05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa DDYD Derneği ve Avrupa'daki Yardımseverin Takdire Şayan Adımları
Avrupa DDYD Derneği ve Avrupa'daki Yardımseverin Takdire Şayan Adımları




Yaz mevsiminin gelmesiyle gurbette yaşayan Dişlili kardeşlerimizin gözleri hep yollardadır.Çünkü onlar doğdukları,büyüdükleri ecdadlarının izlerini taşıyan beldemize bir an önce kavuşmanın özlemi içerisindedir.
Bu özlemlerini giderebilmek amacıyla yurt içinde ve yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin kasabamıza geldiklerini görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir.Kendilerine Hoş geldiniz Safalar getirdiniz ..Dileklerimizi iletiyoruz.


Avrupa'ya yaptığımız kısa ziyaretimiz sırasında,hemşehrilerimizin bizlere gösterdikleri özlemle ,içten ve samimiyet dolu duygularıyla, misafirperverlikleriyle bunu en güzel şekilde göstermişler ve göstermeye devam ediyorlar.

Avrupa'da Kasabamız adına kurmuş oldukları Avrupa DDYD Derneğimiz tarafından da kasabamız adına pek çok yardımlara imzalarını atarak birlik-beraberlik ve dayanışma örneğini sergilemeye devam etmektedirler.

Avrupa'dan döndüğümüzde başta Avrupa DDYD Derneğimiz ve yardım sever pek çok Hemşehrilerimiz tarafından okulumuza araç-gereç yardımı vaadinde bulunulmuş,bu yardımların ilki DDYD Derneği Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı İsa GEDİK ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Soner ARSLAN tarafından uzaktan kumandalı bilgisayara uyumlu Projeksiyon cihazını okul idaremize teslim ettiler.Projeksiyon cihazının görüntülerinin izleneceği perde ve diğer aparatların da DDYD Derneği görevlileri tarafından siparişi yapıldı.İlgili Projeksiyon Makinesi Okulumuz Demirbaş defterine kayıt işleminden sonra, Demirbaş Eşya Alındı Kayıt Belgesi tasdik edilerek , Dernek Yöneticilerine teslim edilmiştir.

Dernek Başkanı İsa GEDİK ,Dişli Sağlık Ocağı’na da hastaların Sağlık Bakanlığı portalına bağlı kayıt işlemlerinin, internet ortamında gerçekleştirilmesinden dolayı, zaman kaybetmemeleri amacıyla,talep edilen bir işlem gücü ve kapasitesi yüksek bilgisayarı,yönetim kurulu üyeleriyle aldıkları karar gereğince en kısa zamanda temin edileceğini de belirtti.



Ayrıca Almanya’da bizlerle ilgilenen,kucak açan ailelerden olan (Avrupa izlenimlerimizden tanıdığınız) kıymetli hemşehrilerimiz,aynı zamanda Avrupa DDYD Üyesi Osman SOLMAZ ağabeyimizde Avrupa’da vermiş oldukları sözleri gereği okulumuza leptop bilgisayarları hediye etmişlerdir.
Osman SOLMAZ ailesine ,DDYD’nin başkanı İsa GEDİK ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne her ay aidat ödeyerek-bağış yaparak, gönül ve destek vermeye devam eden Avrupa’da yaşayan yardım sever tüm ailelerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletir,saygılarımızı sunarız.


















TARLALARDA OLGUNLAŞAN HAŞHAŞLARIMIZ





DİŞLİMİZİN NAPOLYON KİRAZLARINA DA DOYULMAZ



<


TARLALARIMIZDAKİ TAZE FASULYELER TOPLANMAYA HAZIR SAYILIR













GURBETÇİ FOTOĞRAFLARI DAHA SONRA DA EKLENECEKTİR

Son Güncelleme :  05/07/2007 Saat 12:39:30 Bu Haber  4331 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : kadir Erdemir      Tarih : 10/07/2007 00:00:00
   
HOLLANDA-VLAARDINGEN
12/07/2005
Mesaj Bilgisi
143

Tecrübeli Üye
 
alkislar isa agabey sana yakisir odulerin arkasi gelir insallah. cunku cooook ama cook calistin koyumuz icin hic bir fedakarliktan kacinmadin geceni gunduzne kattin ve mukemmel bir gece hazirladiniz tum yonetim kurularina ve disliye gonulden hizmet edenlere binlerce tessekur ederiz

     
     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 10/07/2007 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Sayin DDYD yonetim kurulundaki arkadaslara ve teyze ogluna yaptiginiz hizmetlerden dolayi takdir eder gorevinizde basarilar dilerim.Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN Saygilarimla.Bu sizlerin yaptiginiz koye buyuk bir hizmez koye anlayana.TESEKURLER.

     
     
 Yorumlayan : cennet taspinar      Tarih : 08/07/2007 00:00:00
   
almanya köln
28/05/2005
Mesaj Bilgisi
3

V.I.P. Üye
 
Almanya Köln´den güzel DISLI´me kucak dolusu selamlar.Avrupadaki dernegimiz olan DDYD´nin yapmis oldugu bu yardim gerceten cok taktir edilecek bir durum,ALLAH´im tüm Avrupada yasan DISLILI hemsehrilerimden razi olsun.Bizler sagduyulu oldugumuz sürece,insaALLAH bu gibi yardimlar her zaman devam edecektir.Baskanimiz ISA GEDIK abimden,kardesim SONER ARSLAN´dan ve tabiki BÜLENT GÜVENIR Hocamizdan,vesile olduklari icin ALLAH razi olsun.Herkese ve en önemlisi gurbetcilerimize iyi tatiller diliyorum.Sag selamet gidin gelin insaAllah.ALLAH´ima emanet olun.SAYGI ve SELAMLARIMLA.....

     
     
 Yorumlayan : AHMET DAL      Tarih : 07/07/2007 00:00:00
   
ALMANYA
13/07/2005
Mesaj Bilgisi
549

Fanatik Üye
 
Cok Görkemli.Basarilar.

     
     
 Yorumlayan : suleyman guvenir      Tarih : 05/07/2007 00:00:00
   
muş-bulanık
11/11/2006
Mesaj Bilgisi
16

Yeni Üye
 
avrupalı kardeşlerimizden eğitime bu türlü katkılarını her zaman beklıyoruz ..Allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
....degerli baskanimiz isa abi, soner ve yönetim kurulundaki arkadaslar bizleri kasabamizda en iyi sekilde temsil ettiginiz icin sonsuz tesekkürler yine DDYD en güzel sekilde yardimlarini yapmaya devam ediyo helal olsun avrupadaki hemserilerime bu dernegi yasattiklari, destek olduklari icin hepsinden allah razi olsun ayrica osman solmaz abimizede sonsuz tesekkürler allah yardimlarinizi kabul etsin böyle durumlarda duygulanmamak elde degil bir tesekkürde her zaman oldugu gibi bülent hocama bu güzellikleri bizlerede yansittigi icin ....saygilarimla

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
SELAMUNALEYKÜM EVET ARKADASLAR GERCEKTEN KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZDEN NEKADAR GURUR DUYSAK AZDIR EGER KÖYÜM VE KÖYLÜM ICIN BIR IGNE DAHI YAPAN OLURSA ALLAHIM ONDAN RAZI OLSUN HEDIYE GÖNDEREN ABILERIMIZDEN ALLAHIM RAZI OLSUN HEDIYELERI YERINE ULASTIRAN KARDESLERIMIZDENDE ALLAHIM RAZI OLSUN INSALLAH INSALLAH BU VESILEYLE DAHA NICE ABILERIMIZ AMCALARIMIZ KARDESLERIMIZ KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZ ICIN HIZMET YARISINA GIRECEKLER ONUN ICIN BEN HERZAMAN DERIM BIRIMIZ HEPIMIZ HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN BÜYÜK OLSUN KÜCÜK OLSUN HIZMET EDELIM CÜNKÜ KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZ HERSEYIN EN GÜZELINE LAIKDIR ALLAHA EMANET OLUN SELAMLA

     
     
 Yorumlayan : Carullah GÜMÜŞ      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
ANKARA
19/06/2005
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
Allah hepinizden razı olsun. selematle

     
     
 Yorumlayan : sinan solmaz      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
FRANSA
12/05/2005
Mesaj Bilgisi
46

Aktif Üye
 
Resimler Cok Guzel Tskler Bulent Oretmenim Valla Su Kirazlarda Canim kaldi :)

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
avrupada yasayan dişlili hemşehrilerimiz adına sayın isa gedik beyin ve osman solmaz ağabeyimizin nacizane hediyeleri awrupada yaşamanın verdiği düşüncenin bir göstergesidir. teknolojik iletişim adına ve eğitimde yenicilik adına kendilerini şükranla kutlarım...

     

Habere Yapılmış Toplam 10 Yorum Bulunmakta