19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)
Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)



2007 Yılı yazında O zaman DSİ Genel Müdürü olan Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU tarafından temelinin atılmasından sonra Bakanımızın talimatlarıyla belirlenen süresi içerisinde yapımı 1 yıllık kısa bir sürede tamamlanarak su tutulmaya başlanılan Özburun Barajı'nın Resmi açılışı başta Bolvadin Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU'nun,Özburun Belediye Başkanı Sayın Asım KIZILASLAN'ın,Dişli Belediye başkanı Abdil UYSAL'ın,Bolvadin İlçesi Mülki ve İdari Amirlerinin,DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü Görevlilerinden Ahmet ÜNAL Kardeşimizin ve diğer görevlilerin,Dişli ve Özburun'daki İlk ve Orta Dereceli okul idarecileri,öğretmenleri ve her okuldan bir grup öğrenciyle, Özburun ve Dişli halkının büyük ölçüde katılımlarıyla Özburun Barajı alanında,Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Afyonkarahisar'dan canlı olarak yayınlanan Toplu Açılış töreniyle açılışı yapıldı.

Açılış alanına izlemek üzere gelenler tepedeki soğuğa ve kara rağmen baraj suyunun tatlı ve görülmeye değer esintisiyle adeta mest oldular. Açılışa katılanlar: Hayrettt... Abovvv gibi yöresel değimlerle hayretlerini ve hayranlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Daha önce de temel atma ve yapım aşamalarını izlenimlerinize sunduğumuz Özburun Barajı'nın Resmi Açılışından Güzel İzlenimlerimizi Sunuyor.

ÖZBURUN VE DİŞLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.



AÇILIŞ TÖRENİ ÖNCESİ I. VİDEO ÇEKİMİ




CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ VE BARAJIN YAKIN ÇEKİM VİDEOSU İLERLEYEN SAATLERDE EKLENECEKTİR.































































BARAJ AÇILIŞ VİDEOLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.



DİŞLİMİZDE KARLA GELEN GÜZELLİKLERİ İÇEREN DİŞLİ TEPESİ'NDEN BAŞLANILARAK YUKARI MAHALLE'DE VE KASABAMIZDAN DEĞİŞİK KARELERLE DEVAM EDİLEN FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ DÜZENLEMELERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.








Son Güncelleme :  27/02/2009 Saat 09:29:07 Bu Haber  8406 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Yöremize bir hizmet verilmistir ve bu hizmeti alacak olan yöremiz insanina, herhalde partisine göre davranilmayacaktir. Yani bu hizmetten civarda bulunan bütün insanlar yararlanacaktir. Kasabamiz insanlarinin hemen hepsinin menfaatine olduguna göre, partiler üstü olunmalidir.Kasabamizdan konuyla ilgili teknik bilgiye sahip insanlarimiz oldugunu görmek sevindirici. Herkimin hizmeti, emegi gectiyse ALLAH razi olsun, tesekkür ederiz.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Mustafa son yazdıklarının yeni farkına vardım ben kimi yalanlamışım bu konuda ben hiç kendimden bahsettimmi yazdıklarımı bir daha oku daha net yaz ona göre cevap vereyim sana

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
her kimse Allah onlardan binlerce kere razı olsun. Selamlar mustafacığım hoşça kal

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Mustafacığım elbette şu söylediklerin doğru bu işler tahsille falan olmuyor iş iş yerinde öğreniliyor, mesela bayındırlıktan bize 25 yıllık inşaat mühendisler geldi dsi mevzuatını bilmedikleri için onlara bir iki yıl bizler refakat ediyoruz, örneğin dahiliye uzmanı bir doktor çocuğu hastalandığı zaman çocuk doktoruna gidiyor oysa kendiside doktor olmasına rağmen. bu işlerde böyle. Aşağıda yazdığın emeği geçen herkesten allah razı olsun sözü varya herkes buna inanmalı bu işi takip edenlere etmedimi diyeyim yada iş takibi yapmayanlar hakkında yaptımı diyeyim, doğruyu bilipte susan şeytandır, Allahıma kitabıma yeminler ediyorum ki bu işin aslı böyledir ama ben isimleri sakladım yanlış yerlere çekmeyin.Memleketi için uğraşan (yapamasa bile)

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
KOMŞU KASABA ÖZBURUNDA YAPILAN BARAJ; ÖZBURUN, DİŞLİ VE YAKIN KASABA KÖYLERE FAYDA SAĞLAR İNŞAALLAH. (PLANLAYAN, YAPIMINDA ÇALIŞAN VE EMEK SARFEDEN, ÖDENEK TAHSİSNDE KATKI SAĞLAYAN, AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİREN, AÇILIŞINA KATILAN TÜM AFYONLU HEMŞERİLERİMİ KUTLAR) BARAJIN BÖLGEMİZE HAYIR VE BEREKET GETİRMESİNİ YÜCE MEVLADAN NİYAZ EDERİM.(KÜRTVEZİROĞLU TURAN SUSAN TEKİRDAĞ/ ÇORLU'' dan saygı ve selamlar tüm AFYONLULARA)

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
AHMET BEY AMACIM TARTIŞMAK DEGİL SENİ ABİYİM KADAR SEVERİM BİLİYOSUN .SANIRIM AYNI TAHSİLİ YAPTIK HÜKALALIK YAPMIYAYIM FAKAT YÜKSEK OKULU BÖLÜM BİRİNCİLİGİ İLE BİTİRDİM HİDROLOJİ VE YER ALTI SUYU DERSİNİ BİZDE GÖRDÜK .YER ALTI SUYU ,ÖZBURUN VE KEMERKAYA BARAJDAN KULLANIR YERALTI SUYU HEMEN TÜKENMEZ DOLAYISI İLE SADECE DİŞLİ KULLANIR . TABİ BARAJIN KOTU DIŞI ALANLARDAN BAHSEDİYORUM BİLMEM ANLATABİLDİMMİ. YANİ BABANA SORUNUZ DEVLETİN BÜYÜK YATIRIMLARI VE UYGULAMALARI PLAN VE BÜTCE KOMİSYONUNDAN GEÇER BAŞKA NE YALAN BİLMİYORUM ,TABİ YILLARDIR SİZDEN BAŞKASINI HEP YALANLADINIZ TEK EKSİ YÖNÜNÜZ BU HERŞEYİ SİZ BİLDİNİZ VE SİZ YAPTINIZ BİRAZ BAŞKASINA DA HAK VE SAYGI GÖSTERİRSENİZ MEMNUN OLURUM YALAN SÖYLEMEM İÇİN BİR SEBEPDE YOK SENİ SEVİYORUM

     
     
 Yorumlayan : suleyman punar      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   
Eskişehir
15/05/2005
Mesaj Bilgisi
150

V.I.P. Üye
 
selamün aleyküm hemşerilerim niçin kavga edrsiniz kim veya nasıl önemlimi biz busitede ne parti nede sag sol güdüyoruz sadece oradaki olanları biz buralarda görüp seviniyoruz ama böyle olunca üzülüyoruz ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun saygılar

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
aşağıda dsi hakkındaki yazdığın yazıların hepsi yanlış mustafa.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Mustafa burada hiç kimseye bir kinimiz yoktur taraf da yoktur hepimiz memleketimize hizmet için çırpınıyoruz kimse alınmamalı söylediklerinin bir kısmına katılmıyorum, mesela geçmişteki belediye başkanlarının hizmetleri birbirine eşitmi değil bu beceri işi, farklı farklı, mesela yeraltı suyunun yükseleceğini yazmışsın tam tersi düşer bu konu kusura bakma ama benim uzmanlık alanıma girer dsi mevzuatını senden daha iyi bilirim. bayındırlık işinide sen benden iyi bilirsin hedefimizde kimse yoktur hedefimiz dişlidir.Aşağıda yazdıklarım noktasına kadar aynen doğrudur ve memuriyetten istifasına iddiaya girerim seninle, tabii ki yapılması gerekenler ard niyet beslenerk yapılmadı dedikya beceri işi ve işe önem verilmedi

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 26/02/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
BU BARAJDAN (SU GÖLETİ) BİZ HİÇ FAYDALANMASAKTA YER ALTI SU KAYNAGI YÜKSELİR ÖZBURUN VE KEMER KAYA KULLANMAZ BİZİM SONTAJLARIMIZ BOL SU ALIR ONUN İÇİN MEMLEKETİMİZDEN BÖYLE HAYIRLI VE DÜRÜST İNSANLAR HEP ÇIKMIŞTIR (İBRAHİM ÖZSOY,, İSMET ATİLLA,,,ABDÜLKADİR AKCAN,,,,VEYSEL EROGLU,,,)BU BAKANLARIMIZIN HEPSİNİN BİR ESERİ VARDIR VE DAHA ÇOK HİZMET İÇİN YARIŞMALIYIZ VE VESİLE OLANLARA TEŞEKKÜR ETMELİYİZ BU BAKANLAR KENDİ GELİP SİZE NE LAZIM DEMEZ BİZİM KASABAMIZI YÖNETENLER TALEP EDER ONLAR PLAN VE BÜTCE KOMİSYONUNA KOYAR VE UYGULANIR SEN ESKİ BİR BELEDİYECİ OLARAK BİLMEN LAZIM MUSTAFA AMCADA ÖYLE YAPTI ŞİMDİKİ BAŞKANDA GELECEK BAŞKANDA BÖYLE YAPACAK HERKES HİZMET İÇİN GELİR KİMSE YATIP GİDECEMDİYE GELMEZ VE BU BARAJ TÜM DİŞLİNİN HAKKIDI SLM

     
Toplam 5 sayfada 12345>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta