02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU
AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU




AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU



Değerli DDYD li Üyelerimiz ve Hemşehrilerimiz;
Daha önceden duyurduğumuz gibi, 29.03.2008 günü, sat 14.00 de Derneğimiz Genel Kurulu toplanarak,
yeni yönetimini, önümüzdeki 2 yıl için, istisnasız oybirliğiyle seçmiştir.


Bu seçime göre;
Başkan: İsa GEDİK,
2. Başkan: Yener ÖLMEZ,
Muhasip: Soner ARSLAN,
Sekreter: cennet TAŞPINAR,
Yön.Kur. Üyesi: Baki ARSLAN,
Yön.Kur. Üyesi: Kadir YURDUSEV ve
Yön.Kur. Üyesi: Mevlüt TAŞPINAR olarak belirlenmiştir.
Dissen’deki hemşehrilerimizin ev sahipliği yaptığı genel kurul, büyük bir sükunet içinde geçmiş ve oybirliğiyle şekillenmiştir.



RECKLİNGHAUSEN Camii Derneği Başkanı MEVLÜT GÖCECİ, DİSSEN Camii Derneği Başkanı AHMET ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan AKYÜZ, Burhan MERT, Faruk GÖCECİ, Ahmet ZENGİN, Şükrü ARSLAN,Ali YILMAZ, İsmail KODEŞ kardeşlerimizin yani sıra Vatan KODEŞ, Hakan YILMAZ, Adem ÇINAR, İsmail ÇAKIL, İbrahim AKYÜZ ve FRANKFURT ve KÖLN ’den gelen isimlerini hatırlayamadığımız toplam 55’in üzerindeki hemşehrimizin katıldığı genel kurulumuza daha çok üyemizin katılımını bekliyorduk fakat bu beklentilerimizin gerçekleşmediğini de üzülerek ifade etmek isteriz.





Ancak yeterli çoğunluğun bulunduğu genel kurul , Kur’an-ı Kerim ve, İstiklal Marşımızın söylenmesinden sonra divan kurulu oluşturularak, Başkan İsa GEDİK tarafından faaliyet raporu okunmuş, derneğimizin mali durumu hakkında bilgi verilmiş, akabinde seçimlere geçilmiş ve yine Kur’an-ı Kerim okunarak, oturum kapanmıştır.




Orada bulunan hemşehrilerimiz dernek faaliyetleri hakkında memnuniyetlerini ifade etmişler ve teşekkürlerini belirterek, aynı yönetimin devam etmesini temenni etmişlerdir.
Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızdan Salih AĞILÖNÜ, Kaya ÖZDEMİR ve Nurullah OKUMUŞ arkadaşlarımız işlerinin yoğunluğundan dolayı mazeretlerini bildirerek, ayrılmak istemişlerdir.

Bu arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz, ALLAH RAZI OLSUN.
Yeni yönetim olarak gelecekte bir danışma kurulu ve temsilcilik oluşturmayı, faaliyet alanlarını genişletmeyi, ve üye sayısını çoğaltmayı, ilk hedeflerimiz olarak belirledik.
Bu vesileyle Paris , Colmar , La Lavre , Bielefeld , Brüksel ,Anvers, Nürnberg, Augsburg, Münih, Dortmund, Marche, Mol ve civarında oturan hemşehrilerimizi hem üye olmaya, hem de faaliyetlerimize daha aktif olarak katılmaya davet ediyoruz.


İkinci hedefimizde, bir sonraki AVRUPA DİSLİLİLER GECESİ’ne kasabamızın ileri gelenlerinin yanısıra, sanatçı KUBAT ve AFYON MİLLETVEKİLLERİNİ davet etmektir.
Bu henüz düşünce aşamasında olup, kesinleştiğinde sizlere duyurulacaktır.

Son olarak ta ,Avrupa Dişli Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Başlatmış Olduğu ve Başta Merkez DİYAD ve Diğer Dişli Adını Taşıyan Derneklerimiz ve Halkımızın Büyük Ölçüde Katkılarıyla Devam Eden
"Seninde Dikili Bir Ağacın Olsun" kampanyasını ısrarla takip ve destek, ağırlıklı hedefimiz olacaktır.
Bu vesileyle yeni yönetiminiz olarak, siz üyelerimize desteğiniz ve yardımınız için, genel kurula ev sahipliği yapan, yemek de dahil her türlü misafirperverliği gösteren Versmold’daki hemşehrilerimize ALLAH Razı olsun der; teşekkür ve saygılarımızı sunarız.


Yeni Yönetim Kurulumuz ve Avrupa’da Yaşayan Dişlili Hemşehrilerimiz Adına:




İSA GEDİK-
BAŞKAN
































Son Güncelleme :  04/04/2008 Saat 15:44:44 Bu Haber  6369 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 11/04/2008 00:00:00
   
istanbul
23/12/2006
Mesaj Bilgisi
349

Fanatik Üye
 
YENİ YÖNETİM KURULUNU KUTLAR HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMLE BAŞARILAR DİLERİM 03 DİYAD BAŞKANI MUSTAFA KODEŞ

     
     
 Yorumlayan : AHMET DAL      Tarih : 10/04/2008 00:00:00
   
ALMANYA
13/07/2005
Mesaj Bilgisi
549

Fanatik Üye
 
Yeni yönetime basarilar dilerken ayrica secime katilamamanin da üzüntüsünü yasamiyor degilim.Misafir geldi ve kalkamadim cok özür dilerim. Hayirlisi neyse o olsun. Isa güzel calismalarinin devamini bekliyor vede onayliyoruz. Ahmet Dal Halle Westf.

     
     
 Yorumlayan : ERHAN MERT      Tarih : 08/04/2008 00:00:00
   
AFYON
12/01/2007
Mesaj Bilgisi
14

Yeni Üye
 
Hayırlı olsun Herkeze Selamlar. Benim İçin En Güzeli Seni Görmek Oldu Burhan Abi.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 07/04/2008 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
DEGERLİ KARDEŞİM İSA BEY YENİ GENEL KURULUNUN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLER ESKİ YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDER YENİ SEÇİLEN TÜM ARKADAŞLARA VE SANA BAŞARILAR DİLERİM ALLAH BU YAPTIGINIZ HAYIRLI İŞLERİ MİZANINIZA KOYACAKTIR YOLUN AÇIK OLSUN SEVGİ VE SELAMLARIMLA.

     
     
 Yorumlayan : Basri Böcek      Tarih : 07/04/2008 00:00:00
   
Dişli Kasabası
07/04/2008
Mesaj Bilgisi
34

Yeni Üye
 
TEKRAR YÖNETİME SEÇİLEN İSA GEDİK VE YÖNETİMDEKİLERİ KUTLAR.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 06/04/2008 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ALLAH UTANDIRMASIN YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Gencer      Tarih : 06/04/2008 00:00:00
   

12/11/2007
Mesaj Bilgisi
31

Yeni Üye
 
başta vatan kodeş ve ahmet zengin olmak üzere tüm yünetim üyelerine başarılar dilerim

     
     
 Yorumlayan : ugur celik      Tarih : 05/04/2008 00:00:00
   
Almanyadan
10/12/2007
Mesaj Bilgisi
22

Yeni Üye
 
avrupa ddyd nin yeni yönetimi hayirli ugurlu olsun tebrik ederim ve insallah gelecektetede köyümüze hayirli isler yapacaklarina inaniyorum tüm emegi gecen arkadaslardan allah razi olsun secimde araniza olmayi cok istedim ama olmadi aramiz cok uzak .allah utandirmasin allah yardimciniz olsun saygilar sevgiler UGUR CELIK AUGSBURG

     
     
 Yorumlayan : Faruk Göceci      Tarih : 05/04/2008 00:00:00
   
Almanya
06/04/2006
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
AVRUPA DISLI DAYANISMA YARDIMLASMA DERNEGI(DDYD) MIZIN 29.03.08 TARIHINDE YAPILMIS OLAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜZEL BIR COSKU ILE YAPILMIS OLUP YENI YÖNETIM BIRLIK BERABERLIK ICERISINDE BELIRLENEREK YOLA DEVAM DURMAK YOK KARARI CIKMISTIR.YENI YÖNETIM KURULU ARKADASLARIMIZA DILEK VE TEMENNILERIMIZI BILDIRMIS OLUP TÜM YÖNETIM KURULU ARKADASLARIMIZA BASARILAR DILERIZ ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.BU DERNEGIMIZIN TEMELINI ATAN TÜM ARKADASLARIMIZDA SIMDIYE KADAR OLDUGU GIBI BUNDAN BÖYLEDE TÜM MADDI MANEVI DESTEGIMIZI DEVAM ETTIRECEGIZ ÜYE OLMAMIS TEK DISLILI KALMASIN SILOGANINI KULLANARAK TÜM DISLILI KARDESLERIMIZIN ÜYE OLMASINI RICA EDIYORUM.BIRLIKTEN KUVVET KUVVETEN GÜZELLIKLER OLUSUR BU GÜZELLIKLERE SENDE ORTAKOL DISLILI KARDESIM SAYGILARIMLA.

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 05/04/2008 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
.....ddyd genel kurulu cok ilimli ve isabetli kararlarla gecti .katilim sayisi beklenin altindaydi ama burada mesafeler cok uzak olmasi munasebetiyle kimseye kirginligimizda yok biliyoruzki tüm dislili kardeslerimizin yüregi bizimleydi ....ddyd,yönetimini secmis ve yeni basarilara imza atmanin heyecani icerisine girmistir...bize düsen isa abiyi ve yeni yönetim kurulunu cani gönülden desteklemek,elimizden geldigi kadar onlara yardim etmektir..yönetimdeki arkadaslara simdiden basarilar dilerim...her niyetimizde her düsüncemizde allahin rizasi icindir insaallah amellerimizde allah rizasi icin olur...halka hizmet hakka hizmettir anlayisiyla cikilan bu yolda büyük basarilar elde edilmistir ve insaallah nice basarilara imza atmak temennisiyle....

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 20 Yorum Bulunmakta