20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Av.D.D. Olağan Genel Kurul Yapıldı
Av.D.D. Olağan Genel Kurul Yapıldı


Av.D.D. Olağan Genel Kurul Yapıldı

08 Nisan 2012 Pazar günü seçilen yeni yönetim kurulumumuzun teşekkür konuşması;

Sayın değerli Dişlili hemşehrilerimiz,

Bizler uzun süre bir arada yaşamış, aynı havayı teneffüs etmiş, aynı çeşmenin suyunu içmiş, aynı yolların tozunu yutmuş kişileriz. Ne yazık ki koşullar yaşamımızı bu şekilde sürdürmemize izin vermedi. Elimizdeki kaynaklar yetmez oldu. Kısacası doğduğumuz yer bizi doyurmadı. Kendimize doyacak yerler aramaya başladık.

Daha iyi şartlarda çalışmak amacıyla ülkenin birçok yerine dağıldık, çoğumuzda Avrupa' ya gelmek zorunda kaldık. Artık yepyeni bir dünyayla tanıştık bir çok kazanımımız oldu. Yaşamımız kolaylaştı, ulaşımımız kolaylaştı. Hemen hemen hepimizin altında vasıtamız oldu. Yani yaşamımız kolaylaştı. Bu arada unuttuğumuz birşeylerin olduğunun farkına vardık. Oda doğduğumuz yerdi oranın insanlarıydı. Birbirimizi zor görür hale gelmiştik, hele yeni jenerasyonun iyice uzaklaştığını fark ettik. Biz hem geçmişimize sahip olmak hemde büyük metropollerde kaybolup gitmeden, geleceğimizi sağlıklı bir şekilde yönlerdirmek amacıyla bir araya bir araya gelmeye karar verdik. Ve 2000 yılında bu günkü derneğimizi kurarak en azından asimile olmayı yavaşlatmaya hatta durdurmaya çalışıyoruz. Bu yüzden Av. D. Derneğinin her geçen gün daha da öneminin arttığının farkındayız.

Bu derneğin kuruluşunu gerçekleştiren, şimdiye kadar geçmiş yönetimlerde görev alan tüm Dişli sevdalılarına sonsuz teşekkür ederiz. Hepsinin eline,gönlüne sağlık.
Bu bir hizmet yarışıdır. Geçmiş yönetimlerin verdiği hizmeti ve çalışmaları yeni yönetimimiz dahada ileriye götürerek devam ettirecektir.

Kuruluş amacımız hemşerilerimiz arasında birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek iyi günde, kötü günde bir birimize destek ve yanında olmaktır. Biliyoruz ki; sorunları daha çabuk ve kolay çözmenin tek yolu bir araya getirmektir. Yaşam koşullarının her geçen gün biraz daha ağırlaşmakta olduğu günümüzde, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılması için hepimiz arasındaki dayanışmanın zorunlu olduğu kanaatindeyiz, sizlerde böyle düşündüğünüz için bu dernek çatısı altındasınız. Bizler aynı Kasabalı olmanın da ötesinde biri birimizle akrabayiz...


Dün itibarı ile (08.04.2012) iki yıl görev yapacak yeni yönetimi seçmiş bulunuyoruz. Yeni seçilen yönetim kurulu olarak bizler dünkü Genel Kurul toplantısına katılan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Yine herzaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek demokratik bir şekilde seçimimizi yaparak dostça ve huzurlu bir şekilde günümüzü tamamladık. Siz değerli hemşehrilerimizle yeni yeni Yönetim Kurulu' na seçilen kardeşlerimizi sizlerin taktirine sunuyoruz. Saygı ve sevgilerimizle herşey gönlünüzce olması dileğiyle Allaha emanet olunuz.

Av. D. D. Yönetim kurulu

Yukarıda birkaç kelimeyle hislerimizi ve duygularımızı paylaşmak istedik. Sürçü lisan ettiysek af ola!..

Yeni yönetime seçilen ve yönetimde görev alacak üyelerimizin isim listesi;


Başkan : Celalettin Ağılönü

Başkan Yrd. : Faruk Göceci

Muhasib : Yener Ölmez

Sekreter ve aynı zamanda kadın kolları başkanı : Cennet Taşpınar

Avrupa sorumluları : Kaya Özdemir, Gürhan Gükkiyas, Aytekin Ağılönü

Yön. Kur. Üyeleri : Salih Ağılönü, Burhan Mert, Vatan Kodeş, Tahsin Arslan

Av.D.D. Yönetim Kurulu ' na sitemiz ve siz hemşehrilerimiz adına, yeni görevlerinde başarılar dileriz. Allah´ım daha önceki yönetimden razı olsun ve yeni seçilen yönetimin yolunu açik etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

Son Güncelleme :  10/04/2012 Saat 01:02:01 Bu Haber  3965 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 10/04/2012 00:00:00
   

04/01/2008
Mesaj Bilgisi
211

Fanatik Üye
 
av.d.dye secilen yeni yonetim kuruluna basarilar allah kolaylik versin ismail cakil ve ailesi

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 10/04/2012 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneğinin seçtiği yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : SAİT ŞİŞİK      Tarih : 10/04/2012 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
27/08/2006
Mesaj Bilgisi
48

Aktif Üye
 
DUYGULARINIZIN VE FİKİRLERİNİZİN KALPLERİNİZE YANSIMASI DİLEĞİMLE,DERNEKĞİNİZ ADINA GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARA VERECEKLERİ EMEKLERİNDEN DOLAYI BAŞARILARININ DEVAMINI VE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.HEPİNİZE SAYGILAR...

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 10/04/2012 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
GURBETCİ KARDEŞLERİMİZİN SEÇMİŞ OLDUKLARI, CELALEDDİN AĞILÖNÜ BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM KURULUNUN GELECEKTE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUM. TÜM YÖNETİME AYRI, AYRI BAŞARILAR DİLERİM. BU İŞLER ZORDUR, GÖNÜL İŞİDİR, FEDAKARLIK İSTER. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

     
     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 10/04/2012 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Yönetime secilen Arkadaslara Hayirli Olsun.Görevlerinde Basarilar Dilerim.Berlin.

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 25 Yorum Bulunmakta