere Yapılmış Toplam 32 Yorum Bulunmakta