03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 İstanbul'da gerçekleştirilen Hıdrellez Şenliği (Fotoğraflı)
İstanbul'da gerçekleştirilen Hıdrellez Şenliği (Fotoğraflı)
      03 DIYAD tarafından bu sene 2. si düzenlenen Hıdrellez Şenliği yoğun katılımla 14 Mayıs 2006 tarihinde İstanbul Pendik'e bağlı Emirli Köy'ünde gerçekleştirildi. Havanında güzel olması nedeniyle İstanbul'un ve İzmit'in çeşitli bölgelerinden ve hatta kasabamızdan hemşerilerimizin katıldığı şenlik güzel görüntülere sahne oldu.

     Hıdrellez programı 03 DIYAD başkanı Ahmet Sapmaz 'ın konuşması ile başladı. Daha sonra bölgelerini temsilen İzmit/Gölcük bölgesinden Orhan Şişik, Samandıra bölgesinden Muhammed, Gebze bölgesinden Ahmet Şişik ve Kaynarca 'dan 2.Başkan Mustafa Kodeş,Ahmet Aksoy ve Hasan Öztürk şenliklerle ilgili düşünce ve temennilerini dile getirdiler. Ayrıca merkezi Topselvi'de olan Afyonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nden yönetim kurulundan kişilerde bulunan 6 kişilik bir heyet şenliği ziyarete geldiler.

Not: Resimlerin üzerine tıklayarak orjinal boyutlarını görebilirsiniz..  Bilgisayarınıza indirmek için de gelen ekranda mouse ile sağ klik yaptıktan sonra Hedefi Farklı Kaydet (Save Target As) seçip dosya için yer belirleyiniz.

Başkan Ahmet Sapmaz konuşmasını yaparken
Ahmet Sapmaz

 

Diğer konuşmacılar
Orhan Şişik

Şenlikten genel görüntü

Afyonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nden gelen heyet

 

Şenlikte Yönetim kurulu üyesi Recep Tekeş spikerliğinde gerçekleştirilen çocuklar arası çuval ve yumurta taşıma yarışı ile büyükler arasında yapılan çuval yarışı hemşerilerimize eğlenceli zamanlar geçirtti.



Güzel görüntülere sahne olan şenlik herhangi bir sorun olmadan başladığı gibi güzel bir şekilde tamamlandı ve sonunda da güzel bir toplu fotoğraf ile ölümsüzletirildi.

 

Son Güncelleme :  15/05/2006 Saat 14:26:06 Bu Haber  5812 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 29/06/2006 00:00:00
   
 
BİRŞEYLER YAPABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE İLERİKİ YILLARDA İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK 03 DİYAD BŞK.Y

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Aksoy-Dımbırın      Tarih : 22/05/2006 00:00:00
   
 
Yurt içi ve Yurt dışındaki tüm DİŞLİ Ksabalı hemşerilerim yıllardır sözü edilen ama birtürlü gerçekleştirilemiyen birlik beraberlik artık hayal değil bunu son zamanlarda yapılan çeşitli etkinlikler çok iyi göstermiştir bu yüzden gelin menfaatci değil YAPICI fikirlerimizi bu meydanda ortaya koyup tartışalım ve hemşerilerimiz, Memleketimiz için en iyisini bulmaya çalışalım herkese selamlar.

     
     
 Yorumlayan : rainbow      Tarih : 21/05/2006 00:00:00
   
 
pikniğimiz çok güzel geçti seneyekini iple çekiyorum bu sene tekrar düzenlense çok iyi olur DİYAD ilgililerine duyrulur.

     
     
 Yorumlayan : ilyas böcek      Tarih : 20/05/2006 00:00:00
   
 
TÜM HEMŞEHRİLERİME VE BU SİTEYİ ZİYARET EDENLERE SELAMÜNALEYKÜM,DİYADIN ORGANİZE ETMİŞ OLDUGU HIDIRİLLEZ ETKİNLİGİNE KATILDIM ÇOK GÜZEL OLDU BAZI EKSİKLİKLERİMİZ VAR AMA ZAMANLA BUNLAR GİDERİLİR BUNLARDAN BİR TANESİ KÖYÜMÜZÜN İLERİ GELENLERİNİN VE DİGER BÖLGELERDEKİ DİYAD TEMSİLCİLERİ YOKLARDI BEN ŞAHSEN GELMELERİNİ BEKLEDİM AMA GELEMEDİLER VEYA GELEMEDİLER,BEN HER ZAMAN KATILIMCILIKTAN YANAYIM BİRLİKTEN KUVVET DOGAR,ONUN İÇİN MESAJ YAZAN AHMET ABİ GÜZEL BİR KONUYA DEGİNMİŞ BEN AHMET ABİNİN DÜŞÜNCESİNE KATILIYORUM VEDE BU KONUDA KENDİSİYLE İSTİŞARE ETMEK İSTERİM . SAYGI VE SEVGİLERİMLE

     
     
 Yorumlayan : ÜMİT ÖZTOPRAK      Tarih : 18/05/2006 00:00:00
   
 
ÇOK GÜZEL OLMUŞ İŞTE OLDUĞUM İÇİN KATILAMADIM . İNŞAALLAH BİR DAHAKİNE EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : HAKİKİ AHMET SAPMAZ      Tarih : 17/05/2006 00:00:00
   
 
çok kıymetli dişli kasabalılar, hıdırellez şenlikleri ile ilgili yorumları okudum. ama şunuda isterdim. BİZİM büyüklerimiz neredeler onlar kimler. ilave olarak manisa, izmir, gölcük, ve avrupadaki deyerli köylülerim neredesiniz, artık kenetlenelelim. YETER DİŞLİ KASABASI artık göç vermesin. BEN köyümden çıkmak zorunda kaldım. BEN AÇIK BİR TEKLİFTE BULUNUYORUM, VE CEVABINI BİLİYORUM. KATILIMCI HEMŞEHRİLERİMDEN DÜŞÜNCE OLARAK YAPILABİLECEK YORUMLARI BEKLİYORUM. BENCE KASABAMIZA 500 KİŞİNİN ÇALIŞABİLECEYİ BİR FABRİKA KURMANIN ZAMANI GELDİ. BUNUN ANLAMI AYLIK KASABAMIZA 2500.000.00YTL GİRECEKTİR.

     
     
 Yorumlayan : savaş uyar      Tarih : 17/05/2006 00:00:00
   
 
03 diyad'ın önderliğinde düzenlenen hıdırellez şenliklerine katılan herkese teşekür eder, katılmayan ve katılamayan herkesi birdahaki şenlikte aramızda görmek temennisiyle tekrar herkese teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

     
     
 Yorumlayan : MUAMMER AKSOYMANİSA      Tarih : 17/05/2006 00:00:00
   
 
BU ORGANİZEYİ DÜZENLEMEDE VE KATILIMDA BULUNANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN DİĞER İLLERDE OTURAN DİŞLİLERE ÖRNEK BU ETKİNLİKLERİN DEVAMINI BEKLİYORUZ İSTANBULDAKİ BÜTÜN AKRABALARIMA VE KÖYLÜLERİMİZE SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : mahmut petek      Tarih : 17/05/2006 00:00:00
   
 
ÇOK MANYAK BİŞEY OLMUŞ SÜPERRRRR

     
     
 Yorumlayan : basri      Tarih : 17/05/2006 00:00:00
   
 
tayfun ozcan o hidirellez hakkindaki yorumunu degistir veya sil o adini kullandigin kisinin adini kullanma ok.cevabini beklerim msnime gelirsen gorusuruz.BASRI

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 30 Yorum Bulunmakta