29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ADDY DERNEĞİ TOPLU SÜNNET BÜYÜK KATILIMLA VE COŞKUYLA YAPILDI( 3. EKLEME)
ADDY DERNEĞİ TOPLU SÜNNET BÜYÜK KATILIMLA VE COŞKUYLA YAPILDI( 3. EKLEME)




Avrupa DDYD Derneği Kasabamızda gerçekleştirilen Toplu Sünnet Organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkıda bulunanlardan başta ;100 üyemize,Süleyman TAŞPINAR Ailesi'ne,Ergün ÇELİK'e,Turan-Mehmet Ali GÜMÜŞ Kardeşlere,Yüksel-Latif AĞILÖNÜ kardeşlere,Mehmet ÇAKIL Ağabeyimize,İsmail-Vatan KODEŞ Kardeşlere,Ahmet ÖZDEMİR Ailesi'ne ayrıca yaptıkları katkılardan dolayı Avrupa Dişli Dayanışma ve yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına Teşekkürlerimizi sunuyorum.


İsa GEDİK
ADDYD Dernek Başkanı

Avrupa DDYD Derneği Tarafından Kasabamızda İlk Defa Gerçekleştirilen Sünnet Şölenine bu gün öğleden sonra başlanılanıldı.






Sünnet konvoyu Dişli Belediyesi ve Dişli İlköğretim Okulu önünde toplanıldı.Çok geniş katılımla sünnet yapılan ailelerle birlikte, süslenmiş olan sünnet arabalarına bindirildi.Konvoya ilgi gerçekten büyüktü.Daha önce kasaba içinde belediye hoperlöründen birbirinden güzel şarkılarla halkın ilgisi çekilmişti.

Hep beraber konvoyla kasaba içerisinde gezildi.Toplam 100 taşıt aracından oluşan konvoy kasaba içerisinde dolaştıktan sonra AYDIN DÜĞÜN SALONU'na varıldı.Törene Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından , Bülent GÜVENİR Öğretmenimizin ilgi çekici,samimi sunumlarıyla Dişlililere yakışır şekilde devam ettirildi.

Sünnet yapılan aileler,akrabalar ve kasabamız halkının katılımıyla ve yapılan bir birinden güzel etkinliklerle sünnet şölenine devam edildi

Şölende folklor ekibinin gösterileri,belediye başkanı , ADDYD Derneği Dişli Temsilcisi Mustafa OKUMUŞ HOCAMIZ VE diğer renkli simaların konuşmalarının ardından Cami Hocalarımızın Sünnetle ilgili konuşmaları ve duaları ile devam edildi.

Sünnet şöleninin Kasabamızın birlik ve beraberliğine bir tuğla olmasını,Sünnet olan çocuklarımızın ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletir,Avrupa DDYD Derneği'ne teşekkür ederiz.

.









































































































































































































































































































Son Güncelleme :  12/11/2007 Saat 21:25:39 Bu Haber  6771 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : basri duru      Tarih : 31/12/2007 00:00:00
   
afyon
13/06/2007
Mesaj Bilgisi
49

Aktif Üye
 
butun cocuk ların sunnet lrı kutlu olsun

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 17/11/2007 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ERKEKLİYE ADIM ATAN KÜÇÜK KARDEŞLERİMİN KÜÇÜK DÜĞÜNÜNÜ (SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ)KUTLAR ALLAH BÜYÜK DÜĞÜNLERİNİDE GÖSTERSİN DİLEYİMLE, BU HAYIR HASENAT İŞLERİNE ÖNCÜLÜK EDEN VE KATILAN TÜM DİŞLİ KASABASI MENSUBU HEMŞERİLERİM ÖRNEK DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI SUNMAYI BİR BORÇ BİLİRİM.BÖYLE DAVRANIŞLAR İLE KASABA HALKIMIZ DAHA KENETLENECEK, DAHA MANEVİ DUYGULARIN KABARARAK YARDIM VE HAYIRSEVER VATANDAŞLARIN ÇOĞALMASINA VESİLE OLACAKTIR.SÜNNET AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN,ALLAH BÜYÜK DÜĞÜNÜNÜ GÖSTERSİN.(TURAN SUSAN KÜRT VEZİR OĞLU)

     
     
 Yorumlayan : seydi sapMAZ      Tarih : 15/11/2007 00:00:00
   
İstanbul'dan
06/01/2007
Mesaj Bilgisi
83

Çalışkan Üye
 
Emegi geçen tüm arkadaşlardan ALLAH razı olsun cok güzel olmuş inşallah daha güzel günlerle buluşuruz dişlime kucak dolusu selamlar

     
     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 14/11/2007 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Avrupa DDYD tarafından kasabamızda ilk defa gerçekleştirilen sünnet şöleninde proğramın sunuculuğunu Bülent hocamız çok güzel yaptı .Kendisiyle Dişli''li olarak gurur duyduk. Şölene kasabamız dışından gelen misafirler kasabanızda son zamanlarda güzel etkinliker yapıldığını duyuyorduk. Ama bugün yaşadık. Doğrusu gıpta ettik. bizdede böyle etkinlikler olsa diye düşünüyoruz. Ancak organizasyonu yapacak potansiyel bulamıyoruz .Çevreye iyi örnek oluyorsunuz. siz Dişli''li kardeşlerimizi kutluyoruz.şeklinde duygularını dile getirdiler .

     
     
 Yorumlayan : haticesultan tekeş      Tarih : 13/11/2007 00:00:00
   
BOLVADİN
17/08/2007
Mesaj Bilgisi
14

Yeni Üye
 
EFENDİMİZ(sav)hadisi şeriflerinde;ey insan oglu vermenin dünyada ne kadar önemli oldugunu bilseydiniz bırakın madde olarak sahip olduklarınızı vermeyi bedeninizi bile hayır yolunda vermek için yarışırdınız diyor. hayırların güzel dişlimizde çoğalarak artması dileğiyle ALLAH yardımda bulunan dernegimizden ve köydeki yardımsever abi ve ablalarımızdan razı olsun sonsuz teşekürler

     
     
 Yorumlayan : ali pamukcu      Tarih : 13/11/2007 00:00:00
   
çokmu önemli
12/02/2007
Mesaj Bilgisi
49

Aktif Üye
 
KASABAMIZIN HAYIR SEVEN VATANDAŞLARINA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDRİM ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE BİR İYİLİK DÜŞÜNDÜGÜNÜZ İÇİN

     
     
 Yorumlayan : ErkanŞükrü UYSAL      Tarih : 13/11/2007 00:00:00
   
BOLVADİN CEZAEVİ
03/03/2006
Mesaj Bilgisi
27

Yeni Üye
 
böyle bir organizasyonda emegi gecen herkesten ALLAH razı olsun.... görmedik ama resimler çok güzel olmus sanki bende orada gibi hissettim kendimi..

     
     
 Yorumlayan : Hakan Yilmaz      Tarih : 13/11/2007 00:00:00
   
almanya
15/07/2007
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Böyle bir Hayir isinin gerceklesmesine vesile olan basta ADDYD Yönetim Kuruluna, Türkiyedeki ADDYD Gönüllülerine, Emegigecen ve maddi manevi katkisi olan herkese tesekkür ederim. ....öyle inaniyorumki ADDYD var oldugu Müddetce herzaman ihtiyac sahipleriine gerekeni yapacak ve böyle güzellikleri bizlere göstermeye devam edecektir.Yeterki bizler nasil elestiri yapabilirimi(Bahane,Eksik)aramayi birakip,Kücük bir Deniz Feneri olmus bu Dernegin kiymetini bilip ,maddi ve manevi katkilarimizi daha fazlalastiralim ....ki ADDYD nekadar büyürse katkisida Disli icin okadar cok olur.Saygilarimla.

     
     
 Yorumlayan : Carullah GÜMÜŞ      Tarih : 13/11/2007 00:00:00
   
ANKARA
19/06/2005
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
köyümüzde son zamanlarda gerçekten cok güzel etkinlikler yapılmaya baslandı veslie olanlardan Allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Gultekin Bocek      Tarih : 12/11/2007 00:00:00
   
Deventer, Hollanda
12/12/2005
Mesaj Bilgisi
213

Fanatik Üye
 
Cok guzel olmus emegi gecen herkesten Allah razi olsun bu yalan ve gecici dunyada boyle guzel goruntuleri gormek cok guzel Allah razi olsun selamlar

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 27 Yorum Bulunmakta