27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(23/07)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'DE AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KATILDI
BAKANIMIZ  VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'DE AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KATILDI





BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU ÇAY ,BOLVADİN VE DİŞLİ’NİN İÇİNDE BULUNDUĞU YERLERİN GELECEK 50 YILIN SU İHTİYACINI SON DERECE KALİTEYE SAHİP SUYUN , SON DERECE KALİTELİ SU ŞEBEKESİYLE HALKIMIZA ULAŞTIRILACAĞININ MÜJDESİNİ VERDİ.






Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İlçemiz Bolvadin’de, hayırsever iş adamı Ceylan Emet tarafından yaptırılan 24 derslikli Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi'nin açılışı ile hayırsever Yusuf Kayabaşı tarafından yaptırılacak olan yine 24 derslikli Raziye Sultan-Yusuf Kayabaşı Sosyal Bilimler Lisesi'nin temel atma törenlerine katıldı.



Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi'nin açılışında konuşan Prof. Dr. Eroğlu, hayırseverlerce yapılan yatırımların çok faydalı olacağını ifade etti.
Gelecek için konulan hedefleri yakalamanın yolunun güzel bir nesil, güzel bir gençlik yetiştirmekle mümkün olduğunu, bunu gerçekleştirmenin ise milli eğitimden geçtiğini belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şunları kaydetti:


"Hükümet olarak eğitime çok büyük önem veriyoruz. Şu ana kadar 180 bin adet yeni dersliği Türkiye'ye kazandırdık. Ayrıca üniversitesi olmayan vilayet kalmadı. Artık okullar açılınca, çocuklarımızın önüne kitapları konuluyor ve akıllı tahtalardan, tablet bilgisayarlara kadar her şey tedarik ediliyor. Bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız."


Geçmişte Milli Eğitim Bakanlığı’na ayrılan bütçenin 7 milyar, bugün ise 50 milyar lira olduğunu dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinin 2013'ün sonunda 65 milyar liraya ulaşacağını, bunun da eğitime verilen önemin göstergesi olduğunu vurguladı.





"IMF'ye Borcumuz Kalmadı"


Türkiye'nin gün geçtikçe güçlendiğine dikkati çeken Prof. Dr. Eroğlu, şöyle konuştu:
"Mayıs'ın 14'ünde IMF'ye olan borcumuzu sıfırladık. Düşünebiliyor musunuz, 23.5 milyar borcumuz vardı, onu vadesi gelince ödedik, artık IMF'ye bir kuruş borcumuz yok, borcumuz kalmadığı gibi, dikkat çekici bir şey söyleyeyim: IMF, Türkiye'den 5 milyar dolar borç istedi, inşallah o konuda da müzakereler yapılıyor. Merkez Bankası’nın kasasında 135 milyar dolar döviz var. Artık enflasyon canavarı yok. İnşallah çok daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağız."





Çay İlçesine Baraj Müjdesi


Çay, Bolvadin, Dişli Özburun ve civarının içme suyu sıkıntısını kökünden çözecek Çay Barajı’nın temelini atacaklarının müjdesini de veren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şöyle devam etti:
"107 metre yüksekliğinde dev bir baraj yapmak için proje hazırladık. Kalkınma Bakanlığı, teklif etmemize rağmen bunu maalesef yatırım programına koymadı, biz neticede Yüksek Planlama Teşkilatı’nın kararını tek tek dolaştırdık, en sonunda Başbakanımıza, ABD'ye gideceği gün imzalattık, DSİ’ye gönderdim 'Hemen inşaatına başlayın' diye talimat verdim. Buradan Bolvadin'in 2060 yılına kadar içme suyunu temin edeceğiz. Modern bir içme suyu arıtma tesisini de yapacağız. Siz her şeyin en güzeline layıksınız." Sözleri izleyicilerin yoğun alkışla karşılandı.
Konuşmaların ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ceylan Emet ve eşi ile Yusuf Kayabaşı ve eşine plaket verdi, okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti.




Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU Bey’in Talimat ve Direktifleriyle Afyonkarahisar Merkezine , İlçlerine,Köylerine Bolvadin’e Dişli’ye Yaptıkları yatırımlardan dolayı Dişli halkı Adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.






































































































































ÇAY BARAJI , ÇAY-BOLVADİN İLE ÇEVRE DİŞLİ VE ÖZBURUN İÇME SUYU PROJESİ İÇİN BAKANIMIZ SAYIN VEYSEL EROĞLU BEY'İN TEKLİFLERİ İLE KABUL GÖREN PROJE TAMAMLANARAK BAŞBAKANIMIZIN İMZASIYLA ÇALIŞMALARA BAŞLANDI.



TEŞEKKÜRLER VEYSEL EROĞLU BAKANIMIZ



TEŞEKKÜRLER RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞBAKANIMIZ




PROJE KAPSAMINDAKİ TÜM İLÇELERİMİZE VE DİŞLİMİZE HAYIRLI OLSUN !..




FOTOĞRAFLARINI SİTEMİZLE PAYLAŞAN

SELÇUK BOSNALI BEY VE EKİBİNE

BOLVADİN 24 EYLÜL GAZETESİ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.















































































Son Güncelleme :  21/05/2013 Saat 07:50:03 Bu Haber  6848 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2107 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 31/05/2013 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
MEMLEKET AYIRIMI YAPMADAN GECESINI GUNDUZUNU MEMLEKETI UGRUNA HERSEYINI FEDA EDEN BAKANIMIZA VE TUM MEMLEKET SEVDALILARINA ALLAH RAZI OLSUN DIYORUZ ARTIK MARKET SUYUNU ÇEŞMELERIMIZDEN İÇECEGİZ TEŞEKKÜRLER MEMLEKET SEVDAĞLILARI TEŞEKKÜRLER

     
     
 Yorumlayan : Levent KORKMAZ      Tarih : 27/05/2013 00:00:00
   
Kaynarca_Pendik_İstanbul
10/10/2006
Mesaj Bilgisi
539

Fanatik Üye
 
Hayırlı olsun.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 26/05/2013 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
MİLLET ŞUNU GÖRMÜŞ OLDU AK PARTİ LAF DEĞİL İCRAAT YAPAN BİR PARTİ OLDU.DİĞER PARTİLER SADECE LAF ÜRETTİLER.ÇOK ŞÜKÜR MİLLETİMİZ GERÇEKLERİ GÖRÜYOR. TEŞEKKÜRLER BAKANIMIZ VE EKİBİNE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 24/05/2013 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2115

Fanatik Üye
 
Sayın Bakanımız Afyonumuz ve Ülkemiz için hizmete doymayan, vatanımızın her karışında bir eseri olan, hizmeti göteriş için değil insanlara faydalı olabilme için yapan ender şahsiyetlerden bir tanesidir. Kıymeti bilinerek takdir edilmeli, yapacağı hayırlı işlerde en azından dua ile yardımda bulunulmalıdır. Afyonumuza ve Bolvadinimize kazandırdığı hizmetlerden dolayı Allah kendisinden razı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 23/05/2013 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Bunlar normal olanları önümüzdeki günlerde esas eroğlu bombaları patlayacak.Ancak bazı arkadaşlar yorumları ilginç mesela şu içme suyunda çayın köyleri Bolvadin dişli ve özburuna herhangi bir talep olmadan bu su projesi içine alınmıştır.Özburun Belediyesi kendilerinin bir talebi olmadan bu projeye dahil edildiklerini beyan ederek teşekkür etmiştir dsi ye. Ve özburunun içme suyunun yeterli olduğunu ve bu projeden özburunun çıkarılmasını istemiştir.bunun üzerine özburun bu projeden çıkarılmıştır. Hülasa bu proje tamamen bir EROĞLU klasiğidir.

     
     
 Yorumlayan : Samet Halil Uyar      Tarih : 22/05/2013 00:00:00
   

05/02/2012
Mesaj Bilgisi
17

Yeni Üye
 
kÖYÜMÜZ VE MEMLEKETİMİZ İÇİN YARDIMCI OLAN VE EMEYİ GEÇEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN. İSTANBULDAN SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Aksoy      Tarih : 22/05/2013 00:00:00
   

27/01/2013
Mesaj Bilgisi
142

Tecrübeli Üye
 
Memleketimize yapılan hizmetlerden dolaya emeği geçenlerden Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 22/05/2013 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
sag olsun veysel eroglu bolvadin cay ve dislikasabasi ozbunun koyune yardimlarindan oturu tesekkur ederim sayin basbakanimizinda katgilariyle afyona cok emeyi vardir allag razi olsun basimizdan eksik etmesin cumuriyetin kurulusundan beri 90 senedir afyona bolvadine disliye bu kadar yardim yapilmadiydi sag olsun hokumetin cabalariyla paramizin deyer kazanmasiyla paramizin olmasiyla bu hizmetleri verdiler allah kani kani razi olsun mustafa kara kocun birde ak partili olmus olsaydi disliyi kaza yapardi ak partini n dislilinin borclarini silip disliye yardimini essirgemeden yapardi dislinin her yeri asvalt at yapi bitmis olurdu belkide dogal kaz gelim disliyi tezek yakmadan kortarindi deyorum insallah dislimiz bizim icin biz disli icin variz

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/05/2013 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1854

Fanatik Üye
 
ÜLKEMİZ İÇİN HİZMET EDEN KİM OLURSA OSLUN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH HİZMETLERİNİN KARŞILIĞINI BU DÜNYADA VE ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜRLER, HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEKDE DOĞRU DEĞİL. İMKANI OLAN BUTÜR DEĞERLİ İNSANLARIN DEVLETE MİLLETE YARDIMCI OLMALARI GEREKİR ONUN İÇİN BUTÜR HİZMETLERİN ÖNÜNÜ AÇAN DEVLET BÜYÜLKERİNE BELEDİYE BAŞKANLARINA, BU GÖRÜNTÜLERİ BİZLERE SUNAN SİTE GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM. TINAZTEPEDEN SAYGI VE SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : Hulusi Çetinkaya      Tarih : 18/05/2013 00:00:00
   
Dişli Kasabası
12/02/2013
Mesaj Bilgisi
108

Çalışkan Üye
 
BU ÜLKEYE HER NE HİZMET YAPILIRSA BU İNSANLAR İÇİN HİZMET EDEN HERKESTEN RABBİM RAZI OLSUN HİZMETLERİNİN DEVAMINI NASİP ETSİN ÇALIP ÇIRPMAK İSTEYENLERE FIRSAK VERMESİN HİZMET EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN ......

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta