19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)
Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)



2007 Yılı yazında O zaman DSİ Genel Müdürü olan Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU tarafından temelinin atılmasından sonra Bakanımızın talimatlarıyla belirlenen süresi içerisinde yapımı 1 yıllık kısa bir sürede tamamlanarak su tutulmaya başlanılan Özburun Barajı'nın Resmi açılışı başta Bolvadin Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU'nun,Özburun Belediye Başkanı Sayın Asım KIZILASLAN'ın,Dişli Belediye başkanı Abdil UYSAL'ın,Bolvadin İlçesi Mülki ve İdari Amirlerinin,DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü Görevlilerinden Ahmet ÜNAL Kardeşimizin ve diğer görevlilerin,Dişli ve Özburun'daki İlk ve Orta Dereceli okul idarecileri,öğretmenleri ve her okuldan bir grup öğrenciyle, Özburun ve Dişli halkının büyük ölçüde katılımlarıyla Özburun Barajı alanında,Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Afyonkarahisar'dan canlı olarak yayınlanan Toplu Açılış töreniyle açılışı yapıldı.

Açılış alanına izlemek üzere gelenler tepedeki soğuğa ve kara rağmen baraj suyunun tatlı ve görülmeye değer esintisiyle adeta mest oldular. Açılışa katılanlar: Hayrettt... Abovvv gibi yöresel değimlerle hayretlerini ve hayranlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Daha önce de temel atma ve yapım aşamalarını izlenimlerinize sunduğumuz Özburun Barajı'nın Resmi Açılışından Güzel İzlenimlerimizi Sunuyor.

ÖZBURUN VE DİŞLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.



AÇILIŞ TÖRENİ ÖNCESİ I. VİDEO ÇEKİMİ




CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ VE BARAJIN YAKIN ÇEKİM VİDEOSU İLERLEYEN SAATLERDE EKLENECEKTİR.































































BARAJ AÇILIŞ VİDEOLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.



DİŞLİMİZDE KARLA GELEN GÜZELLİKLERİ İÇEREN DİŞLİ TEPESİ'NDEN BAŞLANILARAK YUKARI MAHALLE'DE VE KASABAMIZDAN DEĞİŞİK KARELERLE DEVAM EDİLEN FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ DÜZENLEMELERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.








Son Güncelleme :  27/02/2009 Saat 09:29:07 Bu Haber  8406 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Benim için önemli olan bu kararların Dişli Kasabası tarafından yararlı şekilde kullanılması olduğu için o zaman bu kararları direk olarak yetkili makamlara verdim gereğinin yapılması için.Ve gereği yapıldı.Birde bu forumda inanıyorumki DSİ ve Köy Hizmetlerinde çalışan kişiler var .Merak eden varsa 2004 yılındaki Baraj projesine bakıp bugünkü haliyle kıyaslar ve acaba bir değişiklik olmuşmu görebilirler.Ama bence bu konular siyasi malzeme olarak değil DİŞLİNİN MENFEATİ için kullanılmalıdır.Siyasi menfeat 1 ay sonra biter ama DİŞLİ HEPİMİZİN.Şimdi birlik olma ZAMANIDIR. Şikayet konusunuda takılma o sen değilsin sen anladın kim olduğunu ama ANLMAZLIKTAN GELİYORSUN.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Ahmet Bey Forumda polemiğe girmek istemiyorum.Ama tüm dişlililer bahsettiğin mahkeme kararlarını bilmeli bence.Bu mahkeme kararlarını Dişli İLKOKULUnda Galip GÜMÜŞ ile müdür yardımcısı iken arşiv düzenlemesi sırasında bulduk.Eski yazı olduğu için içeriğini öğrenmek için ben tercüme ettirdim 2003 yılında Muharrem BOYERe belki merak edersin Muharrem beyle Sağırlar okulunda çalışmıştım. Elimizde iki tane mahkeme kararı var birinci mahkeme kararında bahsedilen özburundan çıkan suyun kullanımının 3 gün DİŞLİ ,3 gün ÖZBURUN ve 1 Gün BOLVADİN tarafından kullanılması ile ilgilidir.Bizim köy bu kararı beğenmemiş Temyize başvurmuş ve Temyiz sonucu mahkeme Bu karar 4 gün DİŞLİ 3 gün ÖZBURUN tarafından kullanılır diye düzeltilmiş.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Belgelerle konuşacağım adem

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Adem bey (Halamın oğlu) yalan konuşuyorsun bunu ispata hazırım müracaat yazısında kimin imzası var herhangi birine yaranmak isteyen şerefsizdir (kendi adıma söylüyorum) altı ay birilerinin peşinden gezdim aman fırsat kaçıyor diyerek buna ilgililerden biriside şahittir kuran üzerine yemin ederek yüzleşebilirim, hodri meydan adem bu mahkeme kararlarından sen bana bahsetmiştin ama sonra babam verdi bana dayına nasıl geçti ben orasını bilmiyorum, esas gaza gelen sensin adem halep ordaysa arşın burda adem ispatlayanayacağım şeyleri söylemem gene kuran üzerine yemin ederim seni şikayet falan etmedim bu konuda kendini kaybederek sağa sola saldıran sensim halamın oğlu, hoşça kal.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Sayın Ahmet ÜNAL (Dayım Oğlu) yukarıdaki yorumlarını okudum.Birilerine yaranmak için birilerinin emeğini hasır altı ediyorsun.Mahkeme kararlarından bahsetmişsin .Bu mahkeme kararlarını Dişli ilköğretim Okulu arşivlerinden bulup tercümesini yaptıran,köyümüzün ilgili makamlarına veren Galip GÜMÜŞ ve Adem SAPMAZ dır.Ayrıca olayın aslı senin söylediğin gibi değildir.kararın içeriği öğrenildikten sonra hemen yetkili makamlarla afyon Köy Hizmetlerine gidilip köyümüze ne gibi faydası olacağı araştırılmış.Oradaki yetkililer daha senin bu kararlardan haberin bile yokken.Bize Barajın sulama alanını (ki bu alan şu an aynıdır)gösteren haritayı bize göstermişlerdir.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Yani bu barajın daha yapılış aşamasında nerelere su vereceği bellidir.Sonradan eklenmiş bir olay yoktur.Kararları sana veren benim ve sana verdiğimde baraj yapım aşamasındaydı ve sulama projesi hazırdı biz gereken soruşturmaları ve ne yapabileceğimizi araştırmıştık.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Ne zaman ki ben bu kararları belki ilerde lazım olur nede olsa sen DSİ desin dediğim zaman kararları eline alıp kafandan haberler uydurup birileriyle rant peşinde koşmaya başladın. Şundan herkes emin olsun gerek barajın yapım aşamasında gerekse sulama alanları konusunda köyün yetkili makamları üzerlerine düşen görevlerini yapmışlardır.Bunların başında Belediye Başkanımız ve Ferhat MERT gelmektedir .Diğer kişiler senin birilerini meşhur etmek için uydurmandır.Senin söylemeye çalıştığın kişi ancak .ocuk çoluğu gaza getirip köyde kendine muhalefet edenler hakkında saçma sapan şikayet dilekçesi verdirir.Bize düşen bu hizme,t için emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun demektir.

     
     
 Yorumlayan : Soner Arslan      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Almanya
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
64

Aktif Üye
 
Milletimize Hayirli Ugurlu olsun...

     
     
 Yorumlayan : mehmet uçar      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
istanbul
15/04/2005
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
birlik ve beraberliğimizi kenetleyerek tüm enerji ve sinerjimizi kasabamız yoksullukla mücadele için harcayalım derim katılmayan varsa muhalefetini dinleyip derdimizi anlatalım anlayıncaya kadar bıkmadan tekrar edelim biz dişliliyiz biz dedelerimizin kazanıp bize bıraktığı ata malında ikamet ediyoruz değerini bilelim ve bu bırakılan cevherin farkına varıp bir an önce kendimize gelelim leylekler gibi iki lak lak la ömrümüzü geçirmeyelim bize sunulan nimeti değerlendirip milli ve bireysel gelirimizi dahada yükseltmek için çalışalım daha iyiyi yapmak için yarışalım saygılarımla SARAYCIK GIDA PAZARI GN.MD. Mehmet UÇAR

     
     
 Yorumlayan : mehmet uçar      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
istanbul
15/04/2005
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
öncelikle allahın selamı üzerinize olsun biz insanoğlu olarak niye hep yapılan işe siyaset tarafından bakıyoruz yapılan hizmete muhalefet etmektense yapılacak işlere el birliği ve ortak akıl ile hizmet kapısını genişletip kasabamızın yoksulluk sınırlarında kimse kalmıyacak şekilde projeler üretip partiler üstü anlayışla bu projeleri dillendirip makamı ve mevki itibariyle yetkili olan şahıslara unuttukları veya yapmak istemedikleri ama kasabamız halkının ve bireysel zenginliğin daha zirveye ulaşması için beyin fırtınası yaratmaktansa sadece siyasi çekişmenin ve lafta kalacak muhalefetin esiri oluyoruz gelin birlik olalım hatalarımızı gün yüzüne vurmayı değil aklımızıve projelerimizi su yüzüne çıkaralım ve şu kriz günlerini sataşmakla değil

     
Toplam 5 sayfada 1234.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta